View Full Version : Naliczanie soul points.
Doktor Watson
26-07-2013, 20:39
Na stronie głównej
soul points - każdy soul point jest zdobywany po zabiciu 50 potworów,
Jednakże licznik zabić potworów jest zerowany przy każdym relogu/deadzie :>
Testowane :) Więc jak ktoś zabije 49, da loga to musi znowu bić 50 potworów :D
No tez mnie to denerwuje. Wiem, ze bylby problem, ale moznaby bylo zrobic komende, ktora pokazywalaby ile zostalo mobkow do ubicia do zdobycia soul pointa, oczywiscie po wczesniejszym naprawieniu liczby zabicia mobkow
Zii Baba
26-07-2013, 22:24
W sumie to nawet dobra opcja bo soule zdobywa sie bardzo latwo... W 30min mozna ich nazbierac 50 spokojnie... (main ofc)
gwnstopro
27-07-2013, 15:36
Dla mnie tak jest dobrze, i tak je się bardzo łatwo zdobywa więc nie srajcie
No tez mnie to denerwuje. Wiem, ze bylby problem, ale moznaby bylo zrobic komende, ktora pokazywalaby ile zostalo mobkow do ubicia do zdobycia soul pointa, oczywiscie po wczesniejszym naprawieniu liczby zabicia mobkow
Nie myślisz, że trochę przesada? Na mainie zabicie 50 potworów to chwilka jest, myślę, że nie ma sensu już kombinować.
Co do tych mobów i rr to można by to zmienić, jak Wam przeszkadza :)
Logan711
29-07-2013, 10:32
W sumie to nawet dobra opcja bo soule zdobywa sie bardzo latwo... W 30min mozna ich nazbierac 50 spokojnie... (main ofc)
Zii Baba w 10 min masz z 60 soul points jak pojdziesz na poh.
Wiec jest dobrze ze zeruje moby jak padniesz badz relogniesz :)
TuRoczeK
20-08-2013, 19:34
Dokładnie, jak chcesz soul points'y to lecisz na poh do labiryntów i masz 50 mobów na 1 labirynt.
Przystojniaczek
20-08-2013, 23:16
Myśle że to bardzo dobra opcja skoro zabiłem powiedzmy 40 potworów dam sobie loga to czemu jak zaloguje od nowa na grę mam bić od nowa 50 potworów na punkt ?? Jestem za wprowadzeniem propozycji.
@up, up2
To nie jest propozycja tylko zgloszenie buga.
@t
Jestem za tym, by tego systemu nie zmieniac, bo i tak latwo i szybko mozna nabyc soule.
Doktor Watson
21-08-2013, 23:30
Dokładnie, jak chcesz soul points'y to lecisz na poh do labiryntów i masz 50 mobów na 1 labirynt.
Tylko na rooku 50 mobów to dość długo (no chyba, że sobie zloocisz gfb) :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.