View Full Version : [rook] dodanie czaru.
mam propozycje - na rooku, gdy chodzimy po ogniach zabiera nam hp. Jestescie za tym aby powstał czar coś jak exana pox - ogien ten by znikał i nie zabierało nam hp.
Czar mógłby mieć nazwę - 'exana fire'
PROPONUJE DODAC TEN CZAR JAKO QUEST OD 75 LVL!
Była już kiedyś taka propozycja i nie dotyczyła tylko Rooka.
Nie wiem czy jest ona dobra, bo w sumie gdy jesteś zatruty załóżmy pijesz "odtrutkę" i jest ok. A co, gdy się palisz też coś pijesz i nagle płomienie gasną?:D Trochę to mało logiczne, ale cóż - Tibia jest ogólnie mało logiczną grą ;s
Tak więc co do propozycji, to nie jestem ani na Tak, ani na Nie. Być może w najbliższym czasie (lub w upie Tropicano) wprowadzimy taki "czar", albo coś w podobie. A jeśli już, to jako nagrodę w queście jakimś.
Ero Senin
23-07-2013, 09:10
A co, gdy się palisz też coś pijesz i nagle płomienie gasną?:D
Pijesz wode i jest ok, ej xD
Była już kiedyś taka propozycja i nie dotyczyła tylko Rooka.
Nie wiem czy jest ona dobra, bo w sumie gdy jesteś zatruty załóżmy pijesz "odtrutkę" i jest ok. A co, gdy się palisz też coś pijesz i nagle płomienie gasną?:D Trochę to mało logiczne, ale cóż - Tibia jest ogólnie mało logiczną grą ;s
Tak więc co do propozycji, to nie jestem ani na Tak, ani na Nie. Być może w najbliższym czasie (lub w upie Tropicano) wprowadzimy taki "czar", albo coś w podobie. A jeśli już, to jako nagrodę w queście jakimś.
o - jako quest jak najbardziej.
Sam dużo razy myślałem aby napisać taki temat. Of course jestem na tak, na rooku owy spell się przyda ;)
Szallony
23-07-2013, 10:10
Pomysl calkiem sensowny na TAK ! ;)
MorgiBack
23-07-2013, 11:11
Nie wiem czy jest ona dobra, bo w sumie gdy jesteś zatruty załóżmy pijesz "odtrutkę" i jest ok. A co, gdy się palisz też coś pijesz i nagle płomienie gasną?:D Trochę to mało logiczne, ale cóż - Tibia jest ogólnie mało logiczną grą .
A jaka jest logika pijąc !mm co 0.5 sec i używając czary(uhy), wkładająć e ringa na palec, używanie uw i strzelanie z niego ?:confused::eek:
#topic.
of course na tak. Przydałoby się takie coś na rooka
Sasha Rookslayer
23-07-2013, 11:48
Mi jest to w sumie obojętne.. Pewnie czar będzie się nazywał ''exana fire'' :D Hah. Mogą to wprowadzić, jak i również nie muszą.
Jestem za! Bedzie wiecej skryptow np na flame itp
gwnstopro
23-07-2013, 15:00
Jeżeli był by quest na to, to jestem na tak.
Zii Baba
23-07-2013, 15:06
Jezeli mialby zostac wprowadzony quest na ten czar chcialbym podkreslic, ze te 10pkt, ktore nam zabiera ogien moze uprzykrzyc zycie low lvl tak wiec przypominam o rozsadku i nie popelnieniu gafy(quest wykonalny np.200lvl+) XD
Nie zaszkodzi wprowadzenie takiego czaru wiec jestem na tak.
#Lordzik#
23-07-2013, 16:41
Czemu nie. Mała rzecz a może ucieszyć wielu graczy wyspy początkujących! ;o
Może być, jednak tak jak napisał Tygrys, niech to będzie nagroda z jakiegoś questu :)
Dobry pomysł na rook i nie tylko ;) a co do logiki i gaszenia płomieni to koro wypicie tej miernoty z motyla nawet złotego może sprawić ze "płoniemy" to czemu by tego nie "ugasić" czarem ;)
to ja bym proponował jak się oblejemy krwią , wodą ognień znika .
małe poziomy noszą fiołki i tak by było elegancko .
Witam, jestem za.
Dlaczego?
Ponieważ to urozmaici grę, małe poziomy często padają od ognia, przez co to zniechęca do gry.
Kumpel Armii
25-07-2013, 14:56
Jestem na nie. Po co jeszcze bardziej ułatwiać grę?
Witam, jestem za.
Dlaczego?
Ponieważ to urozmaici grę, małe poziomy często padają od ognia, przez co to zniechęca do gry.
Jak dla mnie, to większym urozmaiceniem jest to, że możemy się "spalić" (czyt. zginąć od głupiego ognia) - niż używać jakiegoś czaru.
'exana fire'? skąd wy to wzieliście. jeśli już to 'exana flam'
mi to ryba, ale widzę, że większość daje na TAK także ide za głosem większości (:
veendrix
20-08-2013, 13:17
Do ekipy apo:
Na co wy jeszcze czekacie ??
Zamknac temat i do roboty!
Bardzo dobra propozycja.
Jak wszyscy jestem na tak
Metaxa Grzesiek
20-08-2013, 16:06
to ja bym proponował jak się oblejemy krwią , wodą ognień znika .
małe poziomy noszą fiołki i tak by było elegancko .
Oczywiście najlepsze wyjście, ale... Jak da się zrobić to np 1 vial gasił by ogień i przez 10 sec "chronił" gracza przed ponownym podpaleniem " W mokrych ubraniach podpalić się? troche mija XD) Jestem na Tak.
Przystojniaczek
20-08-2013, 17:21
Jestem oczywiście na tak :) troche magic lvl może by podskoczył :D
TuRoczeK
20-08-2013, 19:21
Dla mnie rook to rook i nie powinno być żadnego czaru, na upartego "utevo lux".
Max eq to crown set, tyle ode mnie.
Nie.
Jestem na tak, poniewaz nie zabiera duzo hp po podpaleniu, a trzeba dluzej poczekac, by sie wylogowac.
First Sasha Rookslayer
21-08-2013, 23:36
Niech dodadzą byle co na tą wyspę początkujących, a nie lecą w kulki..
Niech dodadzą byle co na tą wyspę początkujących, a nie lecą w kulki..
udajesz, że nie grasz na APO i w tibie (chowasz się na mazurskim), wraca Santano to masz mokro w gaciach, coś tam sobie robią powoli (może i nie robią - nie wnikam), 2 tyg bez odzewu Santano i znowu zaczynasz swój męczący i nic nie wnoszący płacz, który tylko i wyłącznie jeszcze bardziej utwierdza Cię w pozycji 'kogoś*' na APO
* - sami sobie uzupełnijcie
tak jak pisałem, EXANA FLAM przejdzie
Duży Ludek
22-08-2013, 14:46
Ja tam uważam, że dodawanie czegokolwiek na rookgard- wyspa początkującego gracza jest zbędna. Z rooka zrobili swiat non pvp. Ja rozumiem tibia jest gra mało logiczną (cyt. Tygrysa) ale no //bua//.
Jestem na nie i ogólnie jestem na nie co do rozbudowy rookgarda.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.