Zaloguj się

View Full Version : [Rookgard] Soul Pioints.

Sasha Rookslayer
25-07-2013, 13:06
Witam, dlaczego maksymalnie można na Rooku mieć 255 souli? Nie wiem, czy więcej nie da rady zrobić, ale jeżeli dałoby radę to prosiłbym o zwiększenie do 999.

Druga sprawa to robienie ihów x10 na Rooku. Jak wiadomo, po wypiciu eliksiru można robić ihy na Rooku. Można zrobić jednego iha - tracąc 35 souli.
35 souli = 1 runka ih x10. Czy to ma jakiś sens? Bo ja nie widzę żadnego ubijając 1750 mobów, a następnie zrobienie runki. Po co, na co? Nie rozumiem.

Jak już kiedyś wspomniałem.. Prosiłbym o zmianę w robieniu ihów..
Czekam na odpowiedź kogoś z Ekipy APO.

@down
Jak nie grasz na Rooku, to nie wiem po co się wypowiadasz. Aaa, wiem! Trzeba nabić tego posta, nie?
Nie chodzi mi o zmniejszanie zabijających mobów, aby mieć soula. 1 soul = 50 mobów - jest dobrze i nic nie potrzeba zmieniać.
Chodzi mi robienie ihów, które zabierałyby 2 souly.. Ihy można byłoby robić od 100 souli w górę!

Demon
25-07-2013, 13:48
co Ty byś chciał, 1 mob = 1 soul point = x100 ih? to ma być dodatek, urozmaicenie, a nie ułatwienie

jestem na nie (tak, jestem graczem maina, na którym nie gram i wypowiadam się po to, żeby zrobić Ci na złość)

@up
wypowiadam się, bo od tego jest forum, wypowiadam się, bo mogę, wypowiadam się, bo lubie

Soi
25-07-2013, 13:58
255 soul/35= ~70 ihow.
Co jakis czas darmowe 70 ihow, zle? No bez przesady...
A ile Ty bys chcial? Expisz tak czy srak, profit i tak masz od tego 150 lvla na rooku na wszystkim. I jeszcze dowalic wam 500 darmowych ihow. Nie miejscie zbyt duzych wymagan. ;/
Ew. moznaby podciagnac to do 100 tych ihow. Ale to juz tak max...

Matj
25-07-2013, 14:15
Jestem na nie, co ty chcesz bardziej pogorszyć rooka? 2 soule za 10 ih (chyba cię bóg opuścił). To w takim razie po co został wprowadzony npc Zinab? Jest dobrze jak teraz.

Moon Red
25-07-2013, 14:17
Jestem na nie. Ten czar na rooku ma być jako urozmaicenie a nie siedzisz sobie cały dzień na respie i bieganie po IHy w dupie :)

Magiczny Bartus
25-07-2013, 14:38
To jest rookgard czego ty oczekujesz ? I tak teraz co na tej wyspie się dzieje to śmiech...jestem na nie.

Doktor Watson
25-07-2013, 16:23
Jestem na nie.

Założenie było takie, że ma być to urozmaicenie - jeśli chcesz to możesz zbierać sobie te ihy x10 w plecaki żeby później mieć na jakiegoś długiego questa lub dłuższe expienie...

To nie ma być tak, że idziesz na expa i w nieskończoność siedzisz bo czarujesz ih x10 :D Nie ma tak dobrze...

Ja bym najchętniej Sashy zablokował ten czar żeby miał przynajmniej powód do płaczu bo jak widać zawsze jest źle...

Sasha Rookslayer
25-07-2013, 16:39
Nie jest źle...

Sam Santano napisał mi, że pomyśli nad tym.. Do tej pory nie otrzymałem odpowiedzi od niego, więc zrobiłem ten temat.
A Wy zawsze musicie się wypowiedzieć w temacie, co? Każda propozycja odnośnie Rooka jest dla Was zła - beka.

Nawet te 4 soule za iha x10 mogą być - lecz można byłoby je robić od 100 souli dopiero. Taka opcja będzie najlepsza.

@down
No jasne, że ludzie z Rooka powinni się wypowiadać, bo Wy ludzie z Main'a tylko zaśmiecacie ten temat oraz całe życie jesteście na nie.
Mylisz pojęcia Demon.

Demon
25-07-2013, 16:43
Nie jest źle...

Sam Santano napisał mi, że pomyśli nad tym.. Do tej pory nie otrzymałem odpowiedzi od niego, więc zrobiłem ten temat.
A Wy zawsze musicie się wypowiedzieć w temacie, co? Każda propozycja odnośnie Rooka jest dla Was zła - beka.

Nawet te 4 soule za iha x10 mogą być - lecz można byłoby je robić od 100 souli dopiero. Taka opcja będzie najlepsza.
czyli zrobiłeś temat, w którym mogą się wypowiadać tylko ludzie z rooka w tym Twoi znajomi i Santano, bo przecież z nim pisałeś i jesteś level up. typie troche dystansu do świata, bo każdy negatywny post w Twoich tematach = celowa spina gracza z maina. to troche przykre

@down
zrobiłeś to samo co każdy, bezbeku

@shabus again
jakie ***** znaki XD to może Ty sobie przeczytaj swojego posta 2x

Doktor Watson
25-07-2013, 17:48
Nie jest źle...

@down
No jasne, że ludzie z Rooka powinni się wypowiadać, bo Wy ludzie z Main'a tylko zaśmiecacie ten temat oraz całe życie jesteście na nie.
Mylisz pojęcia Demon.
Zacznijmy od tego, że ja prawie cały czas na apo poświęciłem Rookgardowi, pierwszy demon na rooku zabity przeze mnie, demon rooker również... Wiele propozycji sam pisałem - wiele z nich weszło w życie...
Jednakże ta propozycja jest zła - dlaczego? Bo 4 soule to jedynie 200 potworów, idziesz na dark lordy i pewnie na Twoim lvl nie zużyjesz tych 10 IHów na te potwory więc siedziałbyś tam całymi dniami bez wychodzenia i jedynie zbierał loota. A co do uzbierania 100 souli i później co 4 to jaki to ma sens? Równie dobrze może być od 0 souli bo i tak na to samo wyjdzie (jedynie później otrzymasz do nich dostęp...).
20 souli to próg minimalny.

Zii Baba
25-07-2013, 20:05
Ja z 255 soul pointsow zrobilem 10 runek z m wallem (1x use = 25 soul points) wiec nie jestescie sami w takiej sytuacji. Jak dla mnie to wystarczy, nie trzeba wiecej bo to kolejny dodatek, ktory zyskujemy podczac expienia... :confused:

Wasik
25-07-2013, 20:15
To tylko dodatek, oczywiście na nie..
Może odrazu chciałbyś na rooku 20 mobów na 1 soula?:3

TrolleD_Łukasik
27-07-2013, 11:55
Santano wiedział co zrobić żeby nie było za łatwo.
Jest dobrze tak jak jest.
Jestem Na Nie :P