PDA

View Full Version : Zarabianie 1770rp

TuRoczeK
06-08-2013, 23:08
Gdzie polecacie?
Eq:
Hota,panda,dsl,klapy,bh,sl

Faworyt
06-08-2013, 23:23
Elfy exe jak masz dostęp, tiny motylki, ale mało osób kupuje. Pathfindery

rumun
06-08-2013, 23:42
queeny+taski, tiny, ew. exe jak masz dostep

Rekrut
06-08-2013, 23:43
z takim eq będziesz miał ciężko na exe. dobrze też leci na elfach assasinah. Paty też lipa bo musiał byś bić chyba po 1;/

idz na tiny i ja będę od Ciebie kupował motyle:)

Mamed first
07-08-2013, 00:30
z takim eq będziesz miał ciężko na exe. dobrze też leci na elfach assasinah. Paty też lipa bo musiał byś bić chyba po 1;/

Przecież exe nie będzie solować tylko up/down/drzwi

#t

Lajtowo exe, jeżeli masz dostep/pathe/tiny

Zarexoholik?
07-08-2013, 04:20
Ots Queeny na COD, FW + Wise na Senji [2 fw, potem 2 wise itd.]. Możesz również dorobić się kasy na Scarabach, jednak ja na twoim miejscu biłbym Queeny i od czasu do czasu chodził na Fw + Wise na Senję.

scimex pallll
07-08-2013, 10:04
Takim rpkiem to ci polecam, exe lub także na senji bally, fw i później apo, Dobry profit z tego jest. Do tych co nie mieli takiego lvla i to jeszcze rpka, możecie się wypchać się z pathami, takim rpkiem jeszcze bez uw nawet 2 pathach się nie utrzyma, a bicie jednego nie ma sensu

#Lordzik#
07-08-2013, 10:18
Jeszcze może jakąś śmieszną alternatywą mogą być Um'y, ale najlepiej chyba właśnie Queeny / FW.

MorgiBack
07-08-2013, 12:14
Elfy exe jak masz dostęp, tiny motylki, ale mało osób kupuje. Pathfindery
:confused:

:confused::confused::confused::confused:

Takim rpkiem to ci polecam, exe lub także na senji bally, fw i później apo, Dobry profit z tego jest. Do tych co nie mieli takiego lvla i to jeszcze rpka, możecie się wypchać się z pathami, takim rpkiem jeszcze bez uw nawet 2 pathach się nie utrzyma, a bicie jednego nie ma sensu
:confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused:

#topic.
Queeny COD(kółko) najlepsza opcja. Jeszcze bym polecam wardy przed TP, ale ze względu na twój eq...

Azielu$
07-08-2013, 12:23
Tiny już się nie opłaca zbytnio, bo na takim lvlu średnio leci mi jakiś 1 różowy motyl, a do złotego to już w ogóle trzeba mieć szczęście. Jak trochę ogarniasz to wardy, a jak nie to fw/wise albo dwarfy/elfy flamemastery, jeśli masz dostęp.

Refresh
07-08-2013, 12:26
ja na tym lvlv expilbym na wardach :)