View Full Version : Przedstawiamy Rl Foto 2013!
Dziękujemy wszystkim za wzięcie udziału i zachęcamy do sprawdzania!
qV23UZSF3AQ
'Neroox'
14-07-2013, 23:03
Kuźwa mać.
Pindol powinien nobla dostać. :D
+ propsy za bit
Kovalchuk
14-07-2013, 23:08
6:54 - http://www.youtube.com/watch?v=a_rmLmrCv6E
Ogolnie fajne fotki, prawie wgl patoli nie ma spoko ludzie xd mozna trackliste? :P
Wydaje mi się, że Ryśku xD wyszedł najlepiej :)
troche lipeczka, ze wzieliście tez te stare zdjęcia, ale jest ok poza tym
btw. nie rozumiem osób które boją się pokazać swojego ryja, a komentują innych, sens?
VixenPasja
14-07-2013, 23:19
Patka cyce pokazała, ryśku trochę opalony, sasha jakby schudł, pindol fajna dupa, armianin gimb master XD
W sumie zajebista sprawa :)
Mamed first
14-07-2013, 23:24
dupa wygrywa :p .
Wydaje mi się, że Ryśku xD wyszedł najlepiej :)
troche lipeczka, ze wzieliście tez te stare zdjęcia, ale jest ok poza tym
dokładnie, wiekoszosc jest ze starego filmiku :x
pindol op
W sumie fajnie, że filmik powstał, chociaż nieco więcej zdjęć i jest w miarę długi. Może być nowa edycja, ale obowiązkowo niech będą wysłane nowe zdjęcia.. taka sugestia. :)
TuRoczeK
14-07-2013, 23:50
Pindol rozpierd0lił system.
Bardzo mi miło od dziś jestem Ryśku xD - bardzo śmieszne ;/
Nie wiem po co ktoś dodał moje zdjęcie i podpisał w imieniu mojego brata ;/
Sracie się do Mnie nie wiem o co , tłumaczę nasty raz że jestem siostrą Ryśka xD wiele osób to może potwierdzić lecz nie wiem co wy macie do mojej osoby.
A co do nicku była ta postać nazwana Elite Malutki bo były to postacie mojego brata tak samo jak - Old Yorgy , Vavamufin . Wracając jednak do zmiany nicku została zmieniona bo po poprosiłam o to Week'a który był Gm lecz stracił posadę , nazwa postaci została zmieniona z uzgodnienia z innymi gm :) a i dla sprostowania nie udaję nikogo a jak ktoś nie wierzy to już jego sprawa , więc mam na to wyj*bane co ktoś o mnie piszę i wgl i skończmy te poj*bane spekulacje na mój temat no to zaczyna być wkurzające ;/ I nie chce żadnych wyzwisk w moim kierunku typu dziwka / szmata itp bo jeżeli ktoś ocenia mnie tylko po zdjęciach to gó*no wie o mnie ... i dla tych którzy stworzyli tą prezentacje nie róbcie szumu wokół mojej osoby bo to nie ma jakiegoś sensu bo ja piszę kolejny raz jestem siostrą przyrodnią Ryśka , a jeżeli ktoś chce po prostu poznać mnie bliżej wystarczy tylko napisać po ludzku...
Tylko tyle chciałam powiedzieć , późno już jest więc Miłej nocy życzę Patka.
Wawa Krul
15-07-2013, 00:18
armianin naucz mnie swagu jaki sobą reprezentujesz prosze XDDDDDDDDDDDDDDDD :cool:
Calzy :D
15-07-2013, 00:24
Bardzo mi miło od dziś jestem Ryśku xD - bardzo śmieszne ;/
Nie wiem po co ktoś dodał moje zdjęcie i podpisał w imieniu mojego brata ;/
Sracie się do Mnie nie wiem o co , tłumaczę nasty raz że jestem siostrą Ryśka xD wiele osób to może potwierdzić lecz nie wiem co wy macie do mojej osoby.
A co do nicku była ta postać nazwana Elite Malutki bo były to postacie mojego brata tak samo jak - Old Yorgy , Vavamufin . Wracając jednak do zmiany nicku została zmieniona bo po poprosiłam o to Week'a który był Gm lecz stracił posadę , nazwa postaci została zmieniona z uzgodnienia z innymi gm :) a i dla sprostowania nie udaję nikogo a jak ktoś nie wierzy to już jego sprawa , więc mam na to wyj*bane co ktoś o mnie piszę i wgl i skończmy te poj*bane spekulacje na mój temat no to zaczyna być wkurzające ;/ I nie chce żadnych wyzwisk w moim kierunku typu dziwka / szmata itp bo jeżeli ktoś ocenia mnie tylko po zdjęciach to gó*no wie o mnie ... i dla tych którzy stworzyli tą prezentacje nie róbcie szumu wokół mojej osoby bo to nie ma jakiegoś sensu bo ja piszę kolejny raz jestem siostrą przyrodnią Ryśka , a jeżeli ktoś chce po prostu poznać mnie bliżej wystarczy tylko napisać po ludzku...
Tylko tyle chciałam powiedzieć , późno już jest więc Miłej nocy życzę Patka.
Dobra Rysiu zamknij jape, skonczyles grac, bo ci ludzie zyc nie dawali, nagle spod ziemi wyrosla patka wrzucajaca shity na dzial muzyka jak ty wczesniej, nagle ty odchodzisz i ona gra za ciebie, uj wie skad sie biorac. Dajesz zdjecia innych maniur na rl foto, myslisz ze nie widac, ze ostatnie zdjecie ktore dodalo konto patka to zupelnie inna osoba? Te dziewczyny nie sa nawet podobne. Jak Rysiu i Patka to faktycznie rodzenstwo to ja prosze o zorganizowanie zdjecia we 2ke i tyle w temacie. ;]
co do rl foto spodziewalem sie nowych zdjec ;p ale ogolnie spoko :)
#down : karteczka chociazby z nickami z gry? i nie rob z ludzi ubekow, chyba wizualnie sa jeszcze w stanie ocenic wiarygodnosc osoby z poprzednich fot.
Lagga v3
15-07-2013, 00:36
Jak Rysiu i Patka to faktycznie rodzenstwo to ja prosze o zorganizowanie zdjecia we 2ke i tyle w temacie. ;]
Przecież zawsze może poprosic swoją koleżankę żeby zrobiła sobie z nim zdjęcie :confused:
@top
Fajne ryje, pindol wygrał internet
Zaś ten mój ryj, schron już otwarty.
Armianin, rozbiłeś mnie swoją stylówką :swaglolo: _/
Jeśli chodzi o filmik, to przyczepić się można do kilku szczegółów. 3:00 (https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qV23UZSF3AQ#t=3m00s) - nie widać całej nazwy użytkownika. 4:56 (https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qV23UZSF3AQ#t=4m56s) - to zdjęcie jest nie na miejscu, zaniża poziom. Muzyka jest beznadziejna, zmieńcie repertuar na coś z wokalem, żeby można było "spokojnie" oglądać zdjęcia.
Zarexoholik?
15-07-2013, 03:03
Zmieniłbym muzykę oraz nie umieszczał w kolejnych filmikach zdjęć, które były już wcześniej użyte.
Nie zrobię sobie zdjęć z nim bo wyjechał za granice z resztą komu Ja się tłumaczę 15 letniemu gimbusowi ?! a nie wyrosłam z podziemi bo już grałam tutaj trochę , lecz gdy wyjechałam po pewnej sytuacji musiałam wracać tam gdzie on mieszka. Z resztą wasza sprawa nie musicie wierzyć . . . Mam to w czterech literach ...
<Magiczny>
15-07-2013, 09:30
Dlaczego takie chujo*e zdjecie dodales? Przeciez wyslalem nowe :mad:
Nie zrobię sobie zdjęć z nim bo wyjechał za granice z resztą komu Ja się tłumaczę 15 letniemu gimbusowi ?! a nie wyrosłam z podziemi bo już grałam tutaj trochę , lecz gdy wyjechałam po pewnej sytuacji musiałam wracać tam gdzie on mieszka. Z resztą wasza sprawa nie musicie wierzyć . . . Mam to w czterech literach ...
śmiechłem hahahah. ogólnie dawno nie było mnie na apo, wróciłem na chwilę i widzę, że nie możesz bez tego żyć. i w dodatku jest takim samym debilem jakim byłeś XD pozdro rysiek
dekster, który raz z rzędu ta sama fota? :D:D
muzyka faktycznie byłaby lepsza jakaś z wokalem. większość mord widziałem na poprzedniej real photo, więc bez jaranka : /
Dajcie tracka ;d Fajny Foto ;d
Zabawne, że jestem już tu tak długo i w zasadzie połowę tych nicków kojarzę :) Muzyka do zmiany, a tak ogólnie spoko.
#*~Capitan#*~
15-07-2013, 18:26
Fajnie się ten filmik ogląda szkoda że 1/3 zdjęć to faktycznie już te które widziałem no ale ogólnie to gicior :D
Magiczny Bartus
15-07-2013, 22:59
Zobaczyć Mortiisa po tylu latach= bezcenne :D
Kovalchuk
16-07-2013, 00:28
00:20 Down: [26]: Ferrum, od ilu lat Bleyn na silke lata?
umarlem xddddddddddddd
DarkCokolate
08-12-2014, 13:55
O... Jestem i ja xd zmieniłam się duzo od tamtego czasu więc zdjęcie mało aktualne xd
Co do samego filmiku, to mega! Fajnie obejrzeć i powspominac. <3
Może zrobić RL Foto 2014? :)
Może zrobić RL Foto 2014? :)
wchodze w to, poprowadź temat ;)
wchodze w to, poprowadź temat ;)
Mogę się tym ponownie zająć :)
Więc pierw temat z ankietą ile osób byłoby chętnych, bo dla 10 osób robić filmiku się nie opłaca :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.