View Full Version : Komenda na niebieskie manasy
Witajcie.
Nie wiem po co są niebieskie manasy które dają 1 k many, skoro nie ma do nich żadnej komendy tylko trzeba manasować się nimi ręcznie. Moim zdaniem, powinna być do nich dodana komenda (albo chociaż aby można było manasować się nimi poprzez komendę !mm) bo przecież posiadanie takich manasów ma nie być karą a wręcz przeciwnie.
Jeśli byłaby taka możliwość można by było dodać te manaski za jakaś rozsądną cenę (sami napiszcie propozycje ceny bo nie chce rzucać jej na odstrzał) do sklepu Coorvaaha. Chociaż pewnie to poprawi niewiele w sytuacji ed/ms jednak uważam że dobre i to :)
Te manasy to tylko dodatek, wiec jestem na nie
Jestem na tak, choć gram na rooku i mnie mało obchodzi main - Lecz na 100 % by to ułatwiło Wam grę, a za tym akurat jestem.
Jestem na nie, dają na tyle dużo many że musisz manasować się ręcznie. Coś za coś.
Może hotkey na sd do tego? Nie chcesz machać ręką - nie używaj, proste. Nie :<
Jezeli juz to tylko dla profesji magicznych, ek i pallek 1 manas - spell, bez sensu...
Na tak, ale dla magicznych tylko.
Jezeli juz to tylko dla profesji magicznych, ek i pallek 1 manas - spell, bez sensu...
Na tak, ale dla magicznych tylko.
Właśnie pomyślałem że tylko dla ed/ms bo jednak trochę tej many mają a dla rp/ek ten manas byłby już zbyt dużym ułatwieniem i wystarczy im tylko ten co daje 500 many :)
Mopsu_Lechista
29-07-2013, 18:40
Moim zdaniem wgl powinni znieść komendy na uhy manasy itp i wszystko ręcznie jak kiedyś :P
MorgiBack
29-07-2013, 19:00
Moim zdaniem wgl powinni znieść komendy na uhy manasy itp i wszystko ręcznie jak kiedyś :P
A teraz sobie wyobraź, że ręcznie musisz nakurwiać 70k many ? od 0 :confused:
#topic.
Tak jak powiedział Rapi tylko wyłącznie dla postaci magicznych. Wtedy jak najbardziej.
Sokol from West
29-07-2013, 19:27
Również jestem na NIE. Wystarczy, że są UH'y i MM pod hotkey'e. Jedynie jak już, popieram pomysł Rapiego, że jedynie dla MS/ED.
Zii Baba
29-07-2013, 20:07
Nie dosc, ze uhy i zwykle manasy sa na hocie to malo tego teraz jest quest na czar, dzieki ktoremu uzyskujemy od 20 do 30% wiecej many za uzycie pota(oczywiscie to czar za soule) czego chciec wiecej?
Logan711
29-07-2013, 20:08
Właśnie pomyślałem że tylko dla ed/ms bo jednak trochę tej many mają a dla rp/ek ten manas byłby już zbyt dużym ułatwieniem i wystarczy im tylko ten co daje 500 many :)
jestem na nie bo nie da rady zrobic tylko dla profesji magicznych komendy :) żegnam :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.