View Full Version : Temple ring ;|
W ok. 8 na 10 gleb które zaliczam w pvp energy ring wrzuca sie w temple.
Nie tylko ja tak mam, a wiekszosc osób :[
Moze cos zrobicie? Przypuszczalnie jest to od zlagowanego serva, ale jak jest zlagowany przy 66 online to pozdrawiam :)
@down
gram na apo od 2k6 i do 2k12 jak odchodzilem takiego problemu nie bylo ;< jak ring sie wrzucalo to nie wazne czy hit czy nie hit, od razu wchodzil..
Zdzisiu Motyka
21-07-2013, 10:47
Naprawde jesteś takim newbie ? XD
Jak za późno wrzucisz ringa, to dostaniesz ostatniego hita którego ring nie zablokuje. To nie jest błąd, tak jest od zawsze.
Nic nie trzeba zmieniać, jak wyczujesz ringa to nie będziesz padał.
faktycznie przy którymś 'upie' w ostatnich latach e ring się opóźnił, ale no nie wszystko musi być proste i idealne więc opóźnienie ringa jest ok (też mnie wkurwiało jak grałem ms/ed)
Doktor Watson
21-07-2013, 10:50
Od dawien dawna energy ring ma opóźnienie (około 1-2s) :D A to, że wrzucasz w ostatniej chwili jak masz reda to już Twój problem ;> Musisz wyczuć chwilę :P
MorgiBack
21-07-2013, 10:54
Didek słaby jesteś dlatego :rolleyes:
Grając Domciem nie miałem takich problemów, wszystko jest w jak najlepszym stanie.
a tymczasem wyebales na domcia bana : ]
nie jest w najlepszym stanie bo kaziu tez narzeka na to :[
kiedy ? przecież Domcia ma kaziu bo mu go oddałem XD xCzasu temu.
#Lordzik#
21-07-2013, 10:58
Poćwicz "szypką renke" i będzie dobrze.
Jakieś "utrudnienia" muszą być.
Didek słaby jesteś dlatego :rolleyes:
Grając Domciem nie miałem takich problemów, wszystko jest w jak najlepszym stanie.
a tymczasem wyebales na domcia bana : ]
nie jest w najlepszym stanie bo kaziu tez narzeka na to :[
First Akka
21-07-2013, 11:45
To nie jest zaden błąd na rl tez tak jest
od kiedy ludzie zaczęli używać ciągle e ringów wprowadzili delay taki jak na ue (0.8s) , to było dwa czy trzy lata temu, a ty dopiero to zauważyłeś? tak jest okej, jeżeli nie umiesz używać, to nie używaj - problem z głowy ; ]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.