Zaloguj się

View Full Version : [Forum] Wywali? licznik postów

Azbestowy Człowiek
04-08-2013, 14:38
Nie ma się co nad tym rozpisywać, bo wiadomo o co chodzi.

Denerwują mnie głupie warny za rzekome nabijanie postów, tyle.

Jak nie wszystkim, to niech chociaż ktoś mi wyłączy ten licznik.

Gdyby ktoś dał argument o tym że te cyferki świadczą o powszechnym szacunku, to może w zamian warto bardziej wyeksponować datę rejestracji?

czekam na hejty

jakiś powód musi być gdy ktoś w dziale wywiady pisze 'super poradnik 10/10' (pozdro Demon). Brzmi to trochę absurdalnie zważając na fakt że licznik były wyłączony.

ooo no właśnie

zamiast zrobić powód typu 'pisanie głupot' albo 'pisanie nie na temat' to bawią się w takie paradoksy

ps. co wam ***** przeszkadza licznik postów?XD

mi przeszkadza to, że masa ludzi dostała masę niepotrzebnych warnów

już nawet teraz nie mówię o sobie

Myślisz, że jak wyłączą licznik postów to ludzie nie będą nabijać bezsensownych postów? beka.

myślę, geniuszu, że bez licznika nie da się nabijać postów w takiej postaci jak teraz

. Warny powinny być tylko za pisanie bezsensownych postów oraz za obrażanie innych użytkowników oraz używanie wulgaryzmów.

no tak, ale zostaw wolność bezsensownym postom w hyde parku, który z założenia (chyba) ma być bezsensowny

KaZeK
04-08-2013, 14:46
Nawet gdyby wyłączyli licznik postów to tak czy siak warny za nabijanie dalej by były, w końcu jakiś powód musi być gdy ktoś w dziale wywiady pisze 'super poradnik 10/10' (pozdro Demon). Brzmi to trochę absurdalnie zważając na fakt że licznik byłby wyłączony.

Scorwiel
04-08-2013, 14:59
lol powie szczere ze jakby nie trolle na tym forum to juz dawno by tu tylko wchodzil tylko mortizs ktory nie wchodzi od kilku lat a tak poatym to tez jestem za tym proze mi wylaczyc licznik postów hehe pozdro

Demon
04-08-2013, 15:15
jestem na nie, ponieważ lubię widzieć moją liczbe postów. to chyba wystarczający powód do tego, żeby to zostawić : o

ps. co wam ***** przeszkadza licznik postów?XD

Mamed first
04-08-2013, 18:42
Myślisz, że jak wyłączą licznik postów to ludzie nie będą nabijać bezsensownych postów? beka.
Było, jest i będzie, nic nie poradzisz na to.

nie

Lechista92
04-08-2013, 19:52
Na forum powinno być wolność słowa. Warny powinny być tylko za pisanie bezsensownych postów oraz za obrażanie innych użytkowników i używanie wulgaryzmów.

- forum jest po to aby się wypowiadać, a moderatorzy po to aby było ogarnięte i nie zawierało wulgaryzmów i wyzwisk innych użytkowników. Moderatorzy walą warnami jakby mieli za to płacone jak kanarzy za wystawiony i zapłacony mandat.
Troche luzu chłopaki. Każdy ma prawo się wypowiedzieć i wszystko skomentować do tego właśnie służy forum.

Wasik che che
04-08-2013, 21:54
osobiście dostałem na stare konto bana za nabijanie postów NA ZAWSZE, warnów miałem chyba 5:)

Na forum powinno być wolność słowa. Warny powinny być tylko za pisanie bezsensownych postów oraz za obrażanie innych użytkowników oraz używanie wulgaryzmów.

Dobrze gada, Splaxor sypie warnami z zamkniętymi oczami,
#t jestem za niewyłączaniem licznika postów.

Zii Baba
05-08-2013, 00:00
W sumie to nie wiem dlaczego, ale ja zawsze dostaje za obraze jakis baranow :) Jak trzeba to sie edytuje post, ale fakt jezeli jest licznik postow uwazam, ze powinien byc on wlaczony wszedzie pomijajac Forum Wielotematyczne.

Rekrut
05-08-2013, 09:15
Już była taka propozycja -.-

Nie tylko Ty dostajesz warny XD Posty powinny być włączone wszedzie

Jestem na nie.

Pagon
05-08-2013, 09:24
Tak szczerze jest mi to obojętne, ale mogę zaznaczyć TAK. Sam posiadam konto od września 2007 a postów mam zaledwie 177 (Postów dziennie: 0.08). Jakoś nie mam mokro w majtkach gdy mam coraz większą ilość postów. Pozdro dla Nixona który w maju 2009 dał mi warna za nabijanie postów... shame on you.

`Rapi
05-08-2013, 10:57
Zamiast ich wyłączać, włączyłbym je wszędzie.

#
Na nie :)

Lagga v3
05-08-2013, 19:19
Oczywiście, że jestem za azbezd . Kolejny temat , w którym masz absolutną rację. Skończy się bezsensowne nabijanie postów przykładowo : rumuna, rekruta - świetny poradnik 10/10 curva

Zarexoholik?
07-08-2013, 00:52
Ja natomiast jestem zdania, że powinni włączyć licznik postów w każdym dziale i warnować za nabijanie bezsensownych postów lub takich, które liczą 3-4 słowa.

Magik
07-08-2013, 08:25
Nie przejdzie.
W warnie "nabijanie postow" nie chodzi o nabicie cyferki, lecz o napisanie bezsensownego posta, nic nie wnoszacego do tematu -> pisanie glupot -> nabicie bezsensownego posta. Idac tym tropem, mozna dostac upomnienie/warna w dziale, w ktorym licznik postow jest wylaczony.