PDA

View Full Version : Dziewczyna przed komputerem HIT

Zarexoholik?
07-08-2013, 02:38
vGgfoqM_Xbs

Tak właśnie bawią się dziewczyny przed komputerkami! :D

Miffek
08-08-2013, 00:25
ZAreksie, hitem to to bylo w "1410". i wydaje mi sie ze juz bylo aczkolwiek moge sie myslic :)

tak czy inaczej fajne.

Simi
08-08-2013, 08:56
Gratuluje internetu Zarex. Fajny prezent rodzice Ci zrobili.

MorgiBack
08-08-2013, 15:11

Na pierwszą komunie dostał to musiał się pochwalić co wynalazł !

#topic.

http://images.sodahead.com/polls/001541253/1646429927_Its_so_funny_I_forgot_to_laugh_answer_2 _xlarge.jpeg

#down.
Ty uspokój się, bo z tego co piszesz to małolat ciebie zdenerwował. Dopiero co wyszłaś od Tibi? Nie, ty all day all night siedzisz w tym po uszy. Cycki to ty chyba widziałeś tylko na twoich internetach :D

#down2.
Weź przestań bo się zaraz popłaczesz przed tym kompem.

Data urodzenia
March 18, 1991 (22)
Aha. "Mały dorosły" hejt, internety twoje życie z tego co widzę :D. Nie posiadasz argumentów, którymi mógłbyś mnie zagiąć. Pisząć coś tam o tescie gimnazjalnym uświadomiłeś mi właśnie jakim jesteś dzieciakiem :D. ojj :D

Zarexoholik?
08-08-2013, 15:25
Nie każdy jest psychofanem youtuba i siedzi tam 3/4 dnia szukając filmików. Akurat ten mi podesłał ziomeczek to go wstawiłem.

Na pierwszą komunie dostał to musiał się pochwalić co wynalazł !

Jak ja miałem pierwszą komunię to ciebie prawdopodobnie na świecie jeszcze nie było. W dodatku kim ty w ogóle jesteś? Zacznijmy od tego, że "Miasto: South Park" - z fajnego miasta jesteś. Dopiero co z pokeballa wyszłaś?

Dzięki, wiem, że fajny.

Ty uspokój się, bo z tego co piszesz to małolat ciebie zdenerwował. Dopiero co wyszłaś od Tibi? Nie, ty all day all night siedzisz w tym po uszy. Cycki to ty chyba widziałeś tylko na twoich internetach :D

"bo z tego co piszesz"? - co to w ogóle znaczy typie. Z taką składnią to przegrasz walkę z testem gimnazjalnym z polskiego.
"dopiero co wyszłaś od Tibi"? - x2 typie, OD TIBI?, a nie Z TIBII?

Nie pisz o cyckach lepiej, bo to jest hipokryzja.