Zii Baba
08-07-2013, 08:32
szK4ILV64Yg
Video: 9LITER FILMY;
Zajebiscie zmontowany film + efekty deszczu kozackie.
Jeżeli masz zamiar robic z siebie debila i pisac posty typu ''jebac rpk'' itp to wypierdalaj, ddk rap nie dla pedala.
@nizej
Jakbys chociaz troche ogarnial ddk nie napisalbys tak chujowego posta.
Biede umyslowa to prezentuja ci wasi smieszni raperzy w rurkach nawijajacy o gownie :|
masz Wiza w avatarze (śmieszny raper w rurkach nawijający o gównie) także Twój komentarz mija się z celem
Nowy wiz - guwno w rurkach od illuminati
Polecam najpierw zapoznac sie z tematen zanim zaczniecie sie wypowiadac. nono i posluchac dwoch pierwszych plyt Wiz'a
zgadzam sie .
...ale mam jedne rurki ( popielate ). Okazyjna cena 60 zł, a spodnie są tak piękne, że nie mogłem odmówić...
łydka 41 cm, udo 59, 9 lat gry w piłkę, 1,5 roku na siłowni.
nomnom cos jeszcze masz do dodania?
Video: 9LITER FILMY;
Zajebiscie zmontowany film + efekty deszczu kozackie.
Jeżeli masz zamiar robic z siebie debila i pisac posty typu ''jebac rpk'' itp to wypierdalaj, ddk rap nie dla pedala.
@nizej
Jakbys chociaz troche ogarnial ddk nie napisalbys tak chujowego posta.
Biede umyslowa to prezentuja ci wasi smieszni raperzy w rurkach nawijajacy o gownie :|
masz Wiza w avatarze (śmieszny raper w rurkach nawijający o gównie) także Twój komentarz mija się z celem
Nowy wiz - guwno w rurkach od illuminati
Polecam najpierw zapoznac sie z tematen zanim zaczniecie sie wypowiadac. nono i posluchac dwoch pierwszych plyt Wiz'a
zgadzam sie .
...ale mam jedne rurki ( popielate ). Okazyjna cena 60 zł, a spodnie są tak piękne, że nie mogłem odmówić...
łydka 41 cm, udo 59, 9 lat gry w piłkę, 1,5 roku na siłowni.
nomnom cos jeszcze masz do dodania?