View Full Version : (Rook) szybki 100 lvl ;)
Hejka , pytanie jest skierowane do graczy grających na wyspie początkujących a więc chodzi mi o to że aktualnie mam 25 lvl i chce w jak najkrótszym czasie wbić 100 lvl. Chodzi mi o to jak najszybciej to zrobić i czy mam expić z taskami proszę o szczególne mi rozpisanie wszystkiego. Ps. A i jeszcze na czym najlepiej zbierać kaskę . W góry dziękuję Patka :)
Mopsu_Lechista
07-08-2013, 15:00
Jak ja kiedyś biłem 100 lvl to biegałem na ghosty zbierałem s ringi żeby expić potem na slime i tak w kółko, kase zarabiałem na zbieraniu double axe i clerical mace z tego co pamiętam to warte 200gp za sztuke, potem od 80 na bk idziesz i już lajt :P
Ale teraz podobno lepiej biegać na fire z s ringami i dają 7k expa :P
Nines Ore
07-08-2013, 15:08
Kupujesz w sklepie gbp stealth ring i idziesz na slimy facc za bramkę 30 poziom.
Sir Krystian
07-08-2013, 15:12
Jak masz kase to idziesz po stealth ringi i lecisz na flame i karasz je do setki :D
gwnstopro
07-08-2013, 16:10
Jak bieda idz na ghosty wbijesz tam parę lvli i dropniesz sobie axe ringi(jeżeli bijesz axe) i stealth ringi i a później slimy(do70-80), potem ja zamiast bk polecam vampire na zamku(facc)- sam sprawdziłem i lvl wchodzi szybciej
28 teraz to radzę ci iść na slime,ghost z użyciem saleth ringów tak do 50 potem vampiry na zamku(facc) oraz Lizard Templar,Lizard Snakecharmer też są facc exp około 2,5k za jednego te respy są praktycznie puste więc śmiało można tam siedzieć na forum jest gdzieś poradnik jak dojść :D wyżej od 70 lvl,a z pacc bk facc od 75 są a od bodajże 85 jak czujesz się na siłach to gs,y do 100 dalej darki ;p
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.