PDA

View Full Version : Tp przez pos?gi

BAŁT
03-08-2013, 20:11
Propozycja prosta

Otoczyć przynajmniej ten w city pz tak by z ys nie można było tam wbiegać ! Bo ludzie coraz częściej z tego korzystają i bardziej przydaje im sie to niż ten cały śmieszny scroll ;))

Zdzisiu Motyka
03-08-2013, 20:26
Oczywiście jestem za. Proponuje dodać pz na posąg, żeby ludzie nie wbiegali tam ze skullem :D (dla niekumatych na 'nowe respy' nie ma pz i mozna wbić tam przykładowo z pk badz rsem)

Tak :rolleyes:

Sorc Aka Siochacz
03-08-2013, 20:45
Jestem na NIE ;)
Jest to od ponad miesiąca i nikomu to nie przeszkadzało także i Mi a teraz pomyśleliście o PZ ;[

Wasik che che
03-08-2013, 20:57
@up dobrze gada, Bart skoro nie dajesz rady zabić 1k lvli z ysami, bo Ci uciekają to Twoja sprawa, dobrze jest jak jest, niech tak zostanie:_)

Nunak
03-08-2013, 20:57
Ostatnio kogos zabilem i nie moglem wejsc ("Nie teleportuje mordercow"), wiec chyba wszystko dziala

[Rinson] widocznie miałeś white skulla, ale jak gracz nabije yellow skulla to go przeniesie.

Zii Baba
03-08-2013, 21:17
Oczywiscie jestem na tak to za duze ulatwienie. Od takich rzeczy jest scroll of escape czy jakos tak ;]
@edit

@up dobrze gada, Bart skoro nie dajesz rady zabić 1k lvli z ysami, bo Ci uciekają to Twoja sprawa, dobrze jest jak jest, niech tak zostanie:_)

Moim zdaniem wystarczy murek + troche ogaru z ppm i taki ek was nie zabije za chuj.

Przystojniaczek
18-08-2013, 12:45
Jestem na tak ponieważ skoro sam chce się klepać i jednak atakuje osobę z white skullem to czemu ma mieć prawo ucieczki ? jak najbardziej tak.

Rinson
31-08-2013, 22:02
Propozycja została przyjęta.