View Full Version : Przywrócenie Demonowi pozycji moderatora forum.
Krótko i zwięźle. Kto jest za tym, aby Demon odzyskał pozycję na forum? Był jednym z najaktywniejszych, o ile nie najaktywniejszym moderatorem. Myślę, że jeden błąd nie powinien go od razu dyskwalifikować.
#edit
Demon przyjął itemy przeniesione z maina na rook.
Dobrze mówisz Aziel, jeden błąd nie powinien go dyskwalifikować, zwłaszcza, że był najlepszym moderatorem :)
#
Mimo tego, to co zrobił, jestem za przywróceniem mu pozycji.
Jestem ZA!!!!!
Jako jedyny gdy nie mialem postów szybko akceptował i byl aktywny ;)))
Całej pracy nie powinno sie dyskryminować jedną zła pokusą ;)))
Zdzisiu Motyka
29-06-2013, 15:04
Czy jeden błąd powinien mnie dyskwalifikować?
http://i39.tinypic.com/qmxago.jpg
#topic
Zaznaczyłem tak, ja lizodup he he
drugi argument przemawiający za głosem na tak
Oddaje głos na tak iż nie podoba mi się jego nick bez koloru.Jest taki brzydki i ogolnie.
Sorc Aka Siochacz
29-06-2013, 15:09
TAK
Jestem za przywróceniem pozycji mu dużo się starał itp :)
oczywiscie na tak najlepszy moderator od 1964r elo
Wynik sondy zostanie wprowadzony w życie, jeśli sonda osiągnie 80%.
Proszę również o napisaniu w treści pierwszego posta, co zrobił Demon - ludzie muszą być świadomi na co głosują.
Za błędy trzeba płacić, sorry memory, na nie.
Jestem na tak, moim zdaniem byl najaktywniejszym moderatorem
Z tego co wiem, Demon został wmieszany w przenoszenie itemów z mainlandu na rookgaard, przez co stracił posadę. Moim zdaniem Demon zasługuje na kolejną szanse gdyż był najaktywniejszym moderatorem i świetnie sprawdzał się w obowiązkach.
Za błędy trzeba płacić, sorry memory, na nie.
Zapłacił - stracił eq (nie tylko to co zostało przeniesione), domek, kasę + dwie postacie. Chyba wystarczy.
Sasha Rookslayer
29-06-2013, 15:40
Zapłacił - stracił eq (nie tylko to co zostało przeniesione), domek, kasę + dwie postacie. Chyba wystarczy.
Ty nie wiesz co piszesz... :confused::confused::confused::confused:
#topic
Pewnie większość będzie na tak, iż Demon był lubianym graczem na serwerze oraz na forum. Mi jest to szczerze obojętne ale jeżeli faktycznie ma to pomóc w czymś to jestem na tak, chociaż, że działa mi na nerwy wlepiając mi warny.
wpisze się taktycznie, sprawa z itemami rook jest dość kontrowersyjna, ale uwierzcie, że naprawdę lubie tą robote i zwyczajnie nie mam co teraz robić, bo raportowanie (ograniczone 3 minutami stfu) jest nudne i bezcelowe
moge Was tylko i wyłącznie przeprosić! z góry dzięki za głosy na 'tak' ;)
ps. dziękuje paru osobom, które wiedzą o co chodzi
Sir Krystian
29-06-2013, 15:43
Oddaje głos na tak iż nie podoba mi się jego nick bez koloru.Jest taki brzydki i ogolnie.
Nie no joke Demon i Week byli najbardziej aktywni więc coś mu od życia się należy ;D
Dexterro
29-06-2013, 15:45
najlepszy moderator traci pozycje. jestem za tym, żeby została przywrócona.
Dokładnie . tracenie pozycji tylko dlatego że ją miał a inni co mieli itemy nie to nie zbyt sprawiedliwe ;]
To było związane z grą a nie z pozycja na forum w której Demon spisywał sie swietnie , został ukarany jak należy utrata dobytku i wystarczy .
Ci co pisza na nie niech sie "pukną" i pomyślą gdy bedzie im potrzebny mod a takiego nie będzie pod ręką . Bo Demon był często aktywny w tych sprawach !!!!
Jeszcze raz TAk !!!!!
Lagga v3
29-06-2013, 15:46
Jestem zdecydowanie za. Demon był jednym z najbardziej aktywnych moderatorów , ciekaw jestem kto teraz ma zajmowac się forum jeżeli go zdegradowaliście ;>
JA JESTEM ZA TYM ABY DEMON WROCIL
kk dziekuje dobranoc
@
Tak
Filip nie powinien w ogóle owej rangi stracić, Santano (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=17933) zbyt pochopnie odebrał mu ową rangę. Fifi był niedysponowany w chwili kiedy otrzymywał przedmioty i bał się do tego przyznać, bo kto mu uwierzy? Santano (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=17933) na pewno nasłuchał się już wielu wymówek i w taką bajkę by nie uwierzył (choć kto wie?). Demon to najaktywniejszy Moderator (Kalibob się opierdziela, Splaxor pyka w Diablo) i wielka szkoda usuwać takiego z w/w rangi, skoro dostał już wystarczającą kare. Fakt, nadużył trochę Waszego zaufania (Administracji) ale warto mu dać drugą szanse bo drugiego takiego Moderatora w tych czasach nie znajdziecie..
szkoda mi tego moda 28 cze, 00:43
nie bede mial co robic teraz
chociaż, że działa mi na nerwy wlepiając mi warny.
Wlepiał Ci warny bo na nie zasłużyłeś, nie wiem w czym problem.
JA JESTEM ZA TYM ABY DEMON WROCIL
kk dziekuje dobranoc
@
Tak
Propsuję z grubej p!zdy.
[2]
@
demona zdegradowali i kto by sie mial tym guwnem zajmowac jak nie on?
jedyny ktory siedzial i ogarnial forum
bylby mega syfilizm bo ekler nie ma i go wywalic trzeba a splaxor gra w diablo III
Techniks
29-06-2013, 16:05
Pewnie, że tak - forum i gra to osobne 'tematy', a on tylko dostał items a nie przeniósł. Aktywny i ogarnięty mod taki jak Demon ciężki do znalezienia.
Sir Krystian
29-06-2013, 16:23
Jest ~81% Demon przechodzi do finału ;)
Jestem za przywroceniem Demona, najaktywniejszy, moge tez napisac, ze najlepszy moderator jakiego widzialem na forum, zasluguje na druga szanse.
Szallony
29-06-2013, 16:43
Demon bardzo duzo zrobil i na pewno jeszcze zrobi ;)
Moim zdaniem powinien On dostac szanse tak jak i Week !! ;)
"Powiem" krótko. Nie popełnia błędów ten, kto nic nie robi.
Jestem za przywróceniem modka Demonowi.
Ofc. tak, nie jest to koniec świata, mi to nie przeszkadza :D Podejrzewam, że każdy by skorzystał...
Jestem na tak. Gra a forum to co innego. Odwalił w grze, ale na forum wywiązywał się ze swojej roboty najlepiej jak mógł.
Wszyscy są na tak tylko ciekawe kto dawał NIE :)
W takim razie Week też powinien być lepiej POTRAKTOWANY
Ryśku xD
29-06-2013, 18:43
Człowiek uczy się na błędach nikt nie jest idealny , mimo to że nie przepadaliśmy za sobą od samego początku i dalej chyba tak jest to jestem za tym żeby jednak odzyskał rangę bo był często aktywny i ogarniał ten cały burdel na forum.:rolleyes:
Jestem za przywróceniem pozycji Demon'owi, ponieważ każdy ma prawo do błędu. Sądze, że po ponownym otrzymaniu rangi moderatora, Demon postara się być jeszcze lepszym modkiem niż wcześniej(o ile jest to możliwe:D).
dziq76pl
29-06-2013, 19:02
No ty dawałeś nie, bo to można zobaczyć mózgu...
@t
Ja tam nie wiem czy dawać na tak czy na nie, w sumie specjalnie nie wiem o co chodzi z tą całą sytuacją (do hejterów: wiem że chodzi o itemy z main na rooka), ale ja tam na ten temat zdania nie mam, więc ja na razie się powstrzymam od głosowania
Brawo dla rekruta !!!!!!!!!!!! sam dal na nie ;))))) pozdro
#Lordzik#
29-06-2013, 19:10
Beka. Usuwanie z pozycji za jakieś przeniesienie sobie śmiesznych itemków na APO.
Jakbyście tak mieli przestrzegać wszystkiego to by tu nikt nie grał, bo każdy używa wicepsa, tibi auto.
Patola. Demoneg rapsoneg musi wrócić.
Głosuję na TAK.
Ja myślę iż należy mu się jakaś szansa, ale nie wierze że nie popełni znów błędu po co brał te itemy jeżeli wiedział że spotka go kara ? za zły czyn.
Demonku drogi daje Ci ten 1% moich szans żebyś przeszedł dalej a w sondzie się pomyliłem Pis Yo
Metaxa Grzesiek
29-06-2013, 19:20
Jestem na TAK!
Ogarnia ładnie a ,że dostał fanty to inna sprawa sam bym brał xd
Merranus <3333
29-06-2013, 19:26
Jestem na Nie!!
taka osoba powinna sie wiazac z tym ze jesli zrobic cos nie tak to wyleci , tak jak w Pracy , (nagana i wylot)
jestem na nie
Jestem na Nie!!
taka osoba powinna sie wiazac z tym ze jesli zrobic cos nie tak to wyleci , tak jak w Pracy , (nagana i wylot)
jestem na nie
Ciekawe jakbyś ty postąpił na jego miejscu, pomyśl... Mógł się pomylić...:confused:
Jestem na Nie!!
jestem na nie
Napisał to ktoś, kto tyle miesięcy płakał o skasowaną postać. Hipokryta.
29-06-2013, 22:46
Ty nie wiesz co piszesz... :confused::confused::confused::confused:
#topic
Pewnie większość będzie na tak, iż Demon był lubianym graczem na serwerze oraz na forum. Mi jest to szczerze obojętne ale jeżeli faktycznie ma to pomóc w czymś to jestem na tak, chociaż, że działa mi na nerwy wlepiając mi warny.
po 1, wie co pisze, po 2 za free warnów nie daje.
Jestem za przywróceniem pozycji Demon'owi, ponieważ każdy ma prawo do błędu. Sądze, że po ponownym otrzymaniu rangi moderatora, Demon postara się być jeszcze lepszym modkiem niż wcześniej(o ile jest to możliwe:D).
podbijam nawias ; )
#top
swoje odpokutował, moderator na forum nikomu nie zaszkodzi, jedynie może pomóc, a takiego moderatora jak Demon to długo serwer nie ujrzy. Nie oszukujmy się, ale swoje funkcje wykonuje chyba bardzo dobrze. Ofc tak.
Zii Baba
29-06-2013, 22:58
Jezeli mozna by zrobic cos na styl ultimatum - znow cos odjebie i wlapiamy perma jestem za.
First Adachi
29-06-2013, 23:12
Demon bardzo duzo zrobil i na pewno jeszcze zrobi ;)
Moim zdaniem powinien On dostac szanse tak jak i Week !! ;)
Jestem za tym żeby Demon dostał szanse :D
Przywrócić Filipa do władzy, nie szkoda wam wyrzucać człowieka który przynajmniej coś robi?
Azbestowy Człowiek
30-06-2013, 07:28
ja nigdy chyba nie pojmę co wy widzicie w tym oszuście
oslo, fajnie że przyczyniłem się do wymyślenia nicku dla nowego wcielenia
hunterkula
30-06-2013, 09:33
Mysle, ze na forum odwalal kawal dobrej roboty. Jestem za.
Jestem na tak, wszystko dobrze robil nie bylo lipy :<
30-06-2013, 13:11
'Rekrut', .Animal., Cery, cyk, Dominikaa, Faworyt, hunterkula, Magiczny Bartus, Mamed first, Meidis, Merranus <3333, N-series, Pewniacha, Pupajo, Roftl Master, Shakur Shooter !!!, Shillen, Van Der Sar, Wawa Krul, Wcale nie z dachu, Wnorekkk
Kandydaci do ostrzału jeżeli Demon odzyska modka XD
#Na tak
Mopsu_Lechista
30-06-2013, 13:19
Oczywiście że jestem na tak :D Demon zawsze prowadził te forum bardzo dobrze i raczej nikt inny by nie potrafił lepiej :P
#*~Capitan#*~
30-06-2013, 13:34
Jestem przeciwko temu żeby Demon został ponownie moderatorem ponieważ zaufanie które stracił nie tylko administracji a także graczy jest nieodwołalne.
JESTEM NA NIE
Co no wgl zrobił, bo wchodzę na forum raz na kilka dni i wyjebane mam lekko, ale jakie itemy wtf? :D
'Boonek'
30-06-2013, 14:24
Dajac publiczna sonde z gory wiadomo jaki bedzie wynik lol Xd
#t w ch. to mam [nie mam zdania]
Jak ma Ci to pomóc to jestem na TAK.
Ale po chuj w ogóle to forum jak i serwer jeszcze działa to ja nie wiem.
'Neroox'
30-06-2013, 15:54
Za błąd w grze stracił pozycje na forum.
Kur*a mać gdzie tu logika !?!?!. Jeszcze dajcie mu deleted konta na forum jak to zrobiliście dla Week'a to już wg będziecie mega !.
Jedyna kompetentna osoba na stanowisku i do tego stworzona. Ma teraz mnóstwo czasu bo właśnie zaczął wakacje(a i tako dużo poświęcił).
Z takim zapytaniem?
To z jakiej paki Caav masz jeszcze jakieś uprawnienia na tym serwerze ? Beka.
Czasami administracji nie rozumiem, a w szczególności ich posunięć.
Jestem na tak
Zii Baba
30-06-2013, 15:55
Chcialbym tylko dodac jedno - jezeli Demon odzyskalby pozycje moderatora na forum dlaczego Week mialby zostac bez tego przywileju? Week rowniez zrobil sporo na forum, a w tym zgodzi sie ze mna raczej kazdy, pozdrawiam.
Jestem na nie, kombinatorzy o oszuści nie powinni być traktowani ulgowo. Popełnił błąd, rozumiemy ale nie powinien wracać na pozycje moderatora. Raz utracone zaufanie trudno jest odbudować i dla wielu użytkowników Demon w roli moderatora nie będzie kimś wartościowym i przestanie być szanowany. A nie ma ludzi niezastąpionych.
Niedługo takie tematy będą bardzo popularne, ktoś dostanie przykladowo bana i napisze propozycje odbanowania tak jak Week czy Demon.
Zarexoholik?
30-06-2013, 16:02
Przyjął jakieś śmieszne przedmioty i za to stracił moderatora? Co ma moderator forum [usuwanie postów, warnowanie/banowaine ludzi] do gry?
Jestem za przywróceniem mu tej śmiesznej pozycji, życie traci sens. :(
Brawo dla rekruta !!!!!!!!!!!! sam dal na nie ;))))) pozdro
Dzięki.
Bo miał pozycje to ma być inaczej traktowany? Wyjebane mam na to ale dałem sobie nie bo i tak odda mu modka. elo
~#*Nalesniczek Zla*#~
30-06-2013, 16:25
Jestem przeciwko temu żeby Demon został ponownie moderatorem ponieważ zaufanie które stracił nie tylko administracji a także graczy jest nieodwołalne.
Podbijam, ma rację. Zaufanie buduje się latami i niestety przez głupi wybryk można je stracić. Mógł przemyśleć wszystko dwa razy zanim to wykonał.
Jestem na Nie :(
Podbijam, ma rację. Zaufanie buduje się latami i niestety przez głupi wybryk można je stracić. Mógł przemyśleć wszystko dwa razy zanim to wykonał.
Jestem na Nie :(
to w takim razie co robie na pozycji wymiennika skoro nie można mi zaufać :cool:
@down
zaśmiane, rly :D
to w takim razie co robie na pozycji wymiennika skoro nie można mi zaufać :cool:
santano moze nie wie ze go masz XD hahah tera pewno pozwolenie zabirze
santano moze nie wie ze go masz XD hahah tera pewno pozwolenie zabirze
Wymiennikami zajmuje się Tygrys.
#t
Ofc course Demon powrót.
'Oxidosis'
01-07-2013, 21:31
Jestem na nie. Demon moderator to nie ten sam co Demon użytkownik ( a ten jest spoko ziomkiem ). Robie to dla Twojego dobra, chronie Cię przed czyszczeniem glanów. Wybacz.
Moim zdaniem to jest forum gry, także ludzie którzy tutaj są to osoby, które na APO grają, SM i administratorzy mają również pozycję w grze, a moderatorzy powinni godnie reprezentować się zarówno na forum jak i grze. Nie piszę tego ze złośliwości do Demona, bo mi coś zrobił czy kiedyś sam zostałem w pewien sposób pokrzywdzony tracąc funkę, po prostu, jeżeli pozwolimy na takie zachowania, to za niedługo moderatorzy będą oszukiwać na itemy, używać cave botów i źle się prezentować, i nikt im nie będzie mógł zrobić, bo twierdzicie, że nie można łączyć FORUM GRY z jej grą <lol>
TAK: 74.05%
NIE: 25.95%
temat można zamknąć/usunąć, bo właśnie mineło 72h od początku sondy
dziękuje wszystkim za głosy zarówno na tak jak i na nie
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.