View Full Version : Hejted Apo
Maatinii
28-06-2013, 18:13
Dawać mi na priv wiadomości ja je będę tutaj publikował. W wiadomościach piszcie co wam się nie podoba na apo. Pewnie każdy wie o cho chodzi w hejted ;D
Oczywiście zachowana pełna anonimowość :)
Maatinii
28-06-2013, 18:20
Jest pierwszy hejted.
Hejstuje forum apo za brak beki, kiedyś było można się pośmiać na cb albo w tematach, a teraz jest sama powaga.
Pierwszy hejt to maatinii ;)
Maatinii
28-06-2013, 18:36
Powtarzam hejty są w pełni anonimowe. Nie wstydzić się pisać !
Maatinii
28-06-2013, 18:50
Hejtuje APO BO:
-Sa*no to new owner
-M*iis nie ma czasu na APO
-T*ys zaciągnął dzwignie i nie ma go 2 tydz.
-We*ka wyjebali
-Dem*ona wyjebali
-OTS SPRZEDALI
DZIEKUJE
Maatinii
28-06-2013, 18:53
Spotted APO ?
Tu nie ma kogo szukać dwie szmule na krzyż
Zdzisiu Motyka
28-06-2013, 19:44
Hejtuje* forum Apo, bo nie można już zakładać tematów z sondami typu
'Siemka kto dzisiaj klepał juz dzordza" ? albo ' Co wolicie - Koktajl mleczno-ogórkowy czy herbate z wody po parUwkach?'
Pośmiechałbym ;c
*Oficjalny hejter, jebac anonimowosc
zdzisiu... niektórzy ludzie z czasem dojrzeewają i mądrzeją... a jeśli server ma się podnieść i ma to być forum dla servera to takie posty czy tematy powinny być usuwane...
Bo jeśli chcesz swoje pośmiechajce to znajdź sobie ludzi z tak niską inteligencją jak twoja i popiszcie sobie na gadu czy fejsie niewiem załóżcie konfe albo znajdźccie forum typu kretyństwo.pl... jak już się podchodzi do sprawy dorośle i profesjonalnie jak to chce robić administracja to nie ma czasu na patrzenie na wasze głupoty.. te głupie teksty tylko zaśmiecają i przeszkadzają w budowie profesjonalnego forum o tematyce APO.
Jaka szkoda, ze sie do nich nie zaliczasz XD
krul boneg wystarczajonco cie podsómowal
Dominikaa
29-06-2013, 00:36
zdzisiu... niektórzy ludzie z czasem dojrzeewają i mądrzeją... a jeśli server ma się podnieść i ma to być forum dla servera to takie posty czy tematy powinny być usuwane...
Bo jeśli chcesz swoje pośmiechajce to znajdź sobie ludzi z tak niską inteligencją jak twoja i popiszcie sobie na gadu czy fejsie niewiem załóżcie konfe albo znajdźccie forum typu kretyństwo.pl... jak już się podchodzi do sprawy dorośle i profesjonalnie jak to chce robić administracja to nie ma czasu na patrzenie na wasze głupoty.. te głupie teksty tylko zaśmiecają i przeszkadzają w budowie profesjonalnego forum o tematyce APO.
'Boonek'
29-06-2013, 02:20
Wez idz stad, hejting i beka to fundamenty apo, bez tego forum byloby (tak jak w tej chwili) jedynie do uzytku dla nadetych snobow bez zycia
Boonek ty zawsze byłeś idiotą... żal to mi Ciebie człowieku...
Naucz sie edytowac posty, pozbawiona mozgu tibijska wypocino
Maatinii
29-06-2013, 09:16
hejtuje apo bo zesralem siem w gacie oraz wyjebali z ekipy demona, weka najlepszych moderatoruw feorumka
płaku płaku ;_;
Dominikaa widać że nowa i żal dópy i te sprawy.
nie wczuwaj się tak :D
kocham apo
eot
Sir Krystian
29-06-2013, 14:17
Boonek ty zawsze byłeś idiotą... żal to mi Ciebie człowieku...
A Ty nim właśnie się stałeś.
Hejtuje apo bo gram w gre
A Ty nim właśnie się stałeś.
Hejtuje apo bo gram w gre
Fajnie se ten temat poczytać :D Ciekawe tematy XD Odbiegające ale ciekawe :D
zero beki, nuda, coraz mniej ogarnietych ludzi
forum o tibi, nie jak kiedys o wszystkim
Z biegiem czasu cieszę się, że nie muszę już uczestniczyć w tym cyrku i lata świetności tego OTS'a dawno mają za sobą, poznałem tu paru ciekawych ludzi z którymi utrzymuje kontakt po dzień dzisiejszy, z paroma osobami udało mi się spotkać w życiu prywatnym, jestem z tym OTS'em od początku jego powstania, można powiedzieć, że jestem weteranem, bo kto poza mną jest tutaj od 2005? Garstka, którą można zliczyć na palcach jednej ręki. Na forum zaglądam rekreacyjnie, okazyjnie, nie przeglądam tematów, bo nie mam na to czasu, zdarza mi się, że odpisuje na PW. Nigdy nie brałem tego forum na poważnie, zawsze robiłem sobie bekę ze wszystkiego, kto miał okazje mnie poznać prywatnie to doskonale wie, że inny jestem w rzeczywistości a inny wirtualnie. Hejtuje przede wszystkim olewackie podejście administracji do ludzi, którzy tutaj marnują swój czas.
Maatinii
01-07-2013, 11:28
Nie było mnie przez weekend, więc nadrabiam ;)
Hejtuje apo bo sa***no guwno wrucil i jusz ratuje serwer siedzonc po 20h nob idiota zycia nie ma zapierdala za fre a mo**is czeka na hajs z paccuw na nowe glany
pozdrawiam, skurwiel gubi vel maryla rodowicz.
Pojechał po bandzie!
Maatinii
01-07-2013, 11:30
Hejtuje apo bo łajzy nie chca sprobowac z nowym servem, ludzie macie 2 test servy co za problem otworzyc 2gi i zobaczyc co z tego bedzie? ŚMIERDZĄCE LENIE !!!! Nc usuwac nie musicie po prostu to wyprobujcie jak was wiara prosi omfg. Dziekuje
Maatinii
01-07-2013, 11:32
ja hejtuje azbesta bo to straszny pajac który sie wypalił
Maatinii
07-07-2013, 17:58
Hejtuje tych co nie hejtują...
Fitam goronco
Dowiedzialem sie rze macie hejteda apo wienc hcem terz trohe pochejtowac wienc gram w gre.Pizac na pewu w sprawie czegoz tam.
Maatinii
07-07-2013, 21:32
hejt dla laggi zark krul koniec kropka
Zdzisiu Motyka
07-07-2013, 22:54
hejtuje zii babe bo jest gejem i myje glowe woda po parówkach :\
#nirzej
dobry hejd szkoda rze sam takiego nie ogarnelem propz
Hejtuje tych, którzy uważają, że hejtowanie to robienie z siebie idioty poprzez robienie byków ortograficznych w każdym słowie.
@up
Dzięki Zdzichu :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.