Zaloguj się

View Full Version : Akceptowanie postów/tematów.

ChoojoweNawetNieSluchalem
27-07-2013, 19:31
Witam, Mortiis podczas 'pewnych' akcji musiał zmienić akceptowanie postów oraz tematów, aby takie sytuacje jak wtedy nie miały miejsca, ale do cholery, akceptuje ktoś te posty?! Nie będę wspominał, że jedyne osoby, które ogarniały zostały wywalone ze śmiesznego powodu.
Demon, niczym nie zawinił, dostał itemki na przechowanie, na forum był zajebistym moderatorem, jednym z lepszych, o ile nie najlepszym na tym forum.
Week, może nie było go widać, ale wierzę, że ogarniał, zawsze na PW odpisywał max 2h czekałem na odpowiedź, ale do rzeczy...
Ktoś zaakceptuje moje posty, które nie łamią regulaminu w żadnym stopniu?
Jeżeli Ci moderatorzy [ekhm, to nie moderatorzy, tylko siedzące na posadzie pionki]* nie dają sobie rady, to może przyjąć kogoś nowego?
Z tego co pamiętam, to Tygrys pisał mi kiedyś (kiedy to ***** było, chyba w '64) na GG, że ma na 'oku' pewną osobę na cleanera, więc na co czekacie?

* - Tak, czekam na warna, bo napisałem prawdę.

KaZeK
27-07-2013, 19:36
Przydałby się jakiś nowy Cleaner, dwóch Moderatorów to zbyt mało, a Ci 'Super Moderatorzy' albo siedzą w grze (w końcu to Mistrzowie Gry, nie?) albo w ogóle ;)

Zii Baba
27-07-2013, 19:49
Normalka, ze przydalby sie ktos nowy i to nie jedna osoba. Dwoch cleanerow i bylo by syto z tym, ze nie jakies pionasy, ktore po jakims czasie odejda albo zwyczajnie zaczna sie opierdalac... (tak tak, nie da sie przewidziec jak ktos bedzie funkcjonowac na danej pozycji) zatem dobrze by bylo wybrac zaufana osobe...

Magik
27-07-2013, 19:51
Przydałby się jakiś nowy Cleaner, dwóch Moderatorów to zbyt mało, a Ci 'Super Moderatorzy' albo siedzą w grze (w końcu to Mistrzowie Gry, nie?) albo w ogóle ;)

Dzieki Kazek. Jestem praktycznie caly czas na forum, jak tylko mam wlaczonego kompa. Na PW odpisuje takze od razu. Ale za to w grze jestem mniej z przyczyn technicznych.

#Topic
Jesli masz jakies posty do akceptowania, napisz mi wiadomosc prywatna, a ogarne - nie ma zadnego problemu.

PS. Od czasu wprowadzenia tej zasdany nie dostalem ani jednej wiadmosci zwiazanej z akceptacja jakichkolwiek postow...

Eklerq
27-07-2013, 20:01
Zaakceptowałem twoje posty, płaczku. Gdybyś używał głowy w odpowiedni sposób, to doszedłbyś do wniosku, że cały czas nie możemy siedzieć na forum. Nie każdy ma czas, żeby siedzieć całe dnie w internecie, rozumiesz? Są inne sprawy, których nie zrozumiesz, bo jesteś za młody intelektualnie. Jeśli chcesz, żeby twoje posty zostały zaakceptowane, to bij prywatną wiadomość do jakiegoś moderatora lub super moderatora, tak trudno jest to zrobić? Jeśli chodzi o pomysł z nowym Cleanerem - myślę, że jest trafiony, bo zawsze przyda się kolejna osoba, która pomogłaby w ogarnianiu tego bajzlu.

Pozdrawiam, http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQmw8GU-gwJP-A4eIW3DlwscPQtIrlVxyVLOl7v3nhKLCrpFpNs