PDA

View Full Version : polski bus

N-series
03-07-2013, 00:41
siemanko , latał ktoś? podobno szybko , wi fi pierdoły wygodnie i nie drogo , a msuze do wawy wyskoczyć :D , jak tak to wypowiadajcie się , dla każdego reprucik

Zark
03-07-2013, 00:56
z Rzeszowa do Warszawy w obie strony - 40zl.

Jest wifi, wygodne siedzenia, kawa/herbata i przekaska w cenie, wszystko wysprzatane - ogolnie polecam w opor. Ja bylem zawodolony, tanio i wygodnie.

#down
Tak, przez neta

N-series
03-07-2013, 01:02
rezerwowałeś przez neta?,no ja patrzylem do wawy 50zł chyba z wro mam w 2 strony

'Neroox'
03-07-2013, 11:40
rezerwowałeś przez neta?,no ja patrzylem do wawy 50zł chyba z wro mam w 2 strony

Ja co pare miesięcy wracam na chatę autobusem z Gdańska do Suwałk. Mam 361 km i ani razu nie rezerwowałem przez neta. Na miejscu kupuje ;d.

A czy wygodnie ? Moim zdaniem wygodniej jest pociągiem jechać w nim przynajmniej w trakcje jazdy możesz wyprostować nogi pójść odlać się kiedy będziesz chciał. Także wygoda, lepsza w pociągu niż w autobusie(moim zdaniem).

#d
Normalnie. Bezpośrednio o 6:40. +1 za pociąg

Lewy
03-07-2013, 15:02
Polski Bus z Gdańska do Suwałk?.Pierwsze słyszę...

Mimo wszystko polecam pociąg bo autokar to horror na dłuższe trasy :)

Kubiks
04-07-2013, 12:18
Mogę jedynie potwierdzić opinię innych. Polski bus jest dobrą opcją podróży. Nie ma co ukrywać, że może pociągiem byłoby taniej, ale o wiele wygodniej busem, bo ma się przynajmniej pewną miejscówkę, klimę, czysto ładnie i wifi o czym na pkp można jedynie pomarzyć. Co do rezerwacji biletów. Osobiście polecam zarezerwować wcześniej zwłaszcza jak się wyjeżdża z jakiegoś miasta w środku trasy np. Wrocław, bo wtedy z biletami przed wyjazdem bywa różnie.

Odzież używana http://www.alokintrade.com/kontakt/ Sprawdź!