View Full Version : Podniesienie ceny Shadow Crystal u npc!
Anonimowy
19-07-2013, 22:21
Cze!
W dniu dzisiejszym jako druga ekipa ukończyliśmy questa z !quest. Potrzeba do niego od groma Shadow Crystali, które bardzo rzadko lecą z Returned oraz Doom Casterów. Jak się okazało, można je później sprzedawać u npc, ale cena jest kosmicznie śmieszna i wynosi 1cc! Jak na tak rzadki item jest to śmiech. Chciałem zaproponować, aby cena została podniesiona minimum do 1sc. Możecie testować, sprawdzać, ale dla 1 ekipy zloocenie wymaganej ilości kryształów to jest około tygodnia czasu!
Sonda krótka:
-Jestem na tak
-Jestem na nie
Sasha Rookslayer
19-07-2013, 22:29
Zgadzam się z Tobą. Jeżeli ten przedmiot ciężko lootnąć, a można go sprzedać za tak śmieszną cenę, jaką jest 1cc, to jestem również za tym, aby cenę ownego przedmiotu podnieść :). Jestem na tak.
#*~Capitan#*~
20-07-2013, 03:33
Cze!
W dniu dzisiejszym jako druga ekipa ukończyliśmy questa z !quest. Potrzeba do niego od groma Shadow Crystali, które bardzo rzadko lecą z Returned oraz Doom Casterów. Jak się okazało, można je później sprzedawać u npc, ale cena jest kosmicznie śmieszna i wynosi 1cc! Jak na tak rzadki item jest to śmiech. Chciałem zaproponować, aby cena została podniesiona minimum do 1sc. Możecie testować, sprawdzać, ale dla 1 ekipy zloocenie wymaganej ilości kryształów to jest około tygodnia czasu!
Sonda krótka:
-Jestem na tak
-Jestem na nie
Oczywiście że jestem na podwyższeniem ceny Shadow crystali, nie gram na mainie ale zrobienie misji powinno jednak poświecić czas oraz pieniądze żeby miało to jakikolwiek sens. TAK
Jestem za ;)
podobnie było z damage helmet , co prawda teraz leci z cracka często ale kiedys z bally zanim spadło a też marne grosze ;)
Mamed first
20-07-2013, 11:26
Nawet i te 1sc to byłoby mało. 2-5sc myślę, że powinno wystarczyć.
Sam przez przypadek sprzedałem 33 shadowów i marne 33cc ;o
Jestem za
1cc w 2013 to zbędna waluta, także jestem na tak
gwnstopro
20-07-2013, 11:43
1cc to dużo ale mogło by być więcej :D , Tak
#Lordzik#
20-07-2013, 12:07
Tak. Warto by dodać też żeby ktoś skupował inne przedmioty z nowych potworów.
Gdyby cena wynosiła 5-8sc mysle ze byloby dobrze. Rownież dodac npc ktory skupuje motylki/dragon eggs
A ja jestem na nie. Po co nam więcej kasy na serwerze? Może ten przedmiot ma tylko służyć do questa, a nie po to, aby na nim zarabiać? :)
<Magiczny>
20-07-2013, 12:54
A ja jestem na nie. Po co nam więcej kasy na serwerze? Może ten przedmiot ma tylko służyć do questa, a nie po to, aby na nim zarabiać? :)
Dlatego zrobilisice nowe respy dla 3k z apo gdzie broszka leci co rusz i do tego jakies crackery z ktorych leci po pare sc...
@t
Tak.
Jestem na nie gdyż jest to item questowy.
Możemy podnieść cenę, ale nie aż do 1sc... Tak jak ktoś wspominał, jest to przedmiot questowy, a nie item do zarobków. W takim razie zapytacie, po co możliwość sprzedawania go za tak niską cenę? Odpowiem - o tak o - po prostu :)
Jeśli już, to do 50cc max.
Zarexoholik?
20-07-2013, 15:31
Wszystko byście chcieli sprzedawać u NPC, wszystko za sc'eki. Jak nie opłaca się sprzedawać u NPC to może znajdą się na to chętnie? Jak ci nie pasuje to nie zbieraj, nie będziesz miał problemów.
Jestem na NIE.
Ernestus
20-07-2013, 18:14
Cze!
Sonda krótka:
-Jestem na tak
-Jestem na nie
jak to taki rzadki itemek to po groma sprzedawac go u npc ? Skoro zdobycie wystarczajacej ilosci zajmuje kolo tygodnia? Jestem na nie
Jestem na nie, przedmiot ten jest potrzebny do questa, więc praktycznie wgl nie powinno być możliwości sprzedania go.
Doktor Watson
20-07-2013, 19:59
Jestem na nie - chcesz go sprzedać to masz graczy którzy chcą wykonać quest. A jak nie to zużywasz idąc na Nightbane...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.