ChoojoweNawetNieSluchalem
27-07-2013, 19:31
Witam, Mortiis podczas 'pewnych' akcji musiał zmienić akceptowanie postów oraz tematów, aby takie sytuacje jak wtedy nie miały miejsca, ale do cholery, akceptuje ktoś te posty?! Nie będę wspominał, że jedyne osoby, które ogarniały zostały wywalone ze śmiesznego powodu.
Demon, niczym nie zawinił, dostał itemki na przechowanie, na forum był zajebistym moderatorem, jednym z lepszych, o ile nie najlepszym na tym forum.
Week, może nie było go widać, ale wierzę, że ogarniał, zawsze na PW odpisywał max 2h czekałem na odpowiedź, ale do rzeczy...
Ktoś zaakceptuje moje posty, które nie łamią regulaminu w żadnym stopniu?
Jeżeli Ci moderatorzy [ekhm, to nie moderatorzy, tylko siedzące na posadzie pionki]* nie dają sobie rady, to może przyjąć kogoś nowego?
Z tego co pamiętam, to Tygrys pisał mi kiedyś (kiedy to ***** było, chyba w '64) na GG, że ma na 'oku' pewną osobę na cleanera, więc na co czekacie?
* - Tak, czekam na warna, bo napisałem prawdę.
Demon, niczym nie zawinił, dostał itemki na przechowanie, na forum był zajebistym moderatorem, jednym z lepszych, o ile nie najlepszym na tym forum.
Week, może nie było go widać, ale wierzę, że ogarniał, zawsze na PW odpisywał max 2h czekałem na odpowiedź, ale do rzeczy...
Ktoś zaakceptuje moje posty, które nie łamią regulaminu w żadnym stopniu?
Jeżeli Ci moderatorzy [ekhm, to nie moderatorzy, tylko siedzące na posadzie pionki]* nie dają sobie rady, to może przyjąć kogoś nowego?
Z tego co pamiętam, to Tygrys pisał mi kiedyś (kiedy to ***** było, chyba w '64) na GG, że ma na 'oku' pewną osobę na cleanera, więc na co czekacie?
* - Tak, czekam na warna, bo napisałem prawdę.