View Full Version : Dwarfy Rook
Witam. Jak w tytule chodzi mi o Dwarfy, a dokładniej o Dwarfy Warriory. Otóż jak wiadomo są dark lordy i elfy soldiery, są też dark dwarfy ale czemu nie ma Dwarfów Warriorów?! Loot jest podobny do Elfów Soldierów więc można by było je dodać. Co o Tym sądzicie? aa i na prośbę jednego gracza pragnę przypomnieć o Quest Booku... :)
~#*Nalesniczek Zla*#~
12-07-2013, 23:51
Można chodź fajniej by było gdyby w owej aktualizacji która "tuż tuż" dodać jakże ważnego i potrzebnego Quest Loga, przydało by się to bardzo !
Myślę że wiele osób się z tym zgodzi ;>
Sasha Rookslayer
13-07-2013, 00:04
A mi to obojętne... :D
Można dodać nowe moby, ale tak od 800 poziomu :)
Xayn : )
13-07-2013, 07:08
nom, specjalnie dla Ciebie prywatny resp.
#t
boze, czytacie coś newsy troszke? szykuje się update na rooka, nowy teren itp więc coś pewnie dodadzą, z resztą i tak za dobrze macie na tym rooku ; )
Jak taki sam exp i lot jak elfy to po o je.. + Tygrys robi nowe tereny na rooku i na pewno dodadzą nowe potwory.
Jestem na nie
ŻyjęNaCudzymKręgosłupie
13-07-2013, 10:27
Od 800 lvl?
To co, ten 800 lvl ma mieć Dwarf Warriora na hita?
Przesadzasz kiełbasa.
►Topic
Można dodać Dwarfy Warriory za Dark Dwarfami (aby dojść do Warriorów trzeba przejść przez cały resp Dark Dwarfów), co do Quest Booka oczywiście jestem na tak. Dawno powinni ją wprowadzić.
Tygrys kiedyś napisał że na tych nowych respach z eventu an main nie może byc potworów typu elf solider etc.. TO z jakiej racji mają być na rooku?? Dlaczego macie elf solidery?? To jest niesprawiedliwe, jestem na nie.
~#*Nalesniczek Zla*#~
13-07-2013, 12:28
Ludzie czytajcie trochę posta!
CHODZI TEŻ O QUEST LOGA na roku to jest bardzo przydatne więc wypowiadać się na temat całego posta!
#*~Capitan#*~
13-07-2013, 15:28
Myśle że takowy resp mogłby powstać tyle żeby z niego korzystać rookslayerzy niestety by musieli wykonać pare misji żeby moć tam expic dodatkowo tam na terenie tego respa wprowadziłbym npca który sprzedaje IHY w wiekszej ilości niż dotychczas :) Odnośnie questa loga to jest mi obojetne bo wiem co dana postać zrobiła na roku :D
Siema nie potrzeba dwarfów nowych. Jedynie jestem z Quest Logiem na rooku.
'Neroox'
13-07-2013, 20:42
w szczególności, że nie grasz.
#t.
Kosmetyczne poprawki są mile widziane w grze.
Pasuję, może być. Hmm, czemu by nie?
Myślę, że się przydadzą :>
a ja jestem na nie znów coś brać z main i wszystko na rook przenosić jeśli rookard ma już swoje potworki to jak już coś to lepiej zrobić nowe typu dwarf i będziesz miał napisz jaki z tego lot ma być i wszystko elegancko będzie .
a dwa to i tak masz cały czas wolne respy elfy,skelety , dwarfy ..
szkoda miejsca na resp który by sobie stał tak sobie po prostu .
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.