Zaloguj się

View Full Version : Telefon dla dziewczyny

VixenPasja
04-08-2013, 13:47
Siemanko, szukam telefonu dla swojej dziewczyny w przedziale cenowym od 700 zł do 1000 zł.
Telefon musi posiadać androida i wifi. Myślałem nad LG Swift L7 P700.
Z niecierpliwością czekam na Wasze propozycje!

KaZeK
04-08-2013, 14:07
Skończ poszukiwania, Samsung Galaxy S2 będzie najtrafniejszym wyborem.
Ew. LG 4X HD

Lechista92
04-08-2013, 19:49
Ew. LG 4X HD

Podbijam. Sam posiadam S2 od stycznia i jestem mega zadowolony.
Dokupi sobie jakiegos damskiego kondona na niego i będzie damski.

Savater
04-08-2013, 19:54
Kolega ma galaxy s2 i same problemy z telefonem. raz nie działał aparat, ale jakoś samo się naprawiło. od kilku miesięcy nie działa wifi, czasami odmawiają posłuszeństwa przyciski menu i powrotu czy jakoś tak...

może cos od sony ericssona? xperia jakaś.

Techniks
05-08-2013, 05:38
Kolega ma galaxy s2 i same problemy z telefonem. raz nie działał aparat, ale jakoś samo się naprawiło. od kilku miesięcy nie działa wifi, czasami odmawiają posłuszeństwa przyciski menu i powrotu czy jakoś tak...

może cos od sony ericssona? xperia jakaś.
Brzmi jakby kolega nieudanie bawił się systemem - nie udana próba rootowania albo źle wgrany custom rom. Nigdy na stockowym romie obecnego problemu nie miałem. Również nigdy nie słyszałem o takich problemach na forach ani innych. Może zalał go albo upadł mu?

Podbijam. Sam posiadam S2 od stycznia i jestem mega zadowolony.
Dokupi sobie jakiegos damskiego kondona na niego i będzie damski.

Zgadzam się w 100%.
Sam posiadałem s2 i polecam ją każdemu - nigdy nie miałem żadnego problemu z telefonem oraz po zmianie na s3 żałuje tej decyzji i wrócił bym do s2.
Aparat robi piękne zdjęcia, nie będzie potrzeby brać innych aparatów na wakacje czy inne wypady. Ogrom pamięci oraz możliwość dołożenia 64GB karty SD i 'nigdy' nie skończy Ci się pamięć. Telefon można również podłączyć pod telewizor i oglądać filmy/zdjęcia oraz posiada wiele podobnych bajerów.
Jeszcze raz polecam s2 której żadne inne telefony w owej kategorii cenowej nie dorastają do pięt.
Za 1000zł kupisz nówkę więc moim zdaniem nie ma nawet nad czym się zastanawiać.

kumpel nawet nie mial zainstalowanej zadnej aplikacji xd tylko dzwonil i smsowal, czasami na fb\gg na przegladarce
a no z tego co widzialem to wypadl mu z 2 razy, moze to wina upadku

Bardzo możliwe. A tel kupował nowy czy używany?

Savater
05-08-2013, 20:28
Brzmi jakby kolega nieudanie bawił się systemem - nie udana próba rootowania albo źle wgrany custom rom. Nigdy na stockowym romie obecnego problemu nie miałem. Również nigdy nie słyszałem o takich problemach na forach ani innych. Może zalał go albo upadł mu?

kumpel nawet nie mial zainstalowanej zadnej aplikacji xd tylko dzwonil i smsowal, czasami na fb\gg na przegladarce
a no z tego co widzialem to wypadl mu z 2 razy, moze to wina upadku

VixenPasja
06-08-2013, 15:23
Dzięki za rady, pomyślę nad s2. Można zamknąć.

Ferrum
06-08-2013, 21:02
Jedynie możesz pomyśleć jeszcze nad Xperią L lub J, ale od siebie również jestem za Galaxy S2 (mam osobiście), telefon moim zdaniem najlepszy póki co w tym przedziale cenowym.. :)