Zaloguj się

View Full Version : DUDEK RPK - Dla dobrych kole?ków feat.Vander/Konflikt (OFFICIAL VIDEO)

Zii Baba
08-07-2013, 08:32
szK4ILV64Yg

Video: 9LITER FILMY;
Zajebiscie zmontowany film + efekty deszczu kozackie.

Jeżeli masz zamiar robic z siebie debila i pisac posty typu ''jebac rpk'' itp to wypierdalaj, ddk rap nie dla pedala.
@nizej
Jakbys chociaz troche ogarnial ddk nie napisalbys tak chujowego posta.
Biede umyslowa to prezentuja ci wasi smieszni raperzy w rurkach nawijajacy o gownie :|

masz Wiza w avatarze (śmieszny raper w rurkach nawijający o gównie) także Twój komentarz mija się z celem

Nowy wiz - guwno w rurkach od illuminati

Polecam najpierw zapoznac sie z tematen zanim zaczniecie sie wypowiadac. nono i posluchac dwoch pierwszych plyt Wiz'a

zgadzam sie .

...ale mam jedne rurki ( popielate ). Okazyjna cena 60 zł, a spodnie są tak piękne, że nie mogłem odmówić...

łydka 41 cm, udo 59, 9 lat gry w piłkę, 1,5 roku na siłowni.
nomnom cos jeszcze masz do dodania?

Dest
08-07-2013, 10:14
Czy on ma zamiar zmienić tematy o których nawija? Bieda umysłowa.

@up
A co może prawdy nie napisałem? Nawija dla plebejuszy o tym jak to źle, lojalności i innych wartościach a jest jebanym zerem kosząc ciężki hajs na debilach. Prawilny w chuj.

Demon
08-07-2013, 11:14
Jakbys chociaz troche ogarnial ddk nie napisalbys tak chujowego posta.
Biede umyslowa to prezentuja ci wasi smieszni raperzy w rurkach nawijajacy o gownie :|
masz Wiza w avatarze (śmieszny raper w rurkach nawijający o gównie) także Twój komentarz mija się z celem

jaranko przeogromne, czekam na nowe produkcje od chłopaków, bo rozpierdalają scene!11!1

'Oxidosis'
08-07-2013, 12:25
Czy on ma zamiar zmienić tematy o których nawija? Bieda umysłowa.

zgadzam sie .