View Full Version : Nowe taski dla 3000+
MrMagicBoy
04-07-2013, 11:43
Siema
Po wylosowaniu misji !quest z wbiciem 15 poziomów zwróciłem się z prośbą do Santano o dodanie nowych taksów, gdyż w moim przypadku jest to kilkadziesiąt miliardów doświadczenia, a task z 2k ward nie daje mi nawet połowy jednego poziomu.
Jako, że nie mam dostępu do nowych respów Returned nie mam pojęcia jakie taski zaproponować z tymi potworami, natomiast myślę, że dobrym rozwiązaniem będzie dodanie taska na zabicie 5000 wardów. Nagrodą byłby jeden poziom doświadczenia i 10-15kcc.
Jeśli macie jakieś propozycje z innymi potworami (głównie gracze 3000k+, których to dotyczy) piszcie w tym temacie, Santano na pewno weźmie je pod uwagę.
Również gracze z mniejszymi poziomami, jeśli macie jakieś sugestie odnośnie poprawienia swoich tasków możecie je tutaj zaprezentować.
Pozdrawiam :cool:
11:30 Santano: Zrobcie propozycje z nowymi taskami, jesli wiekszosc bedzie za, na pewno je dodamy :)
No to dodać taski z nowymi potworami. Proste
Jestem za tym by dodali nowe taski
Xayn : )
04-07-2013, 12:00
myślę że można dodać, ale też nie mam propozycji, gdyż nie mam 3k+ : )
Proponuje dodać taski z Returnedami, Doom Casterami oraz Crackami.
Oczywiście na TAK.
Sasha Rookslayer
04-07-2013, 12:28
Jestem na tak. Niech hlvle mają łatwiej.
Może ja źle ogarniam co piszesz ale mówisz ze task za 2 k wardów nie daje nawet połowy a chcesz task na 5 k wardów i żeby dawał 1 lvl ? XDDD
Jeśli tak to beka bo to chyba na jedno wyjdzie może z mała różnicą ;]
Co do nowych monsterów to one raczej sa z myślą o k cc a nie expie ;{ jeśli chcieli by żebyśmy mieli za nie to i to to dali by wiecej expa a nie robili taski .
Nwm mi to nie potrzebne bo to już za bardzo by ułatwiało chyba że exp za te taski byłby niewielki np jak za exe , bo jeśli za np crack'i miało by sie dostawać z lvl albo ile tam to beka .
Tak wiem teraz Don albo inni powiedzą że nie mam racji ;] ale chyba i tak poszli nam na rękę ze to dodali i albo exp albo loot panowie coś za coś .
A może by tak zupełnie odświeżyć taski na różnych przedziałach poziomowych?
Proponuję dodać taska na Crack'i(np.1500, ofc dla 3k lvli) oraz Thing'i (np.500).
Thingi to ten przedział 700 +....
#Lordzik#
04-07-2013, 15:37
Jak już na te 3k+ i 500+ to można i np. na Pitilessy te dostępne w przedziale 100 - 500 lvl.
Ernestus
04-07-2013, 15:37
Proponuję dodać taska na Crack'i(np.1500, ofc dla 3k lvli) oraz Thing'i (np.500).
a czemu tylko dla 3k+? jak sie nie podoba exp to nie graj ... wczesniej tez chcieli zmiany w taskach i nie zostaly wprowadzone
@@
btw te taski zostaly wprowadzone tylko po to zeby byla misja do uw a nie na zdobywanie doswiadczenia
Zarexoholik?
04-07-2013, 15:42
A czy wy na wszystko musicie mieć taski? Nie możesz expić bez tasków? Idź na pathy albo bij wardy bez taska. Nie za wszystko musi być nagroda. Trzeba było kupić postać z niższym poziomem doświadczenia to byś nie miał takich problemów.
hunterkula
04-07-2013, 17:09
Jestem na tak. Przydadzą się taski na returnedy i doom castery.
gwnstopro
04-07-2013, 17:28
Task na 5k wardów jest bez sensu lepiej już jakieś nowe taski dodać/tak.
MrMagicBoy
04-07-2013, 18:16
A czym wy na wszystko musicie mieć taski? Nie możesz expić bez tasków? Idź na pathy albo bij wardy bez taska. Nie za wszystko musi być nagroda. Trzeba było kupić postać z niższym poziomem doświadczenia to byś nie miał takich problemów.
Nie każdy może siedzieć po kilka godzin dziennie i tłuc wardy tak jak Ty swojego czasu, dlatego szukamy drogi na skróty ;)
'Neroox'
04-07-2013, 18:53
Nie każdy może siedzieć po kilka godzin dziennie i tłuc wardy tak jak Ty swojego czasu, dlatego szukamy drogi na skróty ;)
:confused::confused::confused:
Kiedyś nie było tasków i nikt nie ryczał o byle gówna.
#t
Dodać taski tych nowych potworów jestem na tak. Zwiększać/zmniejszać coś cokolwiek w dotychczasowych zadaniach na task, uważam za zbędne gdyż i tak task daje nam doświadczenie czego moim zdaniem nie powinno być(tylko nagroda z kcc). I jeszcze bardziej ułatwiać wam grę? Grać na mazurku albo w pokemony jak się nie podoba.
Jestem za dodaniem tylko i wyłącznie nowych mobów.
jestem na nie
za durzo ulatwienia bys mial a puzniej sie widzisz ze som 90k lvle
Szallony
04-07-2013, 23:08
Jak dla mnie taski powinny byc na te nowe moby ;)
Jestem na nie! Taski byly do uw cieszcie sie ze zawsze macie jakis tam exp + kcc
Zarexoholik?
04-07-2013, 23:12
Ja przez te kilka godzin swojego czasu 'tłukłem' nie tylko wardy, 'tłukłem' również leszczy, którzy pojawiali się na moich wardach. Nie chce mi się grać, ale przy mnie swój poziom byś bił minimum 5x dłużej, więc ciesz się, że nie gram. W ten sposób ułatwiłem ci expienie i ogólnie grę.
Kiedyś nie było tasków, a ludzie expili i nikt nie narzekał, że jest ciężko. Nie było wardów, nie było pathów, fire kobiet i innego typu gówna. Wszyscy dobrze się bawili - do czasu aż serwer został opanowany przez dzieciaków, którzy chcą ułatwić i tak już banalną grę. Wszystko musi być ułatwione, nie?
Płaczesz, że nie opłaca ci się robić taska - to może go nie rób, pomyślałeś o tym? Im większy poziom doświadczenia tym dłużej się wbija kolejny, nie doszedłeś do tego, że właśnie o to chodzi?
Jak mają powstać nowe taski to najpierw niech powstaną nowe opłacalne do expa moby i nowy NPC, który by zlecał te zadania.
~#*Nalesniczek Zla*#~
04-07-2013, 23:54
A może by tak zupełnie odświeżyć taski na różnych przedziałach poziomowych?
Dokładnie.
Dotyczy to rook'u jak i mainlandu ;>
MrMagicBoy
05-07-2013, 00:10
Ja przez te kilka godzin swojego czasu 'tłukłem' nie tylko wardy, 'tłukłem' również leszczy, którzy pojawiali się na moich wardach. Nie chce mi się grać, ale przy mnie swój poziom byś bił minimum 5x dłużej, więc ciesz się, że nie gram. W ten sposób ułatwiłem ci expienie i ogólnie grę.
Kiedyś nie było tasków, a ludzie expili i nikt nie narzekał, że jest ciężko. Nie było wardów, nie było pathów, fire kobiet i innego typu gówna. Wszyscy dobrze się bawili - do czasu aż serwer został opanowany przez dzieciaków, którzy chcą ułatwić i tak już banalną grę. Wszystko musi być ułatwione, nie?
Płaczesz, że nie opłaca ci się robić taska - to może go nie rób, pomyślałeś o tym? Im większy poziom doświadczenia tym dłużej się wbija kolejny, nie doszedłeś do tego, że właśnie o to chodzi?
Jak mają powstać nowe taski to najpierw niech powstaną nowe opłacalne do expa moby i nowy NPC, który by zlecał te zadania.
Serwer opanowany przez dziaciaków, a to dobre. Pisanie "płaczesz" jest w ogóle szczytem dojrzałości i na pewno urosłeś po tym w oczach wszystkich pojawiających się na tym forum osób. Serwer idzie do przodu, więc oczywistym jest pomaganie graczom, bo monotonność to pierwszy stopień do pożegnania się z daną grą. Nie obchodzi mnie co było za Twoich czasów, w ogóle. Ja dodaję propozycję, która jest adekwatna do aktualnego statusu serwera, więc jeśli nie masz nic do zaoferowania w tym temacie, powstrzymaj się od wypisywania pierdół na swój temat, które nic poza próbą marnego flame'u nie wnoszą.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.