View Full Version : Ed to gówno
'Boonek'
28-07-2013, 21:14
Proponuje wyjebac w chuj ta profesje bo i tak nikt tym nie gra.. jako jedyna osoba grajaca profesja magiczna z poziomem powyzej 3klv zgadzam sie na usuniecie takze mojego chara :D
#t a tak powaznie, chcialbym sie dowiedziec czy ktos w ogole planuje jakiekolwiek chocby najmniejsze zmiany balansu .. :|
To jest juz przegiecie rury gram jakims syfiastym torusem od 2 tygodni i powiem szczerze, nie zabilem ani jednego ms/ed z lvlem powyzej 2.7k ! ba! nawet nie widzialem takiego poza pz! XD To co zrobiliscie z tymi profesjami wprowadzajac to uw jest po prostu zenujace.
Dziekuje placz skonczony temat mozna zamknac XDDDDDDDDDD
Zeby nie bylo ze pierdole:
Grajacy RP powyzej 3k:
Zarexoholik
Biberek
Deads Shooter
MS:
-
ED
Torus
Wolf Haley[rzadko]
EK:
Kimuss
Dark Monster
Kicaii
Bart
Don Ja
Akynaoo
Z kazdym lvlem przewaga EK i RP [dzieki uw] drastycznie wsrasta i jesli nadal tak bedzie, to nikt nie bedzie gral druidem czy sorkiem bo nie bedzie to oplacalne..
Gram ed od stycznia, pvp to masakra a zwlaszcza z rp/ek jesli ma uw pvp wyglada tak ze ja bije go spamem on czeka az jebnie 2x z uw pozniej dolozy maxa i leze. Ek na krytyku jebnie z uw prawie tyle samo co z maxa. Żenada ten balans
ChoojoweNawetNieSluchalem
28-07-2013, 21:56
ED jak ED, ale MS'em, to już nikt nie zaczyna grać i nikt nie gra, szukanie MS'a na Sapphire Helmet to chyba z rok przy dobrych wiatrach.
Wywalcie profesje magiczne, bo są one tutaj zbędne, albo poprawcie ten ... balans, tyle.
Zarexoholik?
28-07-2013, 22:47
Grałem każdą profesją i śmiało mogę napisać, że druid to najlepsza profesja do zabawy. [gdyby nie ja to char, którym grasz miał teraz pewnie 5-6 mlvli mniej oraz 300-400 lvli mniej - zanotuj]. Moim zdaniem musisz poćwiczyć, jesteś za słaby. Wystarczy lekko osłabić knighta i będzie dobrze.
.:Edzio:.
28-07-2013, 23:19
dzisiaj nie moglem ubic 430 ek moim 470 ed ... musialem walnac 6 gran mas mortow zeby go ubic a jak wiadomo on sie wyleczy spokojnie . troche smieszne ale mogliby poprawic profy magiczne bo to zakrawa o lekka kpine.
Sorc Aka Siochacz
28-07-2013, 23:36
Wywalic UW i po sprawie ;)Tez mnie to wkurza jak jakis allegro kid kupi sobie Uw i Shaman Seta a potem kozaczy o ile jest ek to nie do rozyebania ;(
scimex pallll
28-07-2013, 23:39
Ms vs ms, ed vs ed i tak jest dość dziko XD trzeba tylko zmienić eka i jest cool, bo jak powiększymy hity magiczny profesji to będą mieć siebie na combo. Nie okłamujmy się, ekiem można praktycznie wszystko.
Merranus <3333
29-07-2013, 09:58
jestem na nie gdyz gram ekiem , po 2 wybierajac profesje magiczna ms / ed , godzisz sie na to .... jestem na nie rp ma te same hity z uw co ek i te profesje sa podobne prawie ze jestem na nie
@2x up
i tu jest caly ból.. ek to rp który ma wiecej hp ;x zeby gra była ciekawa to kazda profesja musi miec takie same szanse, ale i tak jesli sa takie 2-3k levele to to wszystko jest bez sensu ;/
jestem na tak.
MrMagicBoy
29-07-2013, 12:50
W związku z tym, że w innym temacie wyraziłem swoją opinię o balansie postaci, pozwolę sobie na zacytowanie mojego posta:
Knight ma za dużą przewagę nad innymi profesjami. Ja w najlepszym eq biję z morta po 15k, co knight'owi z poziomem 3k+ zabiera około 15% jego życia. Z drugiej strony, knight w pełnym eq bije we mnie po 10k - 25% mojego hp. Nie wspominając po ile leczy się uh'em, nawet na spamie może sobie spokojnie stać w miejscu i się wyleczyć. Wypadałoby to poprawić.
Sam exp druidem jest moim zdaniem przyjemny i łatwy, natomiast pvp przy obecnych "warunkach" pozostawia wiele do życzenia.
:cool:
Merranus <3333
29-07-2013, 14:20
ja przy moim lvl uham jedyne 7k x , 1150 ek ... przy 36k , hity w potwory do 8k no niewiem czy macie prawde x , narzekacie chociaz jest okej ale kazdy ma swe zdanie szanuje
@up
Chodzi o lvle 2,5k+ ...
Nie wiesz oczym wgl jest rozmowa a przedstawiasz wylcizenia kompletnie z dupy, bo to nie o ten przedzial lvlowy chodzi...
Tez jestem za tym ,zeby cos z tym uw jednak zrobic, bo to co jest teraz to kpina i gdybym mial zaczynac gre to tylko i wylacznie EK EK EK.
Logan711
29-07-2013, 20:43
Ja jestem takiego zdania zeby poprostu obniżyć atak i defa w uw do np atak 65 def 75 i tyle a nie wywalac po 2 to ta osoba ktora robi sobie ms'a badz ed to sie liczy chyba z tym ze ek i rp maja wiecej hp od nich to nie mam sensu :)
żegnam .
Calzy :D
29-07-2013, 21:08
Sam gram aktualnie 1.5 k ek, niekończąca się mana itp... Profesje magiczne powinny spamem osłabiać znacznie eka... patrząc na solówke Torusa na dachu, dostaje on od ek (-300 pzm mniej) takie hity, że nie ma kiedy tego spamu rzucić :] z resztą o czym mowa, jaki tu spam, skoro ek z łatwością się z niego wyleczy, ek na tym samym pzm jednym uhem wyleczy się PRAWIE z 2 ue ed! Krytyczny cios z uw 2 maxy i żegnam :) Taki ed spływa od razu. Najlepszym rozwiązaniem jest zlikwidowanie uw; g bolt, m axe i silverka powinny być najlepszymi broniami.. Od kiedy rycerz bije na dystans z broni? Śmiech ludzie, naprawde ;p Takich tematów są setki, może warto pomyśleć nad tym droga ekipo :> Fajnie by było, gdyby wypowiedział się w temacie ktoś wyższy rangą od nas.
ZWIĘKSZYĆ HITY MS/ED !!
UW ZROBIĆ NA 2 SQM NA EK !!
ZWIĘKSZYĆ CRITICALA U MS/ED !!
I GRA BĘDZIE O WIELE PIĘKNIEJSZA !!:cool:
I zakończcie pierdolić :cool:
scimex pallll
30-07-2013, 09:33
ZWIĘKSZYĆ HITY MS/ED !!
UW ZROBIĆ NA 2 SQM NA EK !!
ZWIĘKSZYĆ CRITICALA U MS/ED !!
I GRA BĘDZIE O WIELE PIĘKNIEJSZA !!:cool:
I zakończcie pierdolić :cool:
Z uw na 2sgm masz rację, ale reszta jest niepotrzebna.
Czytałeś mój post? wtedy ed i ms będą mieć siebie na combo... jedyne rozwiązanie jest takie, zredukować hity eka i uhanie. Jak wspomniał MrMagicBoy, ek mu zabiera 25% hp, on ekowi 15% po czym ek na spokojnie się wyuha... Chwilowa obecność eka z walką eda/ma - 1 hit uw (bez kryta lub z), 2 szybkie exory maxy i ue z uw i ed/ms śpi, chciałbym przypomnieć że ek używa też e ringa, który daje bardzo dużo. Co 100 lvli ek robi się coraz lepszy, a ed/ms nie, jaka tu sprawiedliwość? wardy, pathy są zrobione dla eka.
Jest tu napisane czarno na białym, zmniejszyć hity dla eka i uhanie.
Z Ed jest jeszcze Hiderex:D
Twoje zdanie tutaj się nie liczy "mistrzu pvp". A jeszcze jedno ośle, boonek wymienił edy które grają na chwilę obecną...
Tak czytam wasze posty i mam pewne inne rozwiązanie. Może zwiększyć ilość hp u ED/MS kosztem many? Może +3 HP/-3 MP co lewel?
@edit
Wiedziałeś jaki jest balans, więc nie wiem po co brałeś takiego chara? Aby być fajnym?
Z Ed jest jeszcze Hiderex:D
Mogłeś się nie zamieniać ed za ek i byś nie płakał. Kiedyś grałem ms i ed na mniejszym lvl ale balns był taki sam i grało się zajebiście.
Nie rozumiem po co piszecie ludzie, że mógł sobie nie kupować druida, tylko knighta i by było dobrze. Nie było by dobrze, bo nie chodzi tutaj tylko o niego, ale o cały serwer.
# Najlepsze rozwiązanie to jest takie, jakie podał Scimex
trzeba tylko zmienić eka i jest cool
Osłabić knighta i wszystko będzie jak być powinno, zyskają na tym zarówno profesje magiczne jak i paladyn.
Kovalchuk
30-07-2013, 20:53
to uw tak spierdolilo balans ze to jest maly chuj, jak jakiems najtowi saidzie krytyk z uw i jebnie 2 maxy to jest po edzie (na tym samym lvl) bez sensu jest taki balans, na apo oplaca sie jedynie najtem grac, nie dosc ze w pvp nie zniszczalny, to i zarabia najwiecej i expi baardzo szybko to jest bez sensu, jak tego nei zmienicie to same eki beda lataly...
Jak się dobrze ogarnie rp to jest jak ek a może i lepiej... Ed ms trzeba ogarnąć ringa i ek nie ma szans + expi sie 2x szybciej...
30-07-2013, 23:59
Jak się dobrze ogarnie rp to jest jak ek a może i lepiej... Ed ms trzeba ogarnąć ringa i ek nie ma szans + expi sie 2x szybciej...
expi sie 2x szybciej... pada sie 4x czesciej ( kazdy medal ma 2 strony)
Jak zobaczyłem autora tematu to aż musiałem pierdolnąć posta. Grałem Edziem i śmiało mogę powiedzieć, że ED wcale nie jest taki słaby, wystarczy trochę ogarniać. Ja grałem bez bota na energy ringa, a wy pomimo tego, że z niego korzystacie to jeszcze nie dajecie rady :confused: Żenada :o
MrMagicBoy
31-07-2013, 12:01
Santano przeglądasz w ogóle te tematy? Pisaliśmy na RRV, kazałeś założyć temat na forum, zostały założone łącznie trzy tematy, a balans jaki był taki jest.
Te nowe respy też dla knightów stworzone, przecież ja w życiu nie wezmę dwóch Cracków, a bicie po jednym jest w ogóle nieopłacalne, już lepiej siedzieć na exe.
Serwer idzie do przodu i trzeba przejrzeć na oczy, gra każdą inną klasą jak ek jest nieopłacalna.
Santano przeglądasz w ogóle te tematy? Pisaliśmy na RRV, kazałeś założyć temat na forum, zostały założone łącznie trzy tematy, a balans jaki był taki jest.
Te nowe respy też dla knightów stworzone, przecież ja w życiu nie wezmę dwóch Cracków, a bicie po jednym jest w ogóle nieopłacalne, już lepiej siedzieć na exe.
Serwer idzie do przodu i trzeba przejrzeć na oczy, gra każdą inną klasą jak ek jest nieopłacalna.
Adasik dobrze napisał. Nie dość, że autoring to jeszcze płacz.
Sam mam problem z 2 crackami a ile Ty je szybciej ubijasz? Ed ma duże hity, dużo się leczy i ma w chuj many i jest ok
Najśmieszniejsze jest to że wypowiadają się ludzie co grają ekami, i płacz jest niesamowity z waszej strony.
A co wam szkodzi ulepszyć troszkę ed?
Tak czytam wasze posty i mam pewne inne rozwiązanie. Może zwiększyć ilość hp u ED/MS kosztem many? Może +3 HP/-3 MP co lewel?
Było by najlepszym pomysłem na który ekipa mogła by się posunąć.
Sam gram ek i jest porażka jak wejdzie critical. Uw na 3 sqm to też porażka gdzie ek na taki zasięg ma bić ?!!?
ogolnie chodzi o to ze ek boja sie ze tracac przewage w pvp jaka maja teraz ich gowniane pvp wyjdzie na jaw . ps . moja propozycja jest taka usunac uw w cholere i dodatkowo odblokowac mozliwosc bicia na full dmg nawet gdy ma sie kliknietego shield ofc . ed /ms dodatkowo zwiekszyc zasieg czaru exevo mas mort zeby byl taki sam jak gran mas vis (nie mowcie ze ed ma sio bo to sio w dzisiejszych czasach jest tak potrzebne jak knight bloker czyli raz na ruski rok )
Sir Rambo
03-08-2013, 23:37
Kto jak ogarnia, ja nie mam zamiaru marudzić że coś mi nie gra. Druid to super profesja. POLECAM !!
Lagga v3
03-08-2013, 23:55
Samemu mam 2k eda, mimo dobrego eq złożenie 2k+/- eka jest praktycznie niemożliwe. Ek posiada zbyt duże hity z uw i ue uw, zbyt duży zasięg uw. Pomysł ze zwiększeniem hp kosztem many u eda / msa uważam za dobre rozwiązanie
Wasik che che
04-08-2013, 00:22
Pomysł ze zwiększeniem hp kosztem many u eda / msa uważam za dobre rozwiązanie
Ed i ms zawsze posiadali mało hp i sporo many, od tego jest e ring, nie podoba się? Graj ekiem i nie płacz o hp, piątka.
to ze masz eka nie znaczy ze ed/ms ma byc do dupy?
@down, kolego, to mój drugi ek na apo, zawsze grałem edem, więc nie pie***l mi, że gram ekiem bo ed to gówno, najwidoczniej Twoje umiejętności grania postaciami magicznymi są bardzo niskie, więc polecam zmienić profe, piątka.
Nie każdy ek też posiada uw bo nie jest to item warty 30kcc :)
04-08-2013, 02:42
Ed i ms zawsze posiadali mało hp i sporo many, od tego jest e ring, nie podoba się? Graj ekiem i nie płacz o hp, piątka.
to ze masz eka nie znaczy ze ed/ms ma byc do dupy, jak widac z kazda propozycja jestes na nie , jak ciebie zrozumiec ? nie chcesz zmian czy co ?
top #
zmiana many na hp to dobra propozycja , chociaz czar walacy 25% wiecej kosztem 100 % wiecej many to duza cena ...
down#
rumun zalozmy sytuacje ze mamy ed na 3 klvl z 9k wieksza iloscia hp kosztem 9k many , nie wnosi to za duzo do pvp wiecej do pve gdyz ed bedzie sie leczyl nadal tyle samo .
Połowa osób, która sie tu wypowiedziała gra ekiem np. takie gówno wasik. Wydaje mi sie, że najlepszym rozwiązaniem będzie więcej hp kosztem many. Wszyscy dobrze wiemy, że i tak nie będzie poprawiony balnas, administracji nie chce sie!
Sir Rambo
04-08-2013, 14:59
Za przeproszeniem, KIM TY ***** JESTEŚ ?
Wystarczy dla mnie żeby zrobić uw na 2 sqm, oraz zmienić tak jak wyżej pisali hp/mane postacią magicznym i odrazu inna bajka by była. Niestety ale ek ma zbyt łatwo..
Te wszystkie tematy są pisane ale i tak nic to nie zmieni bo Administracji nie chce się bawić powiedzmy sobie to szczerze..
Jestem ciekaw czy ktoś z ekipy wypowie się na temat właśnie owego balansu.. Bo teraz co się dzieje to trochę zgroza 3/4 serwera ciśnie Rycerzem.
Wystarczy dla mnie żeby zrobić uw na 2 sqm, oraz zmienić tak jak wyżej pisali hp/mane postacią magicznym i odrazu inna bajka by była. Niestety ale ek ma zbyt łatwo..
.
Może tak Knightowi zamiat 32hp [chyba] na lvl to 28 dać, a magicznym profesjom zamiast 13 [chyba na 15-18] i było by dobrze.
Posiadam 1250 druida i cieżko mi zajebać 1100+ ek z UW.
Zgadzam się. Obserwowałem pvp knighta i eda (2.7 i 3.3) i ed wgl nie mógł dać rady.. Knight z uw jest zbyt mocny. Dmg z uw jest na nim tak przesadzony, że na wyższych lvlach dmg profesji magicznych i eka zaczynają się wyrónywać, z tym że ek ma 3x wiecej hp.
Sidewith
04-08-2013, 21:59
Tak, uw dla knighta jest stanowczo przesadzone, a sam knight jest zbyt silną i łatwą profesją.
jak ed/ms ogarnia ringa to piszesz, że ma bota, kręcisz filmiki i wysyłasz do gm'a XD
rp/ed/ms są zbalansowani, ek jest za dobry
misiak dobrze napisał + uw na 2 sqm
MorgiBack
13-08-2013, 19:44
Powiedział "największy ogar pvp", który nie daje rady ubić 2k lvle mniejszego od siebie MS'a ! Proszę nie wypowiadaj się na tematy pvp ok ?
Adasik dobrze napisał. Nie dość, że autoring to jeszcze płacz.
Sam mam problem z 2 crackami a ile Ty je szybciej ubijasz? Ed ma duże hity, dużo się leczy i ma w chuj many i jest ok
Ty u wszystkich widzisz boty na autoringi i na suwanie, a taka jest prawda, że jesteś żenująco słaby..
#topic.
Grałem ek'a przez dłuższy czas i z stałą stanowczością mogę stwierdzić, że ten balans to jakaś kpina. Fakt faktem, jeśli się potrafi ogarnąć ED/MS, to i taki ek nie ma nic do powiedzenia(ale to trzeba umieć). W ogóle UW dla ek'a to lekka przesada. Knight strzela, na dystans. No już bardziej popierdolonej logiki to nie widziałem. Fakt, że kurczaki bija z magi(też beka) ;D. Powinni ograniczyć UW do 2sqm i zmniejszyć nieco dmg.
O czym wy piszecie tam wyżej. graliście 1500 lvlem a piszecie jak byście byli w top 10. 2k lvl ms mam na spama to mi tu nie pierdol nawet.. Komuś nie pasi grać ms,ed to niech zamieni sobie na ek/ siema
temat już dawno powinien zostać zamknięty bo tylko się spinają
Taka jest prawda, ek jest spoko - bez uw. Gdy ek ma uw, tak ms ma nikłe szanse na wygraną, gdyż bijąc ue ek się od tego wyuhuje, a przy tym bije takie hity z uw, że po 2 hitach ms/ed nie ma połowy hp. Jaki jest sens bicia się z ekiem, gdy ja mając 2.5k lvl, ek walnie uw+max i ja się tego nie vitam? XD Osłabić uw knighta, sporo osłabić i powinno dać radę. TYLKO POTRZEBA TESTÓW, więc ruszcie dupę, osłabcie uw na test serwerze i go otwórzcie. Bajo.
ps. za mało ludzi gra ed/ms aby przegłosować jakąkolwiek sondę w stronę zmiany _/
Sir Rambo
14-08-2013, 08:25
O czym wy piszecie tam wyżej. graliście 1500 lvlem a piszecie jak byście byli w top 10. 2k lvl ms mam na spama to mi tu nie pierdol nawet.. Komuś nie pasi grać ms,ed to niech zamieni sobie na ek/ siema
Myślę że głównie chodzi o to aby zminimalizować hity rycerza, wiemy że ciężko jest bo sam gram 1,5 ed.
Przykład: Wczoraj ok 00:30 w city było solo między Torusiem (3119 ed) & Wulfgar von Cookie (2651 ek), jak każdy wie to Boonek gra Torusiem więc tą profke ma najlepiej ogarniętą ze wszystkich osób na apo. Ale nawet on po długich walkach dostawał w dupę, a patrząc na różnice poziomu to jest 468 LVLI !!.
Raczej to ed mając większe hity powinien ogarnąć nie prawda?
Mimo wszystko przy 2x maxach i criticalu uw "Torus" miał już 3/4 hp w dupie. Więc dla mnie coś nie gra nie chodzi o spierdolenie rycerza tylko lekki balans tej postaci.
Wiem że w tym momencie każdy rycerz będzie spinał się o to że jest dobrze, ale pytam po raz ostatni "gdzie jest balans, i administracja OTS - kto tym się zajmie?? "
scimex pallll
14-08-2013, 09:17
Zamknij dupe, rp a ed/ms to są dwie różne rzeczy, wiesz o tym? jeśli jesteś taki pewny siebie, to pożyczę od kumpla jego rpka i cię rozpierdole na daszku, co ty na to? nie ma co się chwalić kupionym ekiem za zł, allegrusie. Za czasów jak ja grałem, pamietasz jak padałeś swoim leonidaasem i averionem solo? averionem ani razu mnie nie ubiłeś, więc przestań pierdolić o pvp, nie widzisz że każdy się z ciebie śmieje? a ty dalej robisz z siebie pajaca, koleś pokroju dark warda XD
@t
Ed/ms maja praktycznie przesrane. Ekiem trzeba tylko wyczuć uw, bijesz 1/2 uw i 2 szybkie maxy i eda nie ma. Koniecznie trzeba zmienić balans
Zamknij dupe, rp a ed/ms to są dwie różne rzeczy, wiesz o tym? jeśli jesteś taki pewny siebie, to pożyczę od kumpla jego rpka i cię rozpierdole na daszku, co ty na to? nie ma co się chwalić kupionym ekiem za zł, allegrusie. Za czasów jak ja grałem, pamietasz jak padałeś swoim leonidaasem i averionem solo? averionem ani razu mnie nie ubiłeś, więc przestań pierdolić o pvp, nie widzisz że każdy się z ciebie śmieje? a ty dalej robisz z siebie pajaca, koleś pokroju dark warda XD
@t
Ed/ms maja praktycznie przesrane. Ekiem trzeba tylko wyczuć uw, bijesz 1/2 uw i 2 szybkie maxy i eda nie ma. Koniecznie trzeba zmienić balans
Jeszcze nigdy nie kupiłem nic za zł dzieciaku. Możesz sobie pożyczyć i nie zapomnij o blackd. Padałem od Ciebie bo biłeś mnie w 10. To że się ze mnie smieją jakieś dzieciaki jak Ty to mam gdzieś. Nigdy nie grałeś ed,ms to zamknij gębę i wyjdź. siema
Ed jest strasznie oddalony od balansu.. Trzeba coś z tym zrobić, aby grano tą ciekawą profesją..
Jeszcze nigdy nie kupiłem nic za zł dzieciaku. Możesz sobie pożyczyć i nie zapomnij o blackd. Padałem od Ciebie bo biłeś mnie w 10. To że się ze mnie smieją jakieś dzieciaki jak Ty to mam gdzieś. Nigdy nie grałeś ed,ms to zamknij gębę i wyjdź. siema
jesteś nudny do porzygu (nawet nie odpisuj na to, bo i tak to oleje)
ed/ms od czasu UW odstaje od reszty servera, ale tak czy siak wolałbym Sarumara niż jakiegoś Don ja, ek to nudny syf. eot
Albo to zmienią, chociaż w to raczej nie wierze albo profki magiczne przestaną grać. I tak w dupie mają jakiekolwiek zmiany więc lepiej zakończyć grę na tym OTS :]
Calzy :D
16-08-2013, 13:04
taa zgadzam sie z panem wyzej, zrobili troche na tym upie, ludzie sie niecierpliwili gdzie jest Santano ?! pisalem ludziom spokojnie, pewnie cos szykuje i nie pokazuje sie do czasu, az czyms mile nas zaskoczy ale i ja dolaczam sie teraz do pytania gdzie on jest? Multum tematow o balansie, 0 odzewu..
MrMagicBoy
16-08-2013, 21:09
profki magiczne przestaną grać.
Ja się pod tym podpisuję, obecna sytuacja na serwerze nie zachęca mnie do grania.
7.6 to 7.6 wiec wszystkie profesje powinny pozstac. Ed to faktycznie zenada, ale to tzw support. Szczerze mowiac to mialem pvp z knightem mniejszym o 30lvl (ja sorc) i zlozyl mnie na 2 hity. To mnie rozczarowalo, ale to chyba byla wina mojego EQ :D. Co do tematu, to ed, wedlug starej zasady powinien miec mniejsze hity od ms, ale wiecej HP. Jestem za tym by go polepszyc, ale nie by go usuwac!
7.6 to 7.6 wiec wszystkie profesje powinny pozstac. Ed to faktycznie zenada, ale to tzw support. Szczerze mowiac to mialem pvp z knightem mniejszym o 30lvl (ja sorc) i zlozyl mnie na 2 hity. To mnie rozczarowalo, ale to chyba byla wina mojego EQ :D. Co do tematu, to ed, wedlug starej zasady powinien miec mniejsze hity od ms, ale wiecej HP. Jestem za tym by go polepszyc, ale nie by go usuwac!
jakiej ***** starej zasady? w jaką Ty tibie grałeś, że ed miał więcej hp od ms? : o
Duży Ludek
19-08-2013, 08:57
Boonek załozył bezsensowny temat. Każdy jak zaczyna grać sam decyduje czym chce zagrać. W regulaminie apo niema nic napisane o tym, że chara trzeba kupic od graczy. Jeśli ed nie pasuje się gra innym, jesli pasuje sie gra nim i tyle.
Mogłeś kupić sobie za zł eka, no niby byłby z 3,4 razy droższy, ale można z każdym sie co do ceny dogadać :). No bo ile niby kosztowałby taki elitarny ek z top listy z full ek- kilkaset zł, żenada.
Kacper tutaj!
20-08-2013, 05:55
boziu, placz. wszystkim sie gra dobrze takie tematy powinny byc kasowane a autorzy postow wtrącani do karceru na miesiac
Gretisch
15-09-2013, 00:08
Grales knightem plakales ze ed i ms za dużą biją ze ek za mało sie uha, teraz grasz ed i placzesz ze ed to gowno. Wez ogarnij ten płacz, sie nie podoba, nie graj, zaczniesz grać rp to bedziesz pisał ze rp za słaby ze mają polepszyć beczka z Cb i Twojego first boonka....
Po prostu knightowi ciężko zjechać hp i narzekasz. Wcale się nie lej i idź expić a nie narzekasz. Mi tam ed się podoba ELO
Ja grając 2.7k ms nie moge rozwalić budzoka czy wulfgara to jest śmieszne ponieważ gdy robie kombo ue + uw powiedzmy budzok ma red hp ale i tak się wyleczy tak samo wulfgar. Niech administrajca ruszy dupsko i coś zrobi w końcu na tym serwerze bo to co się tu dzieje to jest masakra. Widzieliście w ogóle jakiegoś ek na sell na intergaming? Ja nie widziałem od dłuższego czasu.
Wypowie się ktoś z ADMINISTRACJI czy doczekamy się balansu ?:)
Ero Senin
04-10-2013, 19:23
ekiem wystarczy wciskać bezmyślnie 2 hotkeye, a ed/ms musisz cały czas uważać na hp + "ogarniać" e-ringa żeby mieć jakiekolwiek szanse...
to jest ten balans?
@t
Osłabić hity z uw u ek'a. Aktualnie bije on z critów tyle samo co z e-maxa
Obnizyć hity ekowi z maxa bo ma takie same obrazenia jak rp
Zalosny jest ten balans mam 2700 + eka i tyram 3.200 + msa ed to jest cos nie chalo raczej, niech administracja sie wkoncu tym zajmie najlepiej bedzie jesli usuniecie to uw i pomnijszyc lekko hity eka z exori maxa.
Zalosny jest ten balans mam 2700 + eka i tyram 3.200 + msa ed to jest cos nie chalo raczej, niech administracja sie wkoncu tym zajmie najlepiej bedzie jesli usuniecie to uw i pomnijszyc lekko hity eka z exori maxa.
Gdyby tym 3200 ms grał np Danielek to 3400 ek byś go nie zabił więc skończcie spine gimby. Ten kto potrafi grac to ed ms rozjebie rowne lvle ek rp bez problemu.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.