View Full Version : Game-Chat
Salut. Jak juz sie pewnie domyslacie, sprawa dotyczy game-chatu, ktory jest ciagle zajebany ofertami typu: kupie/sprzedam. Z tego co wiem, to nowi tutorzy zostali zatrudnieni by utrzymac lad i porzadek na serwerze, a ostatnio widzialem kogos z ekipy 2 dni temu. Osobiscie mam ochote rozjebac takiego typa co spamuje co chwile jakims gownem z mazurka czy tam rl'u. Owszem, moge dac mu ignore, ale co to zmieni jak i tak pomysle, ze wciaz to wypisuje na g-c, a ignore minie po restarcie...
http://i40.tinypic.com/5a5f1u.jpg
Wasze opinie?
@
Teraz przepraszam, ale musze isc przetrzec ekran.
pisałem już, że wzieli osoby, które nie mają czasu i macie co macie. mogę Wam życzyć powodzenia w grze z panem ? i panem X (nie wiem drugiego no)
@down
bla, bla, bla
Mopsu_Lechista
03-08-2013, 13:49
Takie debile na gc są od zawsze i raczej to się nie zmieni przez jeszcze długo
Sorc Aka Siochacz
03-08-2013, 14:17
Też mnie to wkur*ia jak czasami piszę z osobami na Game-chat, a tu jakiś noob spamuje ofertami sprzedaży lub kupna ;[
Zarexoholik?
03-08-2013, 14:34
Osoby, które dostały posady powinny być uzależnione od siedzenia przy komputerze, tak to rozumiesz? Odpal Tibia CAM'a i nagraj cały chat, a potem w dziale zgłoszenia zamieść ten filmik i po problemie, czaisz?
Doktor Watson
03-08-2013, 14:40
Osoby, które dostały posady powinny być uzależnione od siedzenia przy komputerze, tak to rozumiesz? Odpal Tibia CAM'a i nagraj cały chat, a potem w dziale zgłoszenia zamieść ten filmik i po problemie, czaisz?
Nie zadziała bo i tak nic nie dostaną (ani upomnienia ani bana) :)
Tak więc jak wiadomo trzeba zrobić reaktywację ekipy (wiele osób "trzyma" pozycję i nic nie robi) :) Kilka osób wywalić, kilka zdegradować na niższą posadę, dodać kilka nowych osób... :) A tych którzy się starają postawić wyżej :D
Aktualnie system motywacyjny jest do dupy - jak ktoś osiągnął SM+GM to się już opierdala bo wie, że nic wyżej nie dostanie :D
Osoby, ktore dostaly posade powinny poswiecic troche czasu na gre, jezeli zgodzili sie na bycie tutorem, nie sadzisz?
Co mi to da, ze nagram chat jak i tak nic z tym nie zrobia? :O
Jeśli masz filmik, na którym widać, że gracz nagminnie spamuje ofertami sprzedaży/kupna przedmiotów na kanale Game-Chat, to możesz zgłosić tą osobę na forum w TYM (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=49) dziale.
Mając filmik, na którym widać, jak gracz już kilkakrotnie pisze, że coś kupi/sprzeda, możemy przyznać już bana. Za "dowody" w postaci screena niestety nie możemy przyznawać banów.
Temat zamykam, uważam, że sprawę wyjaśniłem.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.