PDA

View Full Version : Pokazanie avatara/loga obok nazwy klanu

dziq76pl
23-07-2013, 22:07
Witam, ostatnio jak grałem z bratem na jednym OTS pod tibię 8.6 natknąłem się na ikonkę z gildiami i wpadłem pomysł, żeby każdy lider gildii mógł dać logo/avatara obok nazwy swojej gildii. Pomysł polega na tym, że lider gildii mógłby wrzucić swój dowolny obrazek, żeby pokazywał się obok nazwy gildii i moglibyście jeszcze zrobić, żeby można było umieszczać opis np. "Jeśli chcesz dołączyć do guild napisz do lidera Nick lub Vice-Lidera/ów Nick.
Ten, kto by np. nie chciał mieć żadnego loga pokazywałoby się obok jego nazwy gildii taki obrazek:
http://i39.tinypic.com/28j88ow.jpg
Lub moglibyście coś innego wymyślić, nie mam jak już się "rozpisać" tak więc kończę temat i dołączam sondę.
@edit
Xofer, ale lider nie zawsze jest i np. nie wiesz kto ma vicka czy coś xDD

Xofer
23-07-2013, 22:09
Po co to?
Niech zostanie tak jak jest, a co do Lidera, to nick jest pokazany ;)

Sasha Rookslayer
23-07-2013, 23:26
To nie 8.6..

Nie potrzeba takiego czegoś. Tyle lat minęło i nikt nie narzeka.
Jest Nazwa Gildii oraz Liczebność i niech tak zostanie.
Jest dobrze i nic nie potrzeba zmieniać, jestem na nie.

Kimus The Master
23-07-2013, 23:42
W sumie nie przeszkadzają mi obecnie dostępne informacje na temat gildi.
No ale Logo i opis gildi w którym można zamieścić informacje na temat owej gildi.. czemu nie
Tak

Miffek
24-07-2013, 13:04
Tu są takie zajebiste wary ze az potrzebne wam potrzebne są loga... nie wiem po co i na co ;x

jak by tu jeszcze wary mialy sens a nie tylko nawalanie sie pod depo, a w zasadze nawalanie tych co maja skula ;x wedlug mnie gildie są na tym serwerze nonsensem.

Mr Fsza
24-07-2013, 20:52
na forum są tematy i można podkleić w poście swojej gildi .

+ każdy członek gildi może to reklamować w opisie użytkownika forum

szkoda czasu na to na stronie ogólnie i tak na to nie patrzy ...

Zark
24-07-2013, 22:54
Jestem za. Zawsze to jakieś urozmaicenie na stronie

Zarexoholik?
25-07-2013, 01:10
Jeśli nie stanowi to większego problemu to jestem za. Ciekawa opcja - tak dla estetyki, nic więcej.

Demon
25-07-2013, 01:24
Jeśli nie stanowi to większego problemu to jestem za. Ciekawa opcja - tak dla estetyki, nic więcej.
z jednej strony tak, ale tak jak napisał Fsza mamy dość duże i popularne forum (na OTSach z rl mapą tak nie jest, nie każdy tam zagląda, a tu większość graczy) i możemy to zastąpić postem/tematem, ale jeśli administracja ma czas i chęci to czemu nie. mi to ryba

Szallony
25-07-2013, 11:56
Fajny pomysl wiec na TAK ;)