View Full Version : Co nowego s?ycha? na serwerze, czyli powrót.
Witam, został miesiąc wakacji i korzystając z urlopu chciałem wrócić na APO.
I oto kilka pytań bo nie jestem na bierząco.
-Jakie są nowe czary? (Gram EK)
-Co dają te punkty duszy itp?
-Są jakie nowe potwory do expa dla 500 ek?
-Jaka cena teraz jest Pandemki,hoty,klapek?
-Oraz co się zmieniło od Lutego tego roku? :D Bo ostatnio grałem w Lutym. Za każdą informacje , DZIĘKI!
Oraz najważniejsze, czy opłaca się jeszcze tutaj grać?
Doktor Watson
31-07-2013, 12:36
Nowe czary głównie dotyczą tworzenia run, zmniejszania czasu do użycia UW itp. Są one dostępne po wykonaniu questów i wypiciu mikstur. Do użycia czaru niezbędne są punkty duszy które otrzymujesz za zabicie 50 potworów.
Potwory do expa są... Najlepsze respy są na terenach eventowych na Canion. Polecam wykonanie eventu (zadania rozpoczniesz używając posągu na środku placu przed depo głównego miasta.
Cen niestety nie znam.
_Nowe czary są takie same dla wszystkich, np. robienie m walli, łączenie m walli, dodatkowy % do manasa etc.
_Za soule możemy użyć właśnie tych nowych czarów, np masz 25 souli i możesz zrobić m walla! (1 soul - 50 zabitych potworów? możliwe że zmniejszyli:)
_Tak są! na nowych respach eventowych.
_Pandemka 35-40kcc, hota 80kcc +/-, kapcie 85-95kcc.
_Po za tym że ekipa wzięła się troche do roboty to raczej nic się nie zmieniło , jeżeli chcesz dokładnie wiedzieć wejdź w zakładkę news.
To by było tyle, pozderki :)
Jeżeli grasz 4fun, to dlaczego nie ?
MorgiBack
31-07-2013, 17:33
Co nowego słychać ? Nic nowego, Reekurt słaby w pvp, Sasha al'a grubas nie wie gdzie jego miejsce, Rinson banuje wszystkich, Splaxor daje ptk komu popadnie(ironia mój dude :D) Dark dalej bije wardy, Techniks noŁ lajf, nowe questy, nowe moby takie tam bzdury.
Kimus The Master
31-07-2013, 22:18
Jakiś czas temu wróciłem na APO i powiem szczerze, że jak dla mnie jest tu taki sam syf jak był. Co prawda wprowadzili kilka nowych misji czy tam jakiś quest info znajdziesz TUTAJ (http://www.armia.toproste.pl/) Nie zrobiło to na mnie dużego wrażenia.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.