Zaloguj się

View Full Version : Zachowanie graczy na game-chacie

Trepq Ekq
13-08-2013, 20:32
Witam. W związku z narastającą nagonko na moją osobę postanowiłem założyć temat, który ma stanowić ostatni kamień milowy w stronę normalizacji stosunków i komunikacji między ludzkich na tym serwerze.

Staram się dla was jak najlepiej a wy odpowiadacie nienawiścią, jadem. Czemu? Czemu nie może być normalnie? Przecież tym że was pouczam i nauczam robię wam dobrze w głowach. Chce dobra i spokoju na serwerze a nie kłótni i wyśmiwania.

Nie rozumiem waszego niedobrego podejścia do mojej charytatywnej, podkreślam, charytatywnej pracy. Jestem zwykłym graczem który pragnie pokoju. Pokoju i spokoju. Czemu nie może być normalnie bez podziełów i wywyższania się?

Myślę, żę gracze apo są zdemoralizowani od niskich leveli. Widzą że wysokie są chamscy i próbują ich naśladować. Dlatego mam nadzieję że to się skończy. Niebawem. Bo ci normalni, tak jak ja, co chcą porozmawiać o życiu -chacie na game to nie mogą.

Bo ja to jestem doświadczony przez życie. Mimo mojego włodego mieku co nie co przeżyłem i chciałbym się z tym z różnymi ludźmi z game-chatu się podzielić. Czasem żeby pomóc a czasami żeby oni mi pomogli.

Ja już nawet nie chcę tego tutora. Co prawda kiedyś chciałem, ale w obecnej sytuacji i wyśmiewaniu jakie ma miejsce każdego dnia w każdej godzinie to jest jak z tym klientem co pchał głaz pod górę a ten głaz spadał. Wiecie kto to? Jeśli nie to uczcie się.

Tak sobie myślę, że administracja mogłaby nawoływać do pokoju i miłości na serwerze. Wyobraźcie sobie jak wspaniała byłaby atmosfera gdyby wszyscy byli przyjaźnie nastawieni wzajemnie. Coś pięknego.

Zapraszam do owocnej dyskusji i rzetelnych argumentów

A tych co wklejają hotkeye ze mną to powinno się banować za zdradę stanu.

PS. Przepraszam za błędy ale ciemno jest i piszę szybko.

Rekrut
13-08-2013, 20:38
Tu zawsze tak będzie bo połowa to dzieći którzy tylko wyzywają i nic więcej

Horcius
13-08-2013, 20:39
co Ty mówisz.

#Edit
To Ty psułeś tą atmosferę, to Ty prowokowałeś wszystkich, próbowałeś nachalnie naśladować pozycję, której nigdy nie zdobędziesz, ogarnij się, troche loozu.

http://i40.tinypic.com/15fk7tc.png

Bogs
13-08-2013, 20:40
[13/08/2013 20:25] Bleyn -> Trepq was banished because of Destruktywne zachowanie.

[13/08/2013 20:30] Bleyn -> Trepq was banished because of Dzielenie konta.

Pozdrawiam serdecznie XDD

@temat
Nigdy nie było "miłej" atmosfery na gc i nie będzie. Ktoś dostanie bana na ten dzień/dwa i powtórka z rozrywki.

Sir Krystian
13-08-2013, 20:44
Prowokujesz ludzi swoim zachowaniem a potem placzesz że Cie nie szanuja....
Nie umiesz pisać , nie umiesz pomóc , ciągle prowokujesz ludzi tym swoim zachowaniem...
Te ciągle trade,spokoj,grzeczniej... To jest nienormalne XD
Jesteś marnym motorem prowokacji...

Azielu$
13-08-2013, 21:13
Data urodzenia
April 4, 1998 (15)

Dziękuję, dobranoc. Nie dostaniesz tutora na parę dni. :( Ludzie cie wyzywają, bo sam ich do tego prowokujesz swoim pajacowaniem.

Zarexoholik?
13-08-2013, 21:21
Nie zgadzam się z tobą. Ja grałem tutaj tylko i wyłącznie, dlatego by mieć jak najwięcej przeciwników/wrogów, czy jak to tam sobie inaczej nazwiesz. Jakby wszyscy mieli sobie pomagać i być mili to gra by była jeszcze nudniejsza, elo zetipe.

Nines Ore
13-08-2013, 21:36
Nie spamuj .

Takim zachowaniem zniechęcasz ludzi do siebie. Uważasz, że jesteś lepszy od innych. Pokazałeś to na Game-Chat i masz teraz taki efekt, że wszyscy się z ciebie śmieją.

Horcius
13-08-2013, 21:41
Podbijam, zniechęcasz...

Chcesz utrzymać porządek na siłe, ale tak naprawdę każdy chce looźno pogadać, chcesz tą posadę tutora na siłę...

Spamowanie? Ty najwięcej robisz to tekstami:

- Cisza
- Spokój
- Bany zaraz polecą

Problemy rozwiązane, odwiedźcie ten temat : http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?p=1088146#post1088146

Duży Ludek
13-08-2013, 21:43
Tak już jest, nie do all podpasujesz. ja bym się nie martwił o jakis tam odsetek ludzi co się z ciebie nabijają. Ja też jak grałem miałem złą opinię, ale miałem to in ass.

A tak co ja myślę, tak na serio to ja mam beke z takich ziomków jak ty, rinson itd., kurde wkładać tyle godzin na jakieś pierdoły, no jeszcze żeby była możliwość na serwie zarobku zł i rozwój intelektualny no wtedy rozumiem, ale bycie co najwyżej jakiś popychadłem mortisa lub santano: "'wez zbanuj tam kogos dla porządku" - beka. Rób co chcesz, ale uwierz mi serw apo intelektualnie stoi około iq osła, więc przystajesz przy osłach i chcesz byc łoś super ktoś :). Chcesz kultury to masz linka w moim podpisie, chcesz rozwoju i normalności wbij na polibude na wydział fizyki, chcesz kontaktu ze światem wbij do instytutu fizyki i sam to poczuj. Rób co chcesz, ale wiem jedno jesli chcesz być tutorem to jak będziesz zawzięty, wreszcie będziesz, do all trzeba cierpliwości.

rumun
13-08-2013, 22:16
Chcesz mila atmosfere? Wylacz GH dolacza do jakiejs gildii(chociaz watpie ze ktos przyjalby Cie). 99,99% apo ma z Ciebie beke po tym jak chyba krystian wkrecil Cie ze Santano chce Ci dac Tutora beka!

Gretisch
15-09-2013, 10:22
Są ludzie którzy są spoko, i Ci którzy cały czas spinaja, ale zawsze mozna im dać ignore, Ci którzy tak spinaja to gimbusy których koledzy leja w szkole i muszą sie wyżyć na kimś obrazajac rodziców... Nie zwracaj na to uwagi

Samuraj
15-09-2013, 11:26
tutaj już tak jest moim zdaniem i ta nie jest źle zajrzyj na mazurka to się przekonasz :D tam to dopiero ludzie są niemili :(

Demon
15-09-2013, 11:56
Nie zgadzam się z tobą. Ja grałem tutaj tylko i wyłącznie, dlatego by mieć jak najwięcej przeciwników/wrogów, czy jak to tam sobie inaczej nazwiesz. Jakby wszyscy mieli sobie pomagać i być mili to gra by była jeszcze nudniejsza, elo zetipe.
dokładnie, stojąc dużym lvlem pod temple i mając mase znajomych naprawde nie ma co robić

tutaj już tak jest moim zdaniem i ta nie jest źle zajrzyj na mazurka to się przekonasz :D tam to dopiero ludzie są niemili :(
czego się spodziewasz po mazurskim? łatwiejsze APO z czym się wiąże niższa średnia wieku i niższy poziom IQ - to chyba logiczne

gamechat jak to gamechat, w każdej grze online trafisz na 14 latka, który będzie rzucał kurwami na lewo i prawo, takie życie