PDA

View Full Version : Wi?cej konkursów, loterii itp.

Wszystko
26-06-2013, 23:56
Nie sugerujcie sie tym, że ja tworze ten temat. Przemyślałem to i skoro taki event przyciagnał graczy, to myślę, że to jest właśnie TO. Chyba nawet reklam nie potrzeba, tylko takiego zainteresowania.

Chcę jednak stworzyć własna propozycję, no bo taki event okej są jakieś misje(?), nie wiem nie logowałem sie jeszcze, ale to nie jest tak ciekawe jak np. konkurs gdzie padaja co 5-6 sekund pytania, a gracze zbieraja punkty za każde pytanie po 1 pkt. Taki konkurs miał dawno temu miejsce, a pamietam, że sporo osob sie logowało. To jest właśnie CIEKAWE, o to mi chodzi w temacie... O konkursy/loterie, które odbywaja sie w ciekawy sposob, a nie tak jak z loteriami było, że kładziesz kase, klikasz i koniec.

nie mozecie w kółko myśleć tylko o nagrodach bo to bez sensu... sama rozgrywka ma ciekawić i dlatego pomysł z takim quizem czy loteriami(na innych zasadach) uwazam za dobry. Np. codziennie padnie 10 pytań = czyli 10 pkt do zgarniecia max, nastepnego dnia znowu itd. Ogólnie wszystkie etapy 10-14 dni.

mysle, że to przyciągnie graczy... ale jak napisałem - nie loterie gdzie tylko klikasz, a każdy czeka na finał, lecz takie konkursy/loterie gdzie SAMO BRANIE UDZIAŁU jest ciekawe i gracze loguja sie.

Frugo
27-06-2013, 00:02
Jestem na nie raz, że to Twoja propozycja a dwa, że jeżeli już coś robić jakiś konkurs, event, loterie to taki, którego nigdy nie było. Chociaż nie ukrywam, że ten konkurs wiedzy o serwerze był całkiem spoko, ale przecież drugi raz nie zrobią czegoś takiego.

Loteria ma być niedługo przecież to w czym problem?

Ja myśle, że to i tak nie wypali bo nie ma kto się tym zająć. Będzie tak jak event, zrobić byle co żeby się coś działo, pograli chwile i koniec.