View Full Version : Czy mia?e? w swoim ?yciu na sobie rurki?
Azbestowy Człowiek
04-07-2013, 18:57
ja miałem raz
założyłem dla beki w przymierzalni
moje jądra do dziś pamiętają to jarzmo
propozycja zostanie wprowadzona w życie, gdy osiągnie 80%
Patryk1551
04-07-2013, 19:03
Nie, nie miałem i raczej nie założę ;p
'Neroox'
04-07-2013, 19:07
moje jądra do dziś pamiętają to jarzmo
XDDDDDDD
#t.
Nie, nie jestem osobą pokroju Bibera i jego zwolenników i nie zakładam tego gówna. To jest moje podejście na temat rurek !
1:33
uG2PI4ZDxe4
'Boonek'
04-07-2013, 19:10
Jestem hetero :cool:
(nie)
Hehehehehe moje nogi by sie nie wcisnely
nie
Nie i nie mam zamiaru założyć. Beke mam z ludzi, którzy noszą rurki i ich jądra nie bolą. Pewnie ich wielkość jest porównywalna do mrówkowego gówna XD
'Oxidosis'
04-07-2013, 19:48
Wiekszosc moich spodni to spodnie zwężane, ale mam jedne rurki ( popielate ). Okazyjna cena 60 zł, a spodnie są tak piękne, że nie mogłem odmówić ( akurat na jądrach siedzą dobrze, bo mimo, że rurki - są dość luźne jeżeli chodzi o to miejsce ). Pozdrawiam
Zdzisiu Motyka
04-07-2013, 19:57
( akurat na jądrach siedzą dobrze, bo mimo, że rurki - są dość luźne jeżeli chodzi o to miejsce ). Pozdrawiam
ciekawa składnia ziomek, serio.
Gratulacje nóg skoro w to wchodzisz :D Ile na siłce siedzisz?
#topic
Nie, raczej nie założe. Lużne spodnie, niekoniecznie baggy, po prostu luzne, czapka do tylu i lecimy
#down
41 cm łydki miałem w juniorach zerusie, sory, cienko
Udo 59? XDD czym Ty sie chwalisz ? Prosze Cie, internetowy gniocie
edit
ziomek, trenuje w klubie od 9 lat, regularne wyjazdy na kadre. nie wierzysz? sprawdz strone podkarpaciego zpn i poszukaj goscia z Sanoka ;]
Wracając do tematu, Ty marna podróbo i sezonowcu, Twój śmieszny rozmiar mięsni, a raczej tego czegoś co nazywasz mięsniami jest naprawde powalający, powiedz jak to zrobiłeś? jestem pełen podziwu XD nie ma to jak chwalić się na tibijskim forum, że masz 41 cm w łydce hahahahah, szczyt bycia frajerem naprawde, ktos kto chodzi na siłownie nigdy by sie tym nie pochwalił, bo zna podstawowe zasady. No chyba, ze ty chodzisz dla szapnu zeby panny sie za toba uganialy, pewnie masz ich od groma! 41 w łydce, podpiszesz mi sie na klacie ?
'Oxidosis'
04-07-2013, 20:15
ciekawa składnia ziomek, serio.
Gratulacje nóg skoro w to wchodzisz :D Ile na siłce siedzisz?
#topic
Nie, raczej nie założe. Lużne spodnie, niekoniecznie baggy, po prostu luzne, czapka do tylu i lecimy
Po pierwsze primo, naplecie - zobacz, czym jest błąd składniowy, następnie komentuj moje posty.
Po drugie primo - łydka 41 cm, udo 59, 9 lat gry w piłkę, 1,5 roku na siłowni. Takie wymiary możesz sobie co najwyżej narysować w paincie, zasrańcu. Pozdrawiam.
@Up
Pewnie masz 60 cm w łydce, 70 cm w bicepsie - jak większość apowiczów. 41 cm to jest dość dobry wynik, ale nerd z łydką mniejszą niż mój biceps tego nie potwierdzi - przecież jako anonim może się ponapinać. Poza tym mozna mieć i 50 cm w łydce i wejść w rurki, nie w tym rzecz, jednak obszczymur taki jak Ty spędzający pół życia na APO tego nie zrozumie.
Azbestowy Człowiek
04-07-2013, 20:17
łydka 41 cm, udo 59, 9 lat gry w piłkę, 1,5 roku na siłowni.
ale pamiętaj że od tego gówna nie staje
huehueheheuehueheue
mialem na sobie kolanko z rury pcv
NIe, nie miałem i nigdy miał nie bede!
Kacper tutaj!
04-07-2013, 21:36
( popielate ). na jądrach siedzą dobrze
o curwa, popielate? Co to wgl znaczy? JAK OGARNIAZ TAKIE KOLORY TO ZIOMUS PEDAL JESTES
#a se ku rwa nie mailem i se kur wa miec nie bede he
'Oxidosis'
04-07-2013, 21:39
o curwa, popielate? Co to wgl znaczy? JAK OGARNIAZ TAKIE KOLORY TO ZIOMUS PEDAL JESTES
#a se ku rwa nie mailem i se kur wa miec nie bede he
popielate - siwe znaczy, rozumiem wasz ból dupy, musicie chodzić w dresach bo macie tak parskliwe ryje ze zadna was nie chce, standard na apo xD
'Neroox'
04-07-2013, 22:41
9 lat gry w piłkę
Na bramce stałeś ? Stwierdzam to po twoich rozmiarach łydek i uda. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAAAHAHAHAHHAHA.
Nic więcej nie mogę dodać. XD Chyba, że jeden fakt. Toż jesteś gejem skoro nosisz rureczki ?:(
#t
Of course, że nie....-.-
Miałem, nie założyłem ani razu, spaliłem (:
Zarexoholik?
04-07-2013, 23:14
Oczywiście, że tak. Bardzo eleganckie spodnie!
Oczywiście, że tak. Bardzo eleganckie spodnie!
hahaha. BEKA XDDDD
Nie miałem i nigdy nie będęmiał
Nie miałem, raczej nigdy nie założę.
Zii Baba
05-07-2013, 13:47
Ja zem mial, ale tylko damskie to sie tez liczy?
Czarny 0.9
05-07-2013, 14:03
popielate - siwe znaczy, rozumiem wasz ból dupy, musicie chodzić w dresach bo macie tak parskliwe ryje ze zadna was nie chce, standard na apo xD
HAHA ! popieram ; )
15 letnie gówna które myślą że są zajebiści ; )
Sasha Rookslayer
05-07-2013, 14:11
Nie miałem i nie założę..
Tylko pedały je noszą oraz ludzie, którzy mają małe jądra :confused:
Miałem na sobie, nawet teraz w nich siedzę i delektuje się uciskiem moich mas jajecznych.
** Wiem, że gejas nie bijcie ok?
Oxi chodzi w rurkach a jego chłopakiem jest Sedan, udają braci żebyśmy się nie śmiali - pewne info.
@Top
Wolę kalesony.
scimex pallll
05-07-2013, 19:20
hahaha. BEKA XDDDD
Nie miałem i nigdy nie będęmiał
Nie rozumiem co cię tak śmieszy, jeśli to jest normalna odpowiedz. Nie dziwie się, debila wszystko śmieszy.
@t
Nie, nie mam zamiaru.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.