PDA

View Full Version : Event

Ronter
23-06-2013, 21:28
Witam mam 135 lvl i nie mam pacca i na evencie dostałem taką misje
Udaj sie na poludnie od miejsca, gdzie duchowny spod Gwiazdy Dawida. Gdy zolc i zielen ogarna cala przestrzen - odnajdziesz swoj cel. Aby wykonac zadanie, musiszzabrac ze soba: 1x warlord sword.
To jest na volcano i nie mam pacca wiec jak mam to zrobic?Do tego skad mam wziasc warlorda na takim lv? Chyba to troche niedopracowaane...
Dodajcie mozliwosc resetowania misji raz dziennie, to chyba najlepszy sposob!

Sorc Aka Siochacz
23-06-2013, 21:41
Misja jest losowa także to troszkę nie dopracowane :(
Tak jak by mieli wprowadzić !quest na Rooku które jest aktualnie na Mainie i jakiś gracz trafił by z Rooka na takie coś np: 'Idz zabij 5 Minosów, a otrzymasz nagrodę'
Przecież wiadomo jest że Rook jest innym światem (Dla początkowych) a Mainland dla zaawansowanych :D

Marcelllo
23-06-2013, 22:07
Niektóre misje niestety są dla PACC. Najprostsza opcja to wykorzystać gratisowe 3 dni premium.

A co do warlord sworda - od 130 poziomu jest quest na owy item oraz możesz zakupić u graczy :> Nie jest to wielkim wydatkiem a nagroda może być ciekawa :)

Tak więc nie załamuj się, zdobądź PACC i warlord sword i korzystaj dalej :P

Jak zdobędziesz PACC to i warlord sworda też (jak chcesz to jakiś mam w dp).
Więc zdobądź PACC :D

Ronter
24-06-2013, 08:58
To jest event by ludzie wrócili, ja grałem ostatnio ponad rok temu i mam wykorzystany pacc więc utknołem na 5 misji :/

Na takim lvl nie jest potrzebny jak na razie pacc a nie będe kupywał specjalnie do eventu...

Rekrut
24-06-2013, 10:06
no to nie płacz jak nie bedziesz specjalnie kupował pacca... Inni muszą mieć pacc i nie będzie nikt robił wyjątków

Krul Adasik
24-06-2013, 12:02
Nie potrzebny ci na tym lvl pacc? to co na 1k chcesz kupić? taki lvl wbija się w pare godzin ;o

Może jeszcze wszystkie misje mają zrobić w city, żeby wszystko było w zasięgu reki i facc?
Posągi są rozmieszczone na różnych stronach mapy, więc nie płacz.

Ronter
24-06-2013, 12:27
Ty myślisz że jak ktoś wrócił by zobaczyć na event który jest przeznaczony by zachęcić ludzi do gry to od razu pacca ci kupi?Człowieku nie będę kupywał pacca a potem okaże się że się dalej nie opłaca grać....

Rekrut
24-06-2013, 13:16
Typie a w jaką grę się opłaca grać?

Ja tylko jak wrócę to kupię pacc bo jestem ciekawy misji etc.

Nie kupujesz pacca to nie płacz i nie pisz zbędnych tematów -.- Temat powinni zamknąć!