View Full Version : G?upota graczy...zbanujcie moje konto, wynosze sie stad
Wszystko
30-06-2013, 23:26
Eventy srewenty. Widac gracze apo niewiele do szczęscia potrzebują, denna loteria, krótki event. Usiłowałem przekazać wam przez te miesiące, że najważniejsze na apo są DROBNOSTKI, tak jest.... błahostki jak chociażby drzewko koło rzeki czy kwadrat obok depo. Gdyby nie kwadrat, miejsce spotykania sie wszystkich mogłoby być gdzie indziej albo wcale by jego nie było.
Jak proponowałem karczme w miejscu gdzie kupuje sie manasy, a manasy przenieść do npc pirat, to nikt nie chciał. Nie myslicie logicznie, dlatego serwer jak jojo leci w doł i wraca i .. :) Dlaczego np. taka karczmę proponowałem? Alternatywa dla pikselowego kwadratu. Nie chodzi o picie piwa i wina w tibii, tylko o klimat... Miało to być miejsce takie jak kwadrat właśnie, gdzie każdy by przebywał.
Przeciętny gracz apo chce łatwo i szybko coś dostać, jedziecie do pracy samochodem i chce szybko dotrzeć, jedziecie rowerem w wolnym czasie i nawet nie wiecie jak umysł wam trajkocze... ale to nie miejsce na takie gadki.
Pozostawie wam przemyślenie dlaczego apo ma tylu graczy ile ma, tu wskazówka:
porównajcie długi i ciekawy quiz do loterii gdzie tylko klikasz,
karczme do kwadratu,
droge z temple do depo i droge z Thais do Venore (lata 2005-2007),
nowe areny, pomysł Tygrysa z lotto,ogólnie zżeracze czasu do obecngo stanu rzeczy na apo tzn. idziesz expic, wracasz i albo snujesz sie po depo albo dajesz loga. Ewentualnie jak masz wyzszy lvl, to żyjesz rutyną pvp-ded-pvp i tak dzien w dzien, rok w rok.
Naprawde wam to sie nie znudziło? Nie widzicie, że nowe tereny i balans profesji, to nie jest TO? Gdyby apo tetniło życiem i pododawano wiele dodatków, to by i gracze przyszli.
odpowiadam: masło
jerzeli cos wygralem pisz pw
'Neroox'
01-07-2013, 00:30
odpowiadam: masło
jerzeli cos wygralem pisz pw
[1]
odpowiadam: okoń !
jeśli też coś wygrałem to tą nagrodę przeznaczam dla ciebie, abyś był bardziej szczęśliwy..
dziq76pl
01-07-2013, 01:19
Nie przeczytałem wszystkiego :D:o Bo ty i tak miałeś swoje zjebane propozycje jakbyś za dużo jarał, a po 2 jakiegoś płaczu nie chce mi się czytać
@t
Ja myślę że poprawna odpowiedź to lama
Zii Baba
01-07-2013, 01:37
ty i tak miałeś swoje zjebane propozycje jakbyś za dużo jarał, a po 2 jakiegoś płaczu nie chce mi się czytać
CHYBA CIE POKIĆKAŁO
Odpowiedz to: kanapka
Jak zakladasz jakis temat na forum musisz liczyc sie z krytyka bo przeciez nie kazdy chce tego samego co ty, nie kazdy ma taki tok rozumowania jak ty. Jak cie nosi bo komus z apo sie twoje propozycje nie podobaja to skocz z 4tego pietra, moze pomoze. Lepiej niech cie nie banuja, jeszcze sobie krzywde zrobisz...
Sir Krystian
01-07-2013, 07:53
Wyjdz kretynie inaczej tego określić nie można.
Idz do lekarza i weż skierowanie do psychiatry.
Poprawna odpowiedz to kakako
Azbestowy Człowiek
01-07-2013, 08:00
Przeciętny gracz apo chce łatwo i szybko coś dostać, jedziecie do pracy samochodem i chce szybko dotrzeć
podejrzewam, że przeciętny gracz apo nie jeździ samochodem do roboty tylko idzie z buta do szkółki bo matka nie dała mu na bilet
ale to tylko takie przypuszczenia
#temat
weź to przekaż w inny sposób bo może i jakąś myśl masz, ale dałeś się zawładnąć nerwom
Szallony
01-07-2013, 10:29
Chyba po to sa jak narazie te eventy itp zeby powoli odbudowac serwer...
Jezeli nie chcesz to nie graj chyba Cie nikt nie zmusza ;)
Santano napisał, że po evencie jak będzie 100+ online to zrobi duże uptade:)
Cierpliwości
Oni chyba nie czają, że nawet update przygotowywany przez 2 lata nic nie zmieni.. Chyba, że w tym upie nowy serwer, albo reset. Nikt tu już nie przyjdzie grać, bo nie ma sensu, w dupie mają ten serwer. Nawet 10 latek ogarnie, że reset serwa ściągnie taką chmarę graczy, że miesięcznie z 500+ pacców będą zamawiać.
IRYTUJĄCA JEST POSTAWA I PODEJŚCIE ADMINISTRACJI.
Oni chyba nie czają, że nawet update przygotowywany przez 2 lata nic nie zmieni.. Chyba, że w tym upie nowy serwer, albo reset. Nikt tu już nie przyjdzie grać, bo nie ma sensu, w dupie mają ten serwer. Nawet 10 latek ogarnie, że reset serwa ściągnie taką chmarę graczy, że miesięcznie z 500+ pacców będą zamawiać.
IRYTUJĄCA JEST POSTAWA I PODEJŚCIE ADMINISTRACJI.
pierdolony stereotyp, wejdź na strone i zobacz przeskok ludzi online. w ciągu 2 tygodni (od powrotu Santano) z 50 osób online na APO już mamy 150 online, a to dopiero początek. sam nie wierzyłem w taki 'powrót' APO, ale nie zdziwie się jak w ciągu następnych tygodni będzie już 250 osób online
/\up 250 ludzi online na apo? Utrzyma się tak jak jest teraz i więcej nie będzie XD
deel Jak Santano zrobi uptade to sam wrócisz na apo. Wystarczyło, że zrobił jakieś kilka misji i wróciło 100 osób a co będzie po upie :D
'Boonek'
01-07-2013, 13:00
Eventy srewenty. Widac gracze apo niewiele do szczęscia potrzebują, denna loteria, krótki event. Usiłowałem przekazać wam przez te miesiące, że najważniejsze na apo są DROBNOSTKI, tak jest.... błahostki jak chociażby drzewko koło rzeki czy kwadrat obok depo. Gdyby nie kwadrat, miejsce spotykania sie wszystkich mogłoby być gdzie indziej albo wcale by jego nie było.
Jak proponowałem karczme w miejscu gdzie kupuje sie manasy, a manasy przenieść do npc pirat, to nikt nie chciał. Nie myslicie logicznie, dlatego serwer jak jojo leci w doł i wraca i .. :) Dlaczego np. taka karczmę proponowałem? Alternatywa dla pikselowego kwadratu. Nie chodzi o picie piwa i wina w tibii, tylko o klimat... Miało to być miejsce takie jak kwadrat właśnie, gdzie każdy by przebywał.
Przeciętny gracz apo chce łatwo i szybko coś dostać, jedziecie do pracy samochodem i chce szybko dotrzeć, jedziecie rowerem w wolnym czasie i nawet nie wiecie jak umysł wam trajkocze... ale to nie miejsce na takie gadki.
Pozostawie wam przemyślenie dlaczego apo ma tylu graczy ile ma, tu wskazówka:
porównajcie długi i ciekawy quiz do loterii gdzie tylko klikasz,
karczme do kwadratu,
droge z temple do depo i droge z Thais do Venore (lata 2005-2007),
nowe areny, pomysł Tygrysa z lotto,ogólnie zżeracze czasu do obecngo stanu rzeczy na apo tzn. idziesz expic, wracasz i albo snujesz sie po depo albo dajesz loga. Ewentualnie jak masz wyzszy lvl, to żyjesz rutyną pvp-ded-pvp i tak dzien w dzien, rok w rok.
Naprawde wam to sie nie znudziło? Nie widzicie, że nowe tereny i balans profesji, to nie jest TO? Gdyby apo tetniło życiem i pododawano wiele dodatków, to by i gracze przyszli.
Grubo masz, miejsce spotkan graczy zmienia sie z roku na rok, kiedys np. byl to domek pianki, a kto teraz pod nim stoi? :o No nikt.. teraz po prostu stoi sie pod dp/temple i jest okej..
Co do rutyny, powiedz mi co ty bys niby k... chcial tu robic, konia walic czy jak?.. Przeciez oczywista sprawa ze kazda gra online gdzie nabijasz lv jest monotonna, bo co wszedzie tylko expisz, quest, pvp to all co mozesz wymagac od gier online (no jeszcze jest pare rzeczy no ale juz ch. z tym)
porównajcie długi i ciekawy quiz do loterii gdzie tylko klikasz
A masz jakies propozycje czy to tylko glupie pierdolenie?:/
Tak wlasciwie to sam niedawno pisalem ze apo nudne chujnia i wgl, ale tak na prawde to wszedzie tak jest, gra to gra proste.. zawsze na poczatku podjara a potem stypa :<
gwnstopro
01-07-2013, 16:08
Jesteś największym pajacem jakiego poznałem na tym forum-teraz to wiem. Proponuję żeby manasy było można kupować gdzieś przy wardach? to pewnie przyciągnie ludzi.. PS: Czy na APO najważniejsze są drobnostki ?? . Usuń konto na forum, srałeś przez parę miesięcy że ludzi nie ma teraz powoli wracają ty znowu wypierdalasz z jakimś gównem, pomyśl trochę zjebku ;/
Mamed first
01-07-2013, 16:16
Za dużo zaniedbania było ze strony ekipy. Teraz Santano krok po kroczku próbuje przywrócić ots na nogi. Miejmy nadzieje, że nie skończy się zainteresowanie serwerem po miesiącu.
Metaxa Grzesiek
01-07-2013, 16:25
Dobra powiem krótko bo czytałem Twoje "propozycje" Spierd@laj debilu.
Top Makrela!! jak wygrałem pw
Duży Ludek
01-07-2013, 19:27
Oczywiście, że apo zyje po tym jak santano wrócił i coś tam sie grzebie. A liczba graczy jak na okres wakacji jest ogromna, w zime siegałaby z 200+.
A ty koleś sprawdz czy uda się tobie przeniknąć prze mur, musisz tylko z odpowiednio dużą prędkością i siłą skierowac sie na ścianę i to do skutku.
A ja lubie apo, grać nie będę bo to jest zbyt monotonne dla paula draca ale komentować lubię i czasem oglądać ssy jak na topke wpadają no name. Zresztą znając zycie nie minie krótki okres czasu i znowu apo bedzie zaniedbane.
Owszem trochę serwer odżył, gdyż ludzie czekali na Santano i resztę, aż coś zrobią i macie owoc swojej pracy. Zaraz pojawi się update na który wszyscy czekają, ale Tobie nic nie pasuję. Według mnie jesteś pajacem, który pokazał już na co stać.
Doktor Watson
01-07-2013, 23:24
Poprawna odpowiedź to: pierogi z truskawkami
:)
Ogólnie widzę, że nie ogarniasz tego co się dzieje na serwerze... :D No ale cóż, jeżeli lubisz robić z siebie debila to zmień forum (polecam przerzucić się na Samosię i inne serwisy tego typu).
Jak wygrałem to prześlij nagrodę paczką ;d
~#*Nalesniczek Zla*#~
02-07-2013, 10:06
Odpowiedź: Naleśniki !O.o
Za dużo zaniedbania było ze strony ekipy. Teraz Santano krok po kroczku próbuje przywrócić ots na nogi. Miejmy nadzieje, że nie skończy się zainteresowanie serwerem po miesiącu.
A tak serio tu tkwi problem. I masz rację Mamed. Teraz trzeba to powoli ogarnąć.
Hocus Pocus
02-07-2013, 10:33
Santano napisał, że po evencie jak będzie 100+ online to zrobi duże uptade:)
Cierpliwości
a co to znaczy że zrobi update jak będzie 100+ ludzi? huashashuasuuahuashuahusauuashuasuhasuhashu beka ;)
Gdybyś był na bieżąco na forum to wszystko byś wiedział. Poszukaj sobie i zobaczysz co to znaczy. Napisał, że jak będzie się utrzymywała liczba graczy 100+ przez miesiąc to możemy się spodziewać dużego uptade.
Sasha Rookslayer
02-07-2013, 13:07
Nie mam pojęcia co Cię trzyma na tym serwerze/ forum. Wypisujesz takie durne, a zarazem idiotyczne propozycje, krytykujesz i ogólnie robisz z siebie błazna.
Nie rozumiem Cię, naprawdę. Może bratem jestem Paul Diraca, dlatego, no ale cóż.. Nikt tego nie wie.
#t
Serwer trochę odżył, bo Santano wrócił i reszta paczki. Robią co chwile Aktualizacje, ogarniają forum/ grę, więc nie ma co się dziwić. Na moje serwer rozwija się coraz bardziej, co chwile Aktualizacje itd.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.