Zaloguj się

View Full Version : Burza mózgów, czyli "z?ota recepta" na popraw? stanu APO

Wszystko
15-07-2013, 14:41
Jest to temat ogólny, nie zamykajcie. Chodzi mi o to czy jakbyśmy wszyscy przemyśleli, ale naprawdę tak dokładnie zastanowili się, to może 1 na 100 propozycja okaże sie trafna i to będzie właśnie ta złota recepta na poprawe apo? Dobra, ale i realna.. Ciągle wierzę, że jest coś takiego... nie, że nowy serwer 2 słowa i koniec, ale jakieś drobne kroki do poprawienia apo, tylko jakie ? Na pewno są ...

Wymyślmy coś wspólnie w tym temacie.

Ja mam taki pomysł(nie do końca mój, bo ktoś o tym pisał dawno temu), ale to chyba niemożliwe... otoz 2 serwery w jednym, czyli statystyki online też jedne. Rook i main jest zupełnie tak jak osobne serwery. Wchodziłaby postać x do tp i lądowała w innym świecie jako postać mająca ten sam nick, ale zupelnie inne itemy, poziom. Takie 2 kanały o których Mortiis pisał, ale to pewnie nierealne :/

z drugiej strony.. przecież ktoś tworzył map edytor, brakuje miejsca na mapi,e ale kto to mówi ?? Przecież KTOŚ najpierw stworzył, to jest tak samo jak z smsami, czemu jest ograniczenie do xxx znaków jak możliwe byłoby pisanie w 1 wiadomości z 2 tysiace znaków? Wszystko sie da. Ograniczenie sqm można usunac, przecież siła wyższa tego nie wprowadziła, chyba ze to w kliencie tak jest..

Sir Krystian
15-07-2013, 14:43
Ile razy można Cię wyganiać z tego forum.
Czuje się jakbyś był trollem i na zlość te propozycje pisał.
Santano i Tiger poprawiają teraz to i będzie troche lepiej więc wyjdz.

Rekrut
15-07-2013, 14:59
jest dobrze jak jest. Zrób na razie te nowe wszystkie misje i wtedy coś wymyślaj xd

Czarny 0.9
15-07-2013, 15:02
SKLEP JAK NA RL ( wystawiamy/kupujemy przedmioty - w depo ) - DOŚĆ ZE SPAMERAMI ALBO DENERWUJĄCE "sprzedam XXX <<offer you>>"

ŻyjęNaCudzymKręgosłupie
15-07-2013, 15:13
Zajebista reklama w USA na bilboardach, tylko tyle.

Domcio Old
15-07-2013, 15:14
Chlopie przeciez wrocil Tygrys i Santano;/ Czego Ty chcesz wiecej? caly czas cos robia, najpierw event teraz mini up, niedlugo next uptade. Nie pisz tych swoich propozycji ciagle bo uwierz mi ze one sa denne i nigdy nie wejda w zycie APO.

Younone
15-07-2013, 15:15
SKLEP JAK NA RL ( wystawiamy/kupujemy przedmioty - w depo ) - DOŚĆ ZE SPAMERAMI ALBO DENERWUJĄCE "sprzedam XXX <<offer you>>"

Podbijam. Market to jest zajebisty pomysł. Zredukowałoby to spam na gc oraz łatwiej by można było kupić itemsy.

#*~Capitan#*~
15-07-2013, 17:45
Twoja propozycja jest znowu bez sensu jak poprzednie 20.... Przemyśl to co piszesz bo jak mogą być 2 serwery i jedne statystyki ^^ jestem na NIE

no ale statystyki online jedne, reszta osobne

No tak ale ty dążysz do dwóch serwerów po co ci drugi serwer nie chce powtórki z przeszłości gdzie było APO 8.42 i APO ROX i osoby z 7.6 które grały znikły i były serwery podzielone jest dobrze jak jest i niech tak zostanie :) Administracja niech pracuje nad jednym serwerem i będzie dobrze.

Wszystko
15-07-2013, 17:56
no ale statystyki online jedne, reszta osobne