PDA

View Full Version : jakies losowania

E s t i l o n
27-07-2013, 13:09
Witam!

Dzisiaj robilem misje do dao, tzn. na zabicie 513 fallen queenow. Zabilem ich 400~~ i mnie przeteleportowało na jakas walke z potworem, bylo napisane że zostalem wybrany, ze jak wygram to dostane jakis czar. Chcialem wrocic na resp dokonczyc misje, ale juz nie moglem, moglem jedynie ja zaczac od poczatku. Zabicie 400 fallen queenow kosztowalo mnie jakos 2 godziny. Prosze o zwrocenie mi jakos tych fallen queenow lub o zaliczenie tej misji. Mój nick w grze to "Matiz Rambo".

PS. mam nadzieje ze administracja mnie zrozumie.

Pagon
27-07-2013, 13:25
Miałem wczoraj podobnie, tylko, że w moim przypadku zabiłem coś koło 190 Fallen Queenów na 408, wylogowałem się, a pod wieczór zalogowałem się aby coś ich jeszcze ubić. Okazało się, że gdy mnie nie było to serwer miał crasha (dwa crashe w przeciągu dwóch dni, ładnie) i teraz też będę musiał zabijać ten syf od nowa. Na zwrócenie czy cokolwiek nie masz co liczyć, bo jak Ci już odpiszą to posłużą się tym banalnym i bezsensownym punktem regulaminu dzięki któremu administracja ma dużo mniej obowiązków:
GM/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za straty graczy spowodowane ewentualnymi błędami serwera.