Zaloguj się

View Full Version : Rinson ...

Sir Krystian
07-08-2013, 11:21
Witam!
Otóż szanownego Rinsona aka Heavena aka Cortesa regulamin nie obowiazuje?
Ja na mc nie moge przeciez grać...
Używanie modyfikacji klienta Tibii, która umożliwia przebywanie na dwóch postaciach jednoczenie (Multi Client) jest karane
To czemu on może na mc siedzieć na cortesie i rinsonie ?
Specjalne prawa?
Smiech na sali :)
I te jege smieszne bany ktore mi daje caly czas na ip ;X

11:24 Luney: rinson
11:24 Luney: krystian napisal skarge na Ciebie
11:24 Luney: wypowiadaj sie
11:24 Cortes: co napisal ciekawego?
11:24 Luney: ze masz mc
11:24 Cortes: ze nieslusznie bana dostal tak?
11:24 Luney: ta
11:24 Luney: i ze mc
11:24 Luney: xd
11:24 Cortes: biedaczek
11:24 Luney:
11:24 Cortes: tak mi go szkoda

11:26 Cortes: przekaz mu
11:26 Cortes: ze skargi sie pisze w innym dziale

To nie skarga tylko opinia/Krytyka ;)

Avi
07-08-2013, 11:23
Widzialem to pisałem z Krystianem, on stał obok Cortesa a po chwili dostał bana od Rinsona.

rumun
07-08-2013, 11:26
Ogólnie rinson jest najbardziej nielubianym gm'em na serwie(tak mi sie wydaje), z kazdym sie mozna dogadac tylko nie z nim, tyle w tym temacie. Przez ten post zapewne bede nekany w grze teraz, bany bede dostawal za napisanie "ku*wa".

Nie jest lubiany bo kara Was jak łamienie regulamin. Ja też nie jestem lubiany jako moderator bo nie bawię się z takimi dziećmi jak większość graczy/użytkowników / Splaxor

Sir Krystian
07-08-2013, 11:28
Ogólnie rinson jest najbardziej nielubianym gm'em na serwie(tak mi sie wydaje), z kazdym sie mozna dogadac tylko nie z nim, tyle w tym temacie. Przez ten post zapewne bede nekany w grze teraz, bany bede dostawal za napisanie "ku*wa".

Ja przez to ze na guild chat się znim wyzywałem dostałem bana i ciągle dostaje xD
Wystarczy zalogować na 5min i ban na ip leci :D

@Down
Albo usunie :D

Mopsu_Lechista
07-08-2013, 11:29
Bo to pewnie jest jak z policją w naszym kraju oni mogą łamać regulamin ale zwykli ludzie już nie..... pewnie nawet jak byś miał film i 100 ludzi za świadków to i tak by to olali.....

I pewnie zaraz temat zamknie.....

Ferrum
07-08-2013, 11:34
GM/Tutor ma prawo podjąć akcję, jaką uzna za słuszną by wyegzekwować regulamin

Ponadto, GM może egzekwować regulamin ze swojej prywatnej postaci tak jak również jest to zapisane w regulaminie, jeżeli Rinson będzie chciał coś dodać to temat otworzy.

Pozdrawiam.; )

Rinson
07-08-2013, 11:39
Wyzywanie od "pizd", "pojebów" nie jest zgodne z regulaminem:

11:17 Elitarny Blade: smiec
11:17 Elitarny Blade: rinson
11:18 Elitarny Blade: rinson
11:18 Elitarny Blade: pizdo

Bana przyznałem Ci, jako obrazę innego gracza. Nie dałem Ci bana za obrazy GameMastera (bo takie bany są mnożone razy 5) ze względu na zapis:

GM ma prawo wyegzekwować regulamin, jeśli spotka się z jego naruszeniem podczas gry na prywatnej postaci. Jeśli łamanie regulaminu było skierowane w stronę postaci Gamemastera, ten nie powinien kierować się emocjami i subiektywnymi odczuciami przy ustalaniu kary.

Mało tego: skoro raz mnie wyzywałeś, i po banie relogałeś na inną postać aby dalej mnie wyzywać to dostałeś bana na IP. Ale widzę, że nic Cię to nie nauczyło, więc teraz każdy Twój ban będzie przyznawany na IP. Jeśli i to nie pomoże, to sięgnę po inne możliwości zapisane w regulaminie, np:

(w ostateczności kasacja konta lub postaci)
i to nie tylko tego, z którego był łamany regulamin.