View Full Version : Zmiany w questach
Witam, mam propozycje aby dokonać zmian w paru questach. Np DAO. Chodzi o to, że praktycznie nie ma szans na znalezienie ekipy na ten quest ani na wykonanie aren. Sam kiedyś wykonałem ten quest jak na APO grało sporo osób i nie było większego problemu. Ale teraz? To jakaś masakra, nie mogę nikogo znaleźć na arenę bo ludzi gra 20+. Wiem, że nadchodzą zmiany, ale jakoś wątpię w to, że przyniosą jakiś ogromny skutek. Jest jakaś możliwość zmian w tym quescie?
Problem jest też z UW, E amuletem
To prawda, jest ciężej niż kiedyś. Chociaż ostatnio udało mi się wykonać e amulet. Jakimś cudem trafiłem na ekipę co zbierała się na tego questa.
Co do zmiany tych questów. Na pewno nie zostanie to zmienione. Gracze którzy szukali ekip na te questy czuliby się poszkodowani.
@edit
Chociaż mogliby zrobić tak, że osoba która wykonała tego questa może iść jeszcze raz. No ale wtedy odezwą się Dark Monster i inni, że nie po to nie robili tych questów i na nich natrzepali kcc aby teraz każdym mógł sobie chodzić ile chce.
@Frugo
Ale znajdzie się na pewno część graczy która szukała (i znalazła) ekipy w tych czasach gdzie tak mało osób gra.
To prawda, jest ciężej niż kiedyś. Chociaż ostatnio udało mi się wykonać e amulet. Jakimś cudem trafiłem na ekipę co zbierała się na tego questa.
Co do zmiany tych questów. Na pewno nie zostanie to zmienione. Gracze którzy szukali ekip na te questy czuliby się poszkodowani.
Dlaczego poszkodowani? Kiedyś nie było większego problemu ze znalezieniem drużyny lub kogoś na arenę. Ale znajdź teraz kogoś, gdzie nikt tego nie robi bo nie ma z kim...
Raczej takiej zmiany nie potrzeba. A jeśli nie potrafisz znaleźć nikogo, to już twój problem, nikogo innego. Po za tym questów nie trzeba zmieniać jakbyś zauważył, prócz jednego że na serwerze nie ma już takiej ilości graczy co kilka lat temu.
W sumie masz racje, głupią propozycje dałem.
Do zamknięcia
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.