View Full Version : Podkarpackie piwo.
Jak można było zobaczyć owe piwo dostaje sie z areny na ank od 2220lvl, moja propozycja jest tak żeby można było je napełnić o pirata jacka w city za pewną opłatą np 1-2kcc.
Zainspirowała mnie twórczość użytkownika "Wszystko" ale wydaje mi sie, ze ta propozycja ma więcej sensu niż jego wszystkie razem w kupe wzięte.
#zarex
Nie rozumiem po co sie udzielasz w każdym nowym temacie dotyczącym Tibii skoro już tu nie grasz, gdyby Twoje wypowiedzi miałby jakiś sens lecz poza hejtowaniem i spinką nic nie wnosisz.
Duży Ludek
21-07-2013, 10:41
Zakazany owoc lepiej smakuje.
A co do samej propozycji, to w sumie zawsze to coś nowego, nawet może pod jakąś misje pod nowy quest. W sumie to ty grasz, więc może i to cos zmieni, a czy by zmieniło gdybym ja grał, chyba nie. Nie mam zdanie, napisze: TAK
Sasha Rookslayer
21-07-2013, 11:51
Jeżeli można owe piwo dostać tylko z areny, to niech tak zostanie. Mało osób kupowałby i tak te ''napełnienie piwa'' więc kasy z serwera na pewno nie ubyłoby.
Więc jestem na nie i podpinam się pod wypowiedź Zarexa :D
Domcio Old
21-07-2013, 15:53
to piwo jest tylko z areny, niepotrzebne jest napelnianie go u pirata jacka, Jestem na NIE.
Zii Baba
21-07-2013, 20:47
Skoro to tylko ''upominek'' to jestem na nie xD
Co to w ogóle daje? Zwykłe piwko? Jeśli tak, to jestem na tak.
Jak dla mnie to bezsens, po co Ci podkarpackie piwo? xd Idz kup zwykłe i będzie to samo :)
#
proponuję zrobić jeszcze
-podkarpackie wino
-podkarpacki ser
-podkarpacki chleb
-podkarpacką wodę
etc..;s
Xayn : )
21-07-2013, 23:01
a ja jestem na tak, ciekawe urozmaicenie gry, chętnie bym napełniał owe piwo, tak dla "beki"
#*~Capitan#*~
22-07-2013, 00:31
Mamy już piwo na rooku i jest o wiele tansze :) Jestem na nie :D
To jest swego rodzaju trofeum, taki niby puchar i nic pozatym. Mozesz to sobie w domku postawic ;x
a z tego co mi sie wydaje to da sie je wypic i napelnic czym kolwiek i mozesz jeszcze zrobic ze ma specjalne wlasciwosci wlewajac do niego mana fludia ;p
A jesli chcecie lepsze trofea to ogarnijcie kogos kto zrobi kilka tysiecy grafik i pare animacji do clienta tibii, a wlasny klient który pozwoli rozbudowac serwer jest 'prostą sprawą'.
Szallony
22-07-2013, 22:31
Co to w ogóle daje? Zwykłe piwko? Jeśli tak, to jestem na tak.
Zgadzam sie z Dimonem w 100% ;)
TrolleD_Łukasik
27-07-2013, 12:15
Jestem na tak :P
Fajnie to wyglada ;P
Takie w domku poukladac mozna :P
ChoojoweNawetNieSluchalem
27-07-2013, 20:17
Myslę, że można takie coś zrobić, zawsze ubędzie z serwera trochę kasy :)
Wiadomo, że owe piwo nie będzie często użytkowane, lecz kilka osób zapewne by napełniło :D
Na tak.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.