View Full Version : GTA 4. Problem z gazem.
^Gpiotras~
05-07-2013, 23:19
Siemanko.
Mam mały problem z GTA IV.
Gdy jadę sobie samochodem, trzymam W by dodawał gazu, okej auto przyśpiesza, ale gdy chce skręcić, gra automatycznie 'puszcza' mi gaz i auto zwalnia.
Patch 1.0.7.0. Pirat.
Wiecie co jest grane i jak to naprawić ?
Dodam, że miesiąc temu grałem i było spoko, teraz coś mu się zjebało, reinstalowałem już grę i nic nie pomogło.
szukaj moze gdzies w opcjach gry albo cos
Bambucha Rook
06-07-2013, 08:48
moze jakies aktualizacje wyszly nowe ?
moze jakies aktualizacje wyszly nowe ?
nie. do pirata jest Patch 1.0.7.0. i crack 1.0.4.0 chyba czy jakos tak
Sterowniki ;< lub cuś innego w grze sprawdź w opcjach, zresetuj opcje i od nowa wszystko powstawiaj ;c
^Gpiotras~
06-07-2013, 12:12
Sterowniki wszystkie najnowsze.
W opcjach, nic takiego nie ma co do samochodów.
Kombinowałem szukałem ni chuja.
'Neroox'
06-07-2013, 19:56
Jest to wina twoich braku umiejętności jazdy samochodem(czyt. po prostu nie umiesz jeździć).
Proponuje odinstalować grę i zainstalować na nowo jeśli to nie pomoże czytaj wyżej
^Gpiotras~
06-07-2013, 20:45
Jest to wina twoich braku umiejętności jazdy samochodem(czyt. po prostu nie umiesz jeździć).
Nie pierdol, bo grałem miesiąc temu, było okej. Sprawdzałem dziś u kumpla, on ma normalnie.
Teraz coś się zjebało, więc wyloguj się z tego forum dając tak zajebiste porady.
#Down.
To jak Cie to nie interesuje, to też możesz wyjść ; ).
Maatinii
06-07-2013, 20:53
Bo tak jest jak w rzeczywistości nie dodajesz gazu jak skręcasz w ostry zakręt, idealnie to odwzorowali. A to że miesiąc temu miałeś normalnie to mnie nie interesuje. Dobrze Ci tak, niech Cię łapie tam policja i żebyś nie przeszedł tej gry.
@Up. Naucz się czytać i nie pisz do mnie w ogóle.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.