Zaloguj się

View Full Version : Przedzia? 2000-2999lvl

rumun
25-07-2013, 13:23
Jak wiadomo po evencie było dużo zmian z lootem/respami, w przedziałach 1-2k oraz 3k+ ludzie ładnie zarabiają na motylkach/broszkach itp a w przedziale 2-3k na nilach w przypadku profesji magicznej nie zwraca sie nawet za sl'e/ładunki do amuletu. Moja propozycja to taka aby z nilów również leciały motylki lub jakiś inny pomysł, który zostawiam administracji. Chciałbym dodać, że dragon eggi ciężko sprzedać nawet po 2sc za sztuke.

#d
a na tinach moze zły exp jest?

Wasik
25-07-2013, 13:39
masz dragony to się ciesz, nile dają tak dużo expa, że dodatkowy dobry loot to była by przesada, piątka.

`Rapi
25-07-2013, 13:47
Faktycznie dla zarobku te respy sa kijowe :< Mozna dodac cos do loota ale nie motylki!

Refresh
25-07-2013, 13:56
masz dragony to się ciesz, nile dają tak dużo expa, że dodatkowy dobry loot to była by przesada, piątka.

to ja chce aby usunac z nich eggi i dac lot

#down
twój post powinien być usunięty...

Anonimowy
25-07-2013, 14:26
Fakt, Nile są potworem w ogóle nieopłacalnym. Na Returned/Wardach chociaż zwraca się loot. Niższe poziomy handlują motylkami, wyższe broszkami.. Lepiej zabrać te eggi i dać normalny loot. Tygrys mi pisał, że można to jeść na bieżąco.. Szkoda tylko, że tego leci coraz mniej. Handlować z graczami też się tym nie da. Trzeźwo sprzedałem jajka zaraz na początku po 5sc za sztukę.
Najlepiej w ogóle byłoby zamknąć te respy do kolejnego eventu.. Cena broszki z 35kcc spadła już do 12..

BAŁT
25-07-2013, 15:55
Zgodzę się z Anonimem ze respy powinne być zamknięte do next eventu czy coś tam ...

Siedzenie teraz na apo vol czy senja jakiegoś mniejszego lvla to nieopłacalne , bo zanim spadnie jakaś a jak ju spadnie to zarobi max 20 k cc XD ...

a brochy będą w takiej cenie że lepiej nosić perfa niż yb bo ta sama kasa praktycznie ;)

co do respa miedzy 2-3 k to nwm bo nie byłem , ale mogły by lecieć jakiś item nie za bardzo wartościowy ale żeby opchac było można u npc niech to nawet beda np softy ;) przy dobrym expie to chyba wystarczy .

Tygrys
27-07-2013, 11:20
Z początku z Nilów nie miało nic lecieć, ponieważ pomyślałem, że w jednym z przedziałów zrobię jedynie potwora do expa, a nie do loota...

Dodałem jednak jajka, żeby cokolwiek leciało z nich. Jeśli miałbym dodać loota im, na pewno zmniejszyłbym wtedy exp za te potwory, czego robić nie chcę, bo tak jak mówiłem, jeden potwór typowo do expa. Nie zawsze musisz się bogadzić na potworach...

P.S
A gdzie byłeś wtedy, gdy przez dość sporo czasu po wprowadzeniu respów był TEN (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=117951) temat otwarty i otwarty byłem również ja na wasze propozycje/sugestie nt. nowych potworów?

Przykro mi, ale Nil'a zmieniać już nie będę.

#edit/rumun
W takim razie mogę zwiększyć ilość expa za tego potwora.

TrolleD_Łukasik
27-07-2013, 11:45
Tygrys wtedy Rumun nie musial miec dostepu do respów dlatego nie napisał.
A co do propozycji to jestem neutral chyba ze zrobia wam npc do dragon eggsów to bede na Nie :P

rumun
27-07-2013, 11:47
Miałem bana, mozna zmniejszyc exp tak, ze bez hoty za nila bedzie 3mln. Tiny sa rowniez bardzo dobre do expa a loot maja znakomity.

..:Too Get:..
29-07-2013, 12:18
Może trochę po czasie, ale dodam coś od siebie.
W przedziale 2-3k nie ma potworów do zarobku.
Wardy: głównie exp.
Nile: to samo, ale potwór tylko dla expa.
Pathy: exp słaby, z lootem szału nie ma.

#Lordzik#
29-07-2013, 12:58
Z początku z Nilów nie miało nic lecieć, ponieważ pomyślałem, że w jednym z przedziałów zrobię jedynie potwora do expa, a nie do loota...
Jest to dobry potwór do expa, ale dla elite knighta jak tiny i kraki.
Zawsze reszta profesji jest pokrzywdzona.

rumun
29-07-2013, 15:02
Poza ekami, lub postaciami 2,5k+ expienie tak jest troche nieoplacalne poniewaz nawet za sl'e sie nie zwraca.

Logan711
29-07-2013, 20:11
Jak wiadomo po evencie było dużo zmian z lootem/respami, w przedziałach 1-2k oraz 3k+ ludzie ładnie zarabiają na motylkach/broszkach itp a w przedziale 2-3k na nilach w przypadku profesji magicznej nie zwraca sie nawet za sl'e/ładunki do amuletu. Moja propozycja to taka aby z nilów również leciały motylki lub jakiś inny pomysł, który zostawiam administracji. Chciałbym dodać, że dragon eggi ciężko sprzedać nawet po 2sc za sztuke.

#d
a na tinach moze zły exp jest?

Rumun zgodzę się z tobą ponieważ dragon egg spadl z ceny strasznie i nikt tego nie kupuje to w sumie może dać administracja np taki loot jak dsl, mls, mpa + jakieś softy i wh od czasu do czasu :).
żegnam :)