PDA

View Full Version : [7.6] Demon jako wymiennik

Frugo
03-07-2013, 00:15
Witam! W związku z ostatnimi wydarzeniami na serwerze w które był zamieszany Week i Demon mam pytanie.. Demon stracił pozycję moderatora i okazało się, że nie jest osobą godną zaufania przez przyjmowanie nielegalnych itemów. Czy taka osoba może nadal prowadzić wymiany na serwerze i można mu zaufać?

Okey
03-07-2013, 00:17
Witam! W związku z ostatnimi wydarzeniami na serwerze w które był zamieszany Week i Demon mam pytanie.. Demon stracił pozycję moderatora i okazało się, że nie jest osobą godną zaufania przez przyjmowanie nielegalnych itemów. Czy taka osoba może nadal prowadzić wymiany na serwerze i można mu zaufać?

Okradł kiedykolwiek kogoś? Itemy nie były kradzione, tylko jego z maina, więc nie rozumiem tematu.

`Rapi
03-07-2013, 00:22
Demonowi można jak najbardziej ufać :) Nikogo nie okradł, jak już napisał Daniel.

Zdzisiu Motyka
03-07-2013, 00:23
Demon jest jedną z osób która należy do wąskiego grona (serio bardzo wąskiego) ludzi którym mozna tutaj zaufać,
więc odpowiadam TAK, MOŻE NADAL PEŁNIĆ TĄ FUNKCJE.

btw. itemki nie były kradzione, on po prostu przyjał jabłko od ewy i zjadł, nie oparł sie pokusie, najlepszym sie zdarza ziom

Zii Baba
03-07-2013, 00:25
Niech sobie go ma, kazdy korzystajacy z jego uslug wymiennika ma obowiazek nagrywac wymiane na wypadek ew. oszustwa. Nie musze chyba pisac, ze temat juz sie wyczerpal? : /
@nizej
Istotne.

Frugo
03-07-2013, 00:25
Nie chodzilo mi o kradzież tylko właśnie o to przeniesienie, nie istotne.

Dzięki za odpowiedź

Techniks
03-07-2013, 04:50
Nie chodzilo mi o kradzież tylko właśnie o to przeniesienie, nie istotne.

Dzięki za odpowiedź

Demon nie przeniósł żadnych items, jedynie 'otrzymał' je.
Najlepszy wymiennik jaki jest, wymienił bym przez 'niego' w każdej chwili.

hunterkula
03-07-2013, 07:20
Sam u niego wymienialem kilka razy i mysle, ze jeszcze nieraz wymienie. Mysle, ze jest osoba godna zaufania bo nigdy nikogo nie oszukal.