Zaloguj się

View Full Version : Kalkulator na stronie.

Matello
03-08-2013, 10:11
Właśnie, on działa? :
http://www.armia.toproste.pl/kalkulator/
Bo pokazuje dość "dziwne" rzeczy, jak np. 600 RP / 35 mlvl bijący niemal tyle samo co 600 EK / 13 mlvl. Albo 600 Ms / 100 mlvl bijący tylko ~25% mocniej, a koszt many ma dwukrotnie większy od EKa.

@down
Czyli sens gry RP, a już zdecydowanie magicznymi jest równy totalnemu zeru?
Nie lubię EK'a więc myślałem, że chociaż RP będzie się dało no ale myliłem się.

.:Edzio:.
03-08-2013, 11:12
Właśnie, on działa? :
http://www.armia.toproste.pl/kalkulator/
Bo pokazuje dość "dziwne" rzeczy, jak np. 600 RP / 35 mlvl bijący niemal tyle samo co 600 EK / 13 mlvl. Albo 600 Ms / 100 mlvl bijący tylko ~25% mocniej, a koszt many ma dwukrotnie większy od EKa.

Dziala , tylko na apo jest taki balans ze ek biega sobie 1 manas 1 e max i leje tyle co swoj rowiesnik lvl ms/ed podobnie sie ma sytuacja z rp + do tego uw :>

Nines Ore
03-08-2013, 11:31
Kiedy Palladyn miał przewagę, że bił z bolta dużo z odległości, ale po wprowadzeniu UW sens gdy innymi profesjami przepadł.

Matello
03-08-2013, 11:39
Dziala , tylko na apo jest taki balans ze ek biega sobie 1 manas 1 e max i leje tyle co swoj rowiesnik lvl ms/ed podobnie sie ma sytuacja z rp + do tego uw :>

Tak w ogóle to ciekawi mnie IQ tego, co wymyślał właśnie te koszty many:D

@PS
Dodam, że mi chodzi tylko o przyjemność i szybkość expienia w PvE, ale tam chyba MS/Ed też totalne gówna.

a o iq to jakas drobna prowokacja :D?
Nie, serio jestem ciekaw:D

A jak już miałbym wybierać magiczną to chyba druid lepszy, nie? Przynajmniej się więcej leczy ;d

.:Edzio:.
03-08-2013, 11:45
Tak w ogóle to ciekawi mnie IQ tego, co wymyślał właśnie te koszty many:D

@PS
Dodam, że mi chodzi tylko o przyjemność i szybkość expienia w PvE, ale tam chyba MS/Ed też totalne gówna.

ja gram ed i w pvp versus ek jestem gownem totalnym nie wazne jak ogarniam ringa i inne gowna w dodatku nie mam bota na auto ringa co skutkuje tym ze wracamy do pocz. czyli kwestii gowna :<
a o iq to jakas drobna prowokacja :D?

to jest taka zależność ms wiecej bije ed sie leczy wiecej chyba ze grasz knightem wtedy masz wszystko i w dodatku bijesz na odleglosc Oo przeciez kazdy rycerz od zawsze bil na odleglosc Oo( taka lekka dygresja)

sPoxter
03-08-2013, 18:00
ogólnie popierdolony jest ten balans.. Wszystko padło po wprowadzeniu uw (3 sqm ek ?! WTF?!.

Merranus <3333
03-08-2013, 19:17
ek + m axe(3 sqm) na jedno wychodzi tylko ze uw mocniejsze