Zaloguj się

View Full Version : Pomys? na przyci?gni?cie nowych graczy

Wszystko
17-07-2013, 15:12
Na wstepie chciałbym wyjaśnić, że przemyślałem to i uważam, że to dobry pomysł na przyciagniecie graczy. Doświadczenie, ilość hp itd. bedzie niezmieniona, chodzi tylko o zmiane poziomow i inne wbijanie lvli.

np. normalnie na wbicie 15 lvl potrzeba 50k exp (to przykład, nie znam dokładnej liczby). Według mojego pomysłu wychodzilibyśmy na 2 lvlu z rooku. Aby wbić 2 lvl będzie trzeba zdobyć 50k exp, czyli tyle samo. Rozumiecie?

Nie chodzi o sam efekt wizualny, ogólnie można podwoic lub potroić dotychczasowy exp miedzy lvlami, czy nawet bardziej, tak by 3k zszedł do ok. 1000 powiedzmy zachowujac hp, hity itd.

Tylko liczby, reszta zostaje. Obecny 3k widnialby już w statach i w grze jako np. ok. 1k, wtedy nowi gracze patrzac na statystyki widza 1k max, a nie 3k. Zupełnie inaczej podchodza do sprawy..

oczywiscie to też oznacza dłuższe wbijanie lvli, ale i nowa satysfakcje.

Jakby tak pokombinować jeszcze z expem pozniej i tymi lvlami... Nikt nic nie traci. Gracze z top są nadal graczami z CZOŁÓWKI.

@edit

po dalszym przemyśleniu, nikt 50k nie wbije na ratach pomyślicie pewnie. Ale jak pisałem chodzi tylko o lvl, bo hity, hp zmnieniac sie beda na bieżąco wedle starego expu, czyli np. gdy normalnie miałbyś 6 lvl i moglbyś być na spiderach, to tutaj miałbyś 1 lvl nadal, ale EXP ODPOWIADAJĄCY "staremu 6 lvlowi". Po prostu wiecej expa trzeba by było wbic miedzy lvlem.

mam nadzieje, ze rozumiecie -.-

Sasha Rookslayer
17-07-2013, 15:34
np. normalnie na wbicie 15 lvl potrzeba 50k exp (to przykład, nie znam dokładnej liczby). Według mojego pomysłu wychodzilibyśmy na 2 lvlu z rooku. Aby wbić 2 lvl będzie trzeba zdobyć 50k exp, czyli tyle samo. Rozumiecie?

Nie, nie rozumiem. Po co, na co? Dobrze się wbija poziomy doświadczenia.
Nic nie potrzeba zmieniać, więc nie wiem co Ci się przyśniło.

Nie chodzi o sam efekt wizualny, ogólnie można podwoic lub potroić dotychczasowy exp miedzy lvlami, czy nawet bardziej, tak by 3k zszedł do ok. 1000 powiedzmy zachowujac hp, hity itd.

Po co, na co? Myślisz, że Administracja zmieni bramki levelowe, wszystkie ustawienia, dopisze skrypty na nowo? Mylisz się.

Nie wiem człowieku co Ty piszesz, skąd Ty to bierzesz, ale uwierz, że Twoje propozycje są w ogóle nie przemyślane oraz beznadziejne. Nie wiem dlaczego łudzisz się ciągle, że jakaś Twoja propozycja zostanie wprowadza w życie..

Jestem na nie.

KaZeK
17-07-2013, 15:47
Człowieku, wiesz ile zajmie nabicie 40 tysięcy (a dokładniej 37800) punktów doświadczenia na 1 poziomie? Toż to mordercze.

#t
Of course jestem na nie.

Octavious
17-07-2013, 15:54
to jest poprostu głupie ;/

Younone
17-07-2013, 16:19
Człowieku Twoje pomysły są zjebane. Nikt ich nie chce i nie wiem czemu wciąż siedzisz na tym forum.

@t

NIE x9999

#Lordzik#
17-07-2013, 16:22
Chyba za dużo energy drinków wypiłeś jak to wymyślałeś :/

Co raz to głupsze te propozycje. Ofc. na NIE.

#*~Capitan#*~
17-07-2013, 16:27
Ty chyba nigdy w tibie nie grałeś ... twoje pomysły są coraz gorsze i ten pomysł raczej by pogorszył statystyke osób online na serwer niż powiększył

Oczywiście jestem na Nie.

Zii Baba
17-07-2013, 17:31
Jezeli idziemy w tym kierunku latwiej jest zmiejszyc po prostu exp i zwiekszyc % przyznawanych ''umiejetnosci'', ktore nabywamy gdy awansujemy na wyzsze poziomy...

Nie kabinuj tyle i pomysl o czyms realnym na apo.

BAŁT
17-07-2013, 17:45
Proste że Nie ;]

Skoro chcesz cofnąć 3 k lvle do 1 k np to obecne 300 lvle miały by zaczynać od 0 zachowując hp i hity ? a ktos zrobił by postać i ile by mial hp i jakie hity XD

skoro chcesz cofnąć lvlve ;) jesli by to mialo miec jaki kolwiek sens a i tak go nie ma to tylko na nowym servie którego nie bedzie ;)

Mamed first
17-07-2013, 17:53
Dobrze wyglądałoby pvp 1lvl vs 1lvl z czego ten drugi bije o 500 wiecej xD

Na wstepie chciałbym wyjaśnić, że przemyślałem to
Nie, nie przemyślałeś.

Magiczny Bartus
17-07-2013, 18:07
I tak już nie ma sensu grać monotonne robienie kółek po respach staje się nudne. Na tym serverze to można kupić jedynie 2k lvl i młucić graczy przyciskając dwa razy hotkey ;) gra od zera nie ma sensu o topce można pomarzyć:)

Rekrut
17-07-2013, 18:46
Lepiej niech będzie tak jak było cały czas.

Nie

Duży Ludek
17-07-2013, 19:49
Powinni go sprawdzić czy gra i wystawic jego czas online w jego śmiesznych tematach.
Znowu cos ziomek, nie przemyślałeś. Nikt grać nie musi w tibie, nawet moge napisac więcej, na podsatwie tego, że sam grałem w apo około 2 lat i w tibie z 5 miechów - Może i mniej, to strata życia jest i pisze to serio, większość z tych co tutaj tkwią juz się nigdy nie podniesie.

NIE

Meidis
17-07-2013, 21:36
Skończ swoje marne propozycję, nic Ci nie zmieni bo na drugim lvl trzeba mieć mocne eq aby zabić np goblina.. NA NIE

`Rapi
17-07-2013, 21:49
Jak chcesz to wykup reklame w tvn'ie i przyciągniesz ludzi XD

ofc, na nie!

Mopsu_Lechista
17-07-2013, 21:52
Omg ale ty masz propozycje, weź odejdź od kompa i ochłoń i nie pisz więcej swoich pomysłów :P

Sir Krystian
17-07-2013, 22:07
Widzę twój nick to nie muszę czytać propozycji odrazu moge dać nie.
Jedyne co może przyciągnąć trochę graczy ,starych graczy apo to serw 8.6++
NIE