View Full Version : Fast & Furious 7
dziq76pl
17-07-2013, 09:40
Do hejterów!
Wiem że filmu jeszcze nie ma, ale można już zacząć rozmowę o nim jak w temacie "Fast & Furious 6" :D
Być może niewielu z was wie, ale reżyserować filmu nie będzie Justin Lin, tylko niejaki James Wan.
Tutaj taki "spoiler" co do filmu, jaki ten reżyser ma pomysł na film itp:
http://www.filmweb.pl/news/%22Szybcy+i+w%C5%9Bciekli+7%22+jak+kino+zemsty+z+l at+70.-97329
Co wy o tym myślicie? Czy według was to dobry pomysł? No i piszcie kogo wg was uśmiercą w być może finałowej części tej serii?
Zarexoholik?
17-07-2013, 10:10
Ile można ciągnąć serię? To nie James Bond! Powinni już dawno zakończyć kręcenie tej serii. To takie przygody superbohaterów - zawsze się im udaje, wszystko są w stanie zorganizować. Śmieszny mnie to już od jakiegoś czasu.
scimex pallll
17-07-2013, 10:43
Coś czuje że 7 seria będzie do bani, bo mają czyste karty, nie będzie takich samych akcji jak kiedyś. Raczej nie wrócą do starego życia, a praca z glinami byłaby bez sensu. Nie spodziewam się rewelacji
Raczej nie wrócą do starego życia, a praca z glinami byłaby bez sensu. Nie spodziewam się rewelacji
Dom z ekipą pojedzie do Tokyo, gdzie rozprawi się z 'mordercą' Hana ;)
#t
W 5 części w kinie pokazywali 'Fast 5', w 6 natomiast 'Furious 6', czyżby w 7 części było '& 7'?XD
Siódma część powinna być ostatnim 'zadaniem' dla Dom'a oraz Brian'a, nie ma sensu ciągnąć tego w nieskończoność.
Techniks
17-07-2013, 17:11
Ile można ciągnąć serię? To nie James Bond! Powinni już dawno zakończyć kręcenie tej serii. To takie przygody superbohaterów - zawsze się im udaje, wszystko są w stanie zorganizować. Śmieszny mnie to już od jakiegoś czasu.
Siódma część powinna być ostatnim 'zadaniem' dla Dom'a oraz Brian'a, nie ma sensu ciągnąć tego w nieskończoność.
Fast 5 -
Production Budget: $125 million
Total Lifetime Grosses - Worldwide: $626,137,675
Fast & Furious 6 -
Production Budget: $160 million
Total Lifetime Grosses - Worldwide: $704,299,810
Więc o czym mowa panowie. Taki profit oznacza ze jest w tym zarobek, ale również, że ludzie chcą oglądać to.
Zobaczymy, co się będzie działo ciekawego. Han już raz 'umarł' więc bym się nie zdziwił gdyby dalej był w serii. Nie było pokazane, że w momencie wybuchu był w samochodzie. Pozostaje tylko czekać na spoilery i trailer :D
Zii Baba
17-07-2013, 17:54
Mam nadzieje, ze to ostatnia czesc... Niech zaczna krecic cos lepszego :s
Maatinii
17-07-2013, 19:23
Po szóstej części nie spodziewam się niczego dobrego.
Jak dla mnie szósta część powinna być ostatnia, ale chętnie obejrzę kolejną :)
Fast 7 to nie będzie ostatnia część :D:D:D
http://www.filmweb.pl/news/B%C4%99d%C4%85+%22Szybcy+i+w%C5%9Bciekli+8%22...+a le+bez+Kurta+Russella-98817
dziq76pl hir.
Inny reżyser - inaczej przedstawiony materiał. Jak dla mnie może być lajtowe, nie chodzi tu tyle o fabułe, tylko o bohaterów i akcję.. Od zawsze o to chodziło w popularnych filmach akcji . . .
MorgiBack
13-09-2013, 13:58
To nie James Bond, ta seria powinna się skończyć na VI części. Za dużo trochę tego..
To nie James Bond, ta seria powinna się skończyć na VI części. Za dużo trochę tego..
No wiesz, jak im części Fast&Furious przynoszą spory dochód to jasne że nagle tego nie rzucą i nie zakończą xDD
Chcą zarobić - niech robią. Jak dla mnie siódma część powinna być ostatnią, a ósma powinna zmienić nazwę.
Małe odświeżenie:
Oficjalnie ogłoszono, że gwiazda filmu "Szybcy i wściekli: Tokio Drift" zagra w siódmej, ósmej i dziewiątej części.
Black ponownie wcieli się w Seana Boswella, a jego kontrakt opiewa na trzy kolejne odcinki serii. Po wydarzeniach z "Szybcy i wściekli 6" twórcy serii zatoczyli koło i fabularnie w końcu minęli trzecią odsłonę. Akcja ma rozgrywać się w Los Angeles i skupić na postaci Jasona Stathama, który szuka zemsty na Domie i jego ekipie.
W obsadzie są także Vin Diesel, Dwayne Johnson, Paul Walker, Jason Statham, Tyrese Gibson, Tony Jaa, Rona Rousey, Djimon Hounsou i Nathalie Emmanuel. Za kamerą James Wan.
Premiera "Fast and Furious 7" zaplanowana jest na 11 lipca 2014 roku.
Źródło: http://hatak.pl/artykuly/lucas-black-w-kolejnych-czesciach-szybkich-i-wscieklych
Ja tam się cieszę że będą kolejne części lecz co za dużo to nie zdrowo...
no niestety, paula walkera jakos i w filmie beda musieli usmiercic teraz
podobno 10 mniej ratuje życie.
No to kolejnych części nie będzie i zakończy się na 7, a jeśli będzie 8 to nie będzie już to samo co w poprzednich, nie będzie tyle hajsu i widzów.
Michał[ek]
05-12-2013, 12:55
Fast & Furious 7 oglądnie moim zdaniem 60% osób z poprzednich części, ponieważ już nic nie będzie tak przyciągało do oglądania kolejnej części filmu bez Paula Walkera :(
Dexterro
05-12-2013, 20:01
http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/994811,Paul-Walker-nie-zyje-Na-ratunek-mielismy-60-sekund
Słyszeliście ? Paul Walker grający Briana zginął w wypadku samochodowym :/
;1107451']Fast & Furious 7 oglądnie moim zdaniem 60% osób z poprzednich części, ponieważ już nic nie będzie tak przyciągało do oglądania kolejnej części filmu bez Paula Walkera :(
No nie bardzo. 'Brian' na pewno będzie w 7 części, a sam film obejrzy na bank więcej osób z racji tego, że będzie to ostatni film w jakim zagrał. Osobiście na pewno nie pominę tego tytułu.
Domcio Old
05-12-2013, 21:46
Szkoda Paula Walkera ;/ Pewnie obejrzę 7 część jak wyjdzie, ale nie oczekuję rewelacji, a jak będą wychodzić kolejne części to raczej będą one już naciągane i nudne.
Mi się wydaje, że zrobią część albo chociaż wątek z Jego śmiercią by uczcić tak dobrego aktora.
dziq76PLx2
16-12-2013, 10:42
http://static.bezuzyteczna.pl/static/content/9f811a97ddf0b9474377bee1d.jpg
Jeżeli to ma być prawda to spierdolą tą serię jak chuj wie co... Już lepiej będzie jak wezmą Eminema jako Briana, ponieważ Eminem miał grać w 2fast2furious, ale bodajże nie przyjął tego. Jak Briana ma grać ta pedalska ciota to fani tej dziewczynki będą to oglądać...
Zarexoholik?
16-12-2013, 13:20
http://static.bezuzyteczna.pl/static/content/9f811a97ddf0b9474377bee1d.jpg
Jeżeli to ma być prawda to spierdolą tą serię jak chuj wie co... Już lepiej będzie jak wezmą Eminema jako Briana, ponieważ Eminem miał grać w 2fast2furious, ale bodajże nie przyjął tego. Jak Briana ma grać ta pedalska ciota to fani tej dziewczynki będą to oglądać...
Przecież to prowo, podobno jego miejsce ma zająć jego młodszy brat, ale ile w tym prawdy? Bardziej prawdopodobne, że jego miejsce zająłby Will Smith :confused:
Przecież to prowo, podobno jego miejsce ma zająć jego młodszy brat, ale ile w tym prawdy? Bardziej prawdopodobne, że jego miejsce zająłby Will Smith :confused:
Wtedy na 100% nie obejrzałbym tego filmu, nawet jeżeli by zapowiedział się super... Ale masz racje jest to sto % prowokacja. Rodzina Paula chciałaby żeby ten film (odcinek) nie wiem jak to nazwać powstał z udziałem ich Syna (Paula Walkera) też chciałbym w sumie zobaczyć jego ostatni raz... Nie widzę dalej najmniejszego sensu ciągniecia serii bez niego.. On nadawał dla tego filmu akcji i sensu.
Scorwiel
17-12-2013, 02:33
a ta cała awantura z tym walkerem co umarł to specjalnie zeby zrobić reklame 7mej czesci, a wy to łykacie pelikany on teraz popija browara z 2packiem na jamajce, pozdrawiam
Hatak[/B]']Vin Diesel publikuje zdjęcie z ostatniej sceny z Paulem Walkerem i ujawnia nową datę premiery filmu.
http://hatak.pl/system/articles/images/000/043/207/big/x1387783725.jpg,q1387783725.pagespeed.ic.XRejuwkfa o.jpg
Obecnie produkcja została wstrzymana, aby scenarzysta mógł dokonać odpowiednich poprawek mających na celu pożegnanie postaci Briana O'Connera granego przez nie żyjącego Paula Walkera. Walker przed śmiercią zdążył nagrać połowę swoich scen. Oficjalnie studio jeszcze nie wyjawiło, co dokładnie się stanie z O'Connerem. Na jakąkolwiek informację w tej kwestii musimy zaczekać do przyszłego roku, gdy zakończą się pracę nad scenariuszem.
Pierwotnie film miał zadebiutować 11 lipca 2014 roku. Jednakże ze względu na przedłużającą się przerwę w produkcji, studio zdecydowało się zmienić datę premiery na 10 kwietnia 2015 roku. Chcą tym samym dać sobie jak najwięcej czasu, aby dopracować film bez jednej z głównych gwiazd.
Źródło: "Szybcy i wściekli 7" z nową datą premiery (http://hatak.pl/artykuly/szybcy-i-wsciekli-7-z-nowa-data-premiery)
No to sobie poczekamy :|
Zarexoholik?
24-12-2013, 01:01
Lepiej poczekać i obejrzeć dobre kino niż jakiegoś gniota. Ciekawi mnie jak "pozbędą się" Walkera z filmu! Mam nadzieję, że nie na zasadzie: "uciekli i żyli długo i szczęśliwie".
_/
dziq76PLx2
24-12-2013, 01:22
Ciekawi mnie jak "pozbędą się" Walkera z filmu! Mam nadzieję, że nie na zasadzie: "uciekli i żyli długo i szczęśliwie".
_/
Mi sie widzi, ze Ian Shaw zabije go tez podobno jak Hana, czyli ze stuka w samochod i O'Connor ginie, ale zobaczymy jak wielka wyobraznie beda mieli tworcy filmu :D
trochę nie halo byłoby uśmiercanie go w ten sam sposób w którym zginął (wypadeczek co nie)
Myślę że bez Paula który jak wiecie zginął w wypadku ten film nie będzie już miał takiego klimatu ;) Powinni zakończyć produkcję dalszych części.
Mi sie widzi, ze Ian Shaw zabije go tez podobno jak Hana, czyli ze stuka w samochod i O'Connor ginie, ale zobaczymy jak wielka wyobraznie beda mieli tworcy filmu :D
Z tego co mi wiadomo i czytałem i słyszałem, to O'Connora mają wysłać na "emeryturę", że niby kończy z tym wszystkim, mają tak to zmontować, że widz się nie ogarnie :o
Nie wiem ile w tym prawdy...
Sokol from West
01-11-2014, 21:24
Skpu5HaVkOc
:))))
Pan Scimex
01-11-2014, 22:36
Boli mnie to że Paula już nie będzie pod koniec filmu, wielka szkoda. Napewno będe ten ostatni raz na f&f 7 w wykonaniu Paula
Istny rozpierdol, szykuje się najlepsza część z serii. :D
#Zarex
Teraz w większości filmów przeważają komputerowe efekty ;d
Może w końcu będzie więcej FAST a nie samo Furious :| Zdejmowanie gipsa - kozak :D 'Nie mam przyjaciół, mam rodzinę'
Czekamy
HEHE zapowiada się najlepszy odcinek z całej serii, chętnie obejrzę :D
Zarexoholik?
02-11-2014, 12:31
Istny rozpierdol, szykuje się najlepsza część z serii. :D
Przesadzasz. Za dużo komputerów, to już bardziej podchodzi pod Sci-Fi niż pod kino akcji, ale obejrzeć obejrzę. Ciekawi mnie jak pozbędą się Walkera.
Na tym polega kino akcji. To nie dramat, żeby ktoś umarł na końcu. Jestem totalnym kinomaniakiem i jakiś czas temu irytowały mnie tego typu serie, na szczęście zrozumiałem sedno sprawy ;) Wszyscy, którzy oglądają film, dobrze wiedzą, że głównym bohaterom nic się nie stanie, a mimo to wgapiają oczy do ostatniej minuty. Na tym polega fenomen. Wiesz mniej więcej co się wydarzy, film jest nieco przewidywalny, mimo to cholernie wciąga :D
Seria "Szybcy i wściekli" wyrobiła sobie renomę wśród widzów. Ostatnia część wyjdzie wtedy, kiedy z filmu zrobi się masło maślane i odbiorca będzie przesycony. Producenci nie będą mieli zadowalającej prognozy na kolejne części z powodu małego zainteresowania. Ze Shrekiem było to samo - pierwsza część - totalna rewolucja i ubaw po pachy. Z każdą kolejną było coraz gorzej.
#top
Oczywiście, że czekam. Może nie z niecierpliwością ale jestem bardzo ciekawy kolejnej odsłony. Mam nadzieję, że się nie zawiodę.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.