Zaloguj się

View Full Version : [Forum] Rekrutacja na Cleaner'a

Sir Krystian
14-07-2013, 11:19
Witam

Otóż wpadłem na pewien pomysł , który chciałbym wam przedstawić.Mianowicie od dłuższego czasu ludzie piszą ciągle ,że czekają na akceptacje tematów itp.Jak wiadomo najlepszy/najaktywniejszych moderatorów oddalili od pozycji czyt. Demon/Week.
Więc proponuję zrobić rekrutację na Cleanerów , którzy by mieli jakiś czas okres próbny.Po wykazaniu się ewentualnie awans na moda. Nie będę tego opisywał bo nie wiem jak to się odbywa.Ale myślę ,że propozycja jest zrozumiała.

Pozdrawiam Sir Krystian

@Zdzisiu
Już dodana :)

Zdzisiu Motyka
14-07-2013, 11:23
Jestem na tak, przydałby się ktoś kto by to wszystko tutaj ogarniał i miał tyle czasu co Demon i skilla co Week.

TAK

PS. Gdzie ankieta Krystianku :/ :(

Sir Shayza
14-07-2013, 11:37
hmm jestem na tak przydałby się ktoś lub kilka osób

Romus
14-07-2013, 14:03
Już się próbują do władzy dorwać skubańce.

Demon
14-07-2013, 14:05
administracja wie kto się nadaje na pozycje, a kto nie. jest na forum pare osób, które by się nadawały i jeśli byłaby taka potrzeba to cleanera/ów mieliby od ręki

rekrutacje nie mają sensu, bo i tak z góry wiadomo kto wchodzi, a kto wychodzi (nie oszukujmy się)

ps. mamy 6 super moderatorów, którzy powinni sobie lekką ręką radzić, ale jest jak jest

[żarcik]biore udział[/żarcik]
/eot/

Sir Krystian
14-07-2013, 14:07
To bynajmniej niech Demona przywróca bo inni nie akceptują nawet ludziom postów XD.

Sasha Rookslayer
14-07-2013, 14:28
Demon nie zostanie przywrócony oraz Week. Twoi funfle nie dostaną znowu pozycji, więc nie wiem po co robisz taki temat.

Po drugie, Rinson i inni ogarniają sami, więc nie potrzeba rekrutacji.
Jestem na nie.

KaZeK
14-07-2013, 14:28
#up
Skąd wiesz że ogarniają? Masz dostęp do Ekipy Forum? Widzisz raportowane posty?

Jeżeli jeden z Administratorów odpisze pewnej osobie (i oczywiście się zgodzi) to będziecie mieli 'nowego' Cleanera. Nie, to nie ja.

#t
Moim zdaniem tak - przydałby się nowy sprzątacz.

Demon
14-07-2013, 14:35
Jeżeli jeden z Administratorów odpisze pewnej osobie (i oczywiście się zgodzi) to będziecie mieli 'nowego' Cleanera. Nie, to nie ja.
myślimy o tej samej osobie?

@down
to mało jesteś na forum, Splaxor jest ukryty więc nie widzisz kiedy jest, a kiedy nie, a Eklerq jest codziennie :)

rumun
14-07-2013, 15:01
Przydałby sie na pewno nowy cleaner, splax jest czasami a eklerqa nie pamietam kiedy widzialem.

[Eklerq] Codziennie tutaj jestem, więc nie wypisuj głupot.

Pisze tylko to co "JA" zauwazylem.

ŻyjęNaCudzymKręgosłupie
14-07-2013, 19:49
Wg mnie Demonowi niepotrzebnie zabrali pozycję, przyjął tylko itemy w GRZE, nic nie odjebał na forum, był najlepszym moderatorem od 64. Zapłacił za to postaciami... :(

►Topic

Rekrutacja jest niepotrzebna, 'gołym' okiem widać kto się nadaje na cleanera, więc jeżeli administracja będzie chciała kogoś przyjąć to samo napiszą do osób :)

Cru$aderek <3 :>
15-07-2013, 00:00
Dokładnie niech administracja wybierze,a nie wymyślacie rekrutacje.
Bardziej by się mogli za wymienników wziąć bo ciężko ich złapać.

#*~Capitan#*~
15-07-2013, 00:41
Przydałby sie na pewno nowy cleaner, splax jest czasami a eklerqa nie pamietam kiedy widzialem.

[Eklerq] Codziennie tutaj jestem, więc nie wypisuj głupot.

XD ja jestem za wprowadzeniem nowego cleanera a nawet moderatora forum powinna być osoba ogarnięta która się zna na pracy na forum.

Rekrut
15-07-2013, 08:26
No przydał by się ktoś bo Ci nie mg sobie dać rade,,,

Na tak

gwnstopro
15-07-2013, 13:37
Przydał by się ktoś jeszcze ludzie placza ze life nie moge zrobic bo nikt nie akceptuje xd