PDA

View Full Version : handel / wymiana postaciami

Ascetka
22-07-2013, 00:39
Mam pytanie chodzi mi o kupno postaci za kcc. Jak to wygląda? kupuje postać płace przez wymiennika i jaka mam pewność, że tamten koleś co sprzedał nie zmieni passów? Ja muszę po wymianie postaci zmienić rkey, i mejla?? Jak przebiega taka wymiana i co potem muszę zrobić, rozpisze ktoś i wyjaśni?

KaZeK
22-07-2013, 01:19
Wygląda to mniej więcej tak:
Umawiasz się z osobą X u danego wymiennika (lista tutaj -> click (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=92475)) jeżeli kupujesz postać to przekazujesz wymiennikowi ustaloną kwotę (gaża wymiennika + kasa za postać) + nowy adres mailowy (np. na www.poczta.o2.pl) a osoba X przekazuje mu Recovery Key + numer i hasło do konta. Wymiennik generuje nowy adres mailowy poprzez 'Odzyskanie konta' (w innym przypadku trzeba byłoby czekać 14 dni na zmianę poczty), po zmianie adresu e-mail na Twoje konto które wcześniej założyłeś (na poczta.o2.pl) przychodzi Ci nowe hasło wraz z numerem account, podajesz nowe hasło wymiennikowi a on zmienia recovery key, który następnie Ci przekazuje. Po zmianie adresu mailowego i recovery keya przez Ciebie wymiennik przekazuje ustaloną gotówkę osobie X i wszyscy są zadowoleni.