View Full Version : II.3 Zabronionym jest sprzedawanie i kupowanie 'train roomów'.
TuRoczeK
06-08-2013, 18:33
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=118394
Czemu Splaxor moze?
Link do mojego tematu:
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=102160
#KaZeK
Ja też wynajmowałem, też był to mój domek.
2-gi edit
Domagam się odszkodowania za niewłaściwe oskarżenie!
Splaxor nie sprzedaje a wynajmuje, w dodatku owe Trainer Shootery są jego własnością (a właściwie dodatkiem do domku którego jest właścicielem). W tym punkcie chodzi o sprzedawanie publicznych trainerów.
Chyba tyle. #out
#Co do Xelixa, był newbie nie ogarnął.
#btw. Nawet gdyby 'zakazali' wynajem trainerów, łatwo można by to obejść, jak? "Szukam współlokatorów! Domek ma x sqm, 2 pomieszczenia z trainer shooterami, 3x dp, czynsz ok 80sc za miesiąc!"
Domagam się odszkodowania za niewłaściwe oskarżenie!
Może jeszcze chcesz zwrot pieniędzy za poniesione straty?
Zarexoholik?
06-08-2013, 18:51
Nie ogarnął i zamknął ci temat. W dodatku to jest temat sprzed 2 lat. Bana nie wyłapałeś, trzeba było napisać skargę i wytłumaczyć mu. Zresztą on ma 15 lat chyba, także elo.
A co do tego punktu to chodzi o publiczne trainy. Kiedyś było ich mało - tylko city, potem evul. I ludzie sprzedawali trainery innym, którzy chcieli akurat poskillować...
Może jeszcze chcesz zwrot pieniędzy za poniesione straty?
No moze przez te dwa lata by nakosil sporo kasy, a tak to dupa...
Jak zwykle okazuje sie, ze wszystko mozna jak jakis mod/fejmuch chce zaczac dzialalnosc, wczesniej nie mozna, nagle sie okazuje, ze wgl nie bylo zakazu.
Troszke smiech, jak zostal jego temat zamkniety to wszystkich innych tez powinny zostac zamykane. Albo w 1 albo w 2, za to co sie robi na forum tez trzeba odpowiadac, my dostajemy warny, a oni powinni sie trzymac tego co juz raz postanowili.
@down
Czyli Xelix sie pomylil i sprawa zalatwiona?? Tak uwazasz?
Jak zwykle okazuje sie, ze wszystko mozna jak jakis mod/fejmuch chce zaczac dzialalnosc, wczesniej nie mozna, nagle sie okazuje, ze wgl nie bylo zakazu.
Kompleks Moderatora? Zrozum że ten punkt w Regulaminie (http://www.armia.toproste.pl/regulamin/) dotyczy sprzedawania trainerów które są dobrem publicznym, a trainer ulokowany w domku (oraz trainer shooter) takowym nie jest.
Poza tym:
Regulamin[/B] (http://www.armia.toproste.pl/regulamin/)']Zabronionym jest sprzedawanie i kupowanie 'train roomów'.
Nigdzie nie ma napisane, ze trainerów nie można wynajmować.
#up
Tak, Xelix się pomylił.
Nines Ore
06-08-2013, 20:26
@up
Czyli Xelix sie pomylil i sprawa zalatwiona?? Tak uwazasz?
Jakoś nie protestował, jak zamknął mu temat. Mógł napisać "wyżej" i powiedzieć, że jego decyzja była błędna, bo wynajmuje swoje trainery, a nie publiczne.
Wasik che che
06-08-2013, 20:46
Taka prawda, "niektórzy" mogą wiecej:)
walcz o odszkodowanie!
TuRoczeK
06-08-2013, 20:58
Mogłem sobie sporo zarobić, bo wtedy ts na roku były trudno dostępne. Posiadała je garstka osób, których da się wymienić na palcach jednej ręki.
Taka prawda, "niektórzy" mogą wiecej:)
walcz o odszkodowanie!
Co Ty pierdolisz typie, zauważ że większość osób, która posiada w swoim domku Trainer Shootery udostępnia je innym graczom za odpowiednią sumę kcc.
Mogłem sobie sporo zarobić, bo wtedy ts na roku były trudno dostępne. Posiadała je garstka osób, których da się wymienić na palcach jednej ręki.
Teraz możesz tylko gdybać. A może nawet jakbyś zarobił to akurat APO by padło, dostałbyś haka czy świat przestałby istniej. Teraz zacząłeś pisać posty na Forum, zamiast zrobić to prawie 2 lata temu, dopiero wstałeś?
Btw. Dlaczego przyczepiłeś się akurat do Splaxora a nie do Miffka? Capitana? Sciexa?
Kimus The Master
06-08-2013, 22:14
Temat powinien być dawno zamknięty, a następnie usunięty..
Jak już napisali wyżej Splaxor te trainery wynajmuje a nie sprzedaje gdyż jest to jego własność a nie publiczny trainer....
Temat powinien być dawno zamknięty, a następnie usunięty..
Jak już napisali wyżej Splaxor te trainery wynajmuje a nie sprzedaje gdyż jest to jego własność a nie publiczny trainer....
Temat powinien być zamknięty po pierwszym poście Kazka, ale nie będę tego robił, ponieważ potem będzie, że ekipa ukrywa prawdę ble ble ble
@do autora
Z twojej wypowiedzi wynika, że nie mogę dać nikomu inva nawet za free, ponieważ to także będzie wynajem, więc po co na APO są dodatki do domków w postaci trainerów skoro nie można zaprosić innego gracza? Według twojej teorii z domku, który ma trainer może korzystać tylko i wyłącznie właściciel, i tylko postać, na którą jest zapisany domek bo każda inna postać będzie najemcą.
Wyczuwam zazdrość, że jeden ma, a drugi nie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.