PDA

View Full Version : Kamera online al'a big brother

Wszystko
05-07-2013, 16:04
W nawiązaniu do tematu o nazwie "Casty", takie cos ja proponowałem już wcześniej :mad: prosze o skasowanie tamtego

Znowu się popisaliście gracze apo, zerkacie na reputacje i od tego zależy czy jesteście za czy przeciw.

A co proponowałem dawno temu? Kamery online na stronie apo. Nie wiem jak działa Casty czy jak to sie zwie, ale podglądanie gracza, sciaganie czegoś etc. mija sie z celem, a większość graczy apo zdaje sie nie myśleć.

Moja propozycja jest następująca: zrobić na stronie apo w miejscu screenow taki odtwarzacz jak na youtube, byłby to obraz "na żywo" z kwadratu sprzed depo. Byłaby po prostu jakas niewidoczna postać/npc, która chodziłaby powoli od temple do depo co jakis czas, po prostu taki obraz na żywo. Natomiast link "pokaż wszystko" przekierowywałby do listy graczy, których można podgladać.

Zanim skomentujesz na nie, pomyśl.. nowy gracz nie wie co to jest, więc taki obraz na żywo zachęci bardziej niż widok jakiegos pierda na wardach. Tak jak ze screenami. Nie ma samego linku do screenow, najpierw sa pokazane zachecajace obrazki.

Rekrut
06-07-2013, 09:43
Npc który by kamerował:)

No jestem na tak. Fajny pomysł

Meidis
06-07-2013, 10:16
Jestem na tak, sonda jest, kamera opisana, więc czemu nie?
Ale pewnie i tak nie wejdzie bo musi być 80% na tak ;<

Demon
06-07-2013, 10:22
wejdź, ściągnij, zainstaluj, ogarnij o co chodzi, a potem płacz (https://www.tibiacast.com/)

skoro sam nie wiesz na czym to polega czego płaczesz, że ktoś 'ściągnął' od Ciebie /Twój/ pomysł, cast > gówno > Twoja kamera

Szallony
06-07-2013, 10:58
Wydaje mi sie ze Cast to lepszy pomysl nie wiem jak inni ;)

Domcio Old
06-07-2013, 12:05
na co komu jakies kamery w city ;D jesli juz maja takie cos zrobic to niech najlepiej zrobia APO cast i tyle:)

Sasha Rookslayer
06-07-2013, 12:09
Jeżeli dałoby radę zrobić tak, jak to opisałeś, to jestem na tak.
Ciekawie wyglądałoby to.

`Rapi
06-07-2013, 12:33
W nawiązaniu do tematu o nazwie "Casty", takie cos ja proponowałem już wcześniej :mad: prosze o skasowanie tamtego

Znowu się popisaliście gracze apo, zerkacie na reputacje i od tego zależy czy jesteście za czy przeciw.

A co proponowałem dawno temu? Kamery online na stronie apo. Nie wiem jak działa Casty czy jak to sie zwie, ale podglądanie gracza, sciaganie czegoś etc. mija sie z celem, a większość graczy apo zdaje sie nie myśleć.

Moja propozycja jest następująca: zrobić na stronie apo w miejscu screenow taki odtwarzacz jak na youtube, byłby to obraz "na żywo" z kwadratu sprzed depo. Byłaby po prostu jakas niewidoczna postać/npc, która chodziłaby powoli od temple do depo co jakis czas, po prostu taki obraz na żywo. Natomiast link "pokaż wszystko" przekierowywałby do listy graczy, których można podgladać.

Zanim skomentujesz na nie, pomyśl.. nowy gracz nie wie co to jest, więc taki obraz na żywo zachęci bardziej niż widok jakiegos pierda na wardach. Tak jak ze screenami. Nie ma samego linku do screenow, najpierw sa pokazane zachecajace obrazki.
http://fooh.pl/pokaz/4533850339.gif
#
Cast o wiele lepszy niż jakiś npc...
Błagam, nie pisz więcej propozycji.

Sir Krystian
06-07-2013, 12:44
Za duzo na yt naogladal sie minecrafta.
Zrobic APO casta i tyle ;x
+/-

rumun
06-07-2013, 12:52
Po przeczytaniu tematu od razu wiedzialem ze to Twoj kolejny glupi pomysl. Jestem na nie, cast lepszy

Zarexoholik?
06-07-2013, 13:37
Śledzenie innych za pomocą jakichś tibijskich kamer? Za dużo filmów o tematyce szpiegowskiej się naoglądałeś, serio. Ja bym nie chciał, żeby mnie ktoś podglądał. To jakaś żenada, jak to wpłynie na grę? Nijak, także ogarnij.

gwnstopro
06-07-2013, 15:13
To jest nie możliwe co ty napisałeś, jak by miało by być to coś takiego jak na rl - tibia cast wybierasz sobie gracza którego chcesz oglądać i heja a nie jakieś tibiayoutube.com , zresztą ja bym nikogo nie oglądał, nie jara mnie oglądanie jak ktoś się bije/expi.

Miffek
12-07-2013, 11:07
Moze i ciekawe ale nie wiem co to zmieni ze bedziecie ogladac jak expicie na wardach czy cos. Rownie dobrze filmik na yt mozecie wrzucic a mysle ze to za duzo roboty na cos tak malo istotnego. Lepiej jak by administracja zajela sie questami i innymi rzeczami niz takim czyms.
Jestem na nie.

Moj post tyczy sie zarowno tego tematu jak i tego o castach.

Mr Fsza
15-07-2013, 21:21
są serwery typu akka tibia pokemon gdzie można z gry oglądać kolesia jak expi tylko on musi wyrazić na to zgodę i na apo też jest to możliwe po prostu otwiera sie czat kolesia tutaj gdzie gh,daf,trd .

TAK.