View Full Version : Kalkulator na stronie.
Właśnie, on działa? :
http://www.armia.toproste.pl/kalkulator/
Bo pokazuje dość "dziwne" rzeczy, jak np. 600 RP / 35 mlvl bijący niemal tyle samo co 600 EK / 13 mlvl. Albo 600 Ms / 100 mlvl bijący tylko ~25% mocniej, a koszt many ma dwukrotnie większy od EKa.
@down
Czyli sens gry RP, a już zdecydowanie magicznymi jest równy totalnemu zeru?
Nie lubię EK'a więc myślałem, że chociaż RP będzie się dało no ale myliłem się.
.:Edzio:.
03-08-2013, 11:12
Właśnie, on działa? :
http://www.armia.toproste.pl/kalkulator/
Bo pokazuje dość "dziwne" rzeczy, jak np. 600 RP / 35 mlvl bijący niemal tyle samo co 600 EK / 13 mlvl. Albo 600 Ms / 100 mlvl bijący tylko ~25% mocniej, a koszt many ma dwukrotnie większy od EKa.
Dziala , tylko na apo jest taki balans ze ek biega sobie 1 manas 1 e max i leje tyle co swoj rowiesnik lvl ms/ed podobnie sie ma sytuacja z rp + do tego uw :>
Nines Ore
03-08-2013, 11:31
Kiedy Palladyn miał przewagę, że bił z bolta dużo z odległości, ale po wprowadzeniu UW sens gdy innymi profesjami przepadł.
Dziala , tylko na apo jest taki balans ze ek biega sobie 1 manas 1 e max i leje tyle co swoj rowiesnik lvl ms/ed podobnie sie ma sytuacja z rp + do tego uw :>
Tak w ogóle to ciekawi mnie IQ tego, co wymyślał właśnie te koszty many:D
@PS
Dodam, że mi chodzi tylko o przyjemność i szybkość expienia w PvE, ale tam chyba MS/Ed też totalne gówna.
a o iq to jakas drobna prowokacja :D?
Nie, serio jestem ciekaw:D
A jak już miałbym wybierać magiczną to chyba druid lepszy, nie? Przynajmniej się więcej leczy ;d
.:Edzio:.
03-08-2013, 11:45
Tak w ogóle to ciekawi mnie IQ tego, co wymyślał właśnie te koszty many:D
@PS
Dodam, że mi chodzi tylko o przyjemność i szybkość expienia w PvE, ale tam chyba MS/Ed też totalne gówna.
ja gram ed i w pvp versus ek jestem gownem totalnym nie wazne jak ogarniam ringa i inne gowna w dodatku nie mam bota na auto ringa co skutkuje tym ze wracamy do pocz. czyli kwestii gowna :<
a o iq to jakas drobna prowokacja :D?
to jest taka zależność ms wiecej bije ed sie leczy wiecej chyba ze grasz knightem wtedy masz wszystko i w dodatku bijesz na odleglosc Oo przeciez kazdy rycerz od zawsze bil na odleglosc Oo( taka lekka dygresja)
ogólnie popierdolony jest ten balans.. Wszystko padło po wprowadzeniu uw (3 sqm ek ?! WTF?!.
Merranus <3333
03-08-2013, 19:17
ek + m axe(3 sqm) na jedno wychodzi tylko ze uw mocniejsze
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.