Zaloguj się

View Full Version : Ted 2 [film]

MorgiBack
17-08-2013, 19:40
Naćpany miś wróci do kin w 2015 roku

http://1.fwcdn.pl/an/49468/53714.4.jpg

Wytwórnia Universal potwierdziła, że "Ted 2" trafi do kin 3 kwietnia 2015 roku.
Pierwsza część miała premierę w 2012 roku i zarobiła na całym świecie ponad pół miliarda dolarów.

Bohaterem "Teda" jest 33-letni mężczyzna (Mark Wahlberg), którego miś z dzieciństwa ożywa. Pluszak ma jednak specyficzne zainteresowania: lubi podrywać dziewczyny, palić trawę i grać w gry wideo.

Na stanowisku reżysera powróci najprawdopodobniej Seth MacFarlane, który użyczy równie głosu tytułowemu bohaterowi.

Czekam z niecierpliwością, gdyż cześć pierwsza była jak dla mnie mega !
#edit.
Zwrócicie uwagę, że jest to odzwierciedlenie całego dobra jakie jest w Misiach. Przykład "Miś Uszatek" każde dziecko go kochało za jego 'dobre uczynki', a tutaj rzeczywistość może być inna, przykład Ted'a ;d

Bogs
18-08-2013, 11:01
Czekam z niecierpliwością, gdyż część pierwsza była jak dla mnie mega !

Dla mnie mega były tylko zwiastuny, ogół filmu wypadł (dla mnie) co najwyżej średnio :mad: Oby druga część była lepsza :<

Zii Baba
18-08-2013, 11:32
W sumie to ten film byl chujowy i niczego zajebistego nie oczekuje, totalna wyjebka :D

gwnstopro
18-08-2013, 11:43
Film średni , jakoś nie czekam z niecierpliwością na drugą część.

dziq76pl
18-08-2013, 11:44
Jak dla mnie to drugą część oni spierdolą, jak na moje to oni połasili się na kasę i próbują jeszcze coś wyciągnąć. Film obejrzę, ale jak dla mnie wyjdzie chujowo.

`Rapi
18-08-2013, 22:08
Może obejrzę, może nie, pierwsza część była dość spoko xd

Zarexoholik?
19-08-2013, 19:01
Obejrzałem jedynkę i śmiało mogę napisać, że przereklamowany. To film rodzinny dla zgredów. Nie obejrzę pewnie drugiej części, chyba że mi się będzie zajebiście nudzić.

Simi
19-08-2013, 19:19
Oglądałem jedynkę, ale nawet nie pamiętam jak się skończył = słaby film IMO.

KaZeK
19-08-2013, 19:34
Obejrzałem jedynkę i śmiało mogę napisać, że przereklamowany. To film rodzinny dla zgredów. Nie obejrzę pewnie drugiej części, chyba że mi się będzie zajebiście nudzić.

Pewnie znajdzie się jakiś nudny wykład to obejrzysz!:D

Oglądałem jedynkę, ale nawet nie pamiętam jak się skończył = słaby film IMO.

Misio rozpruty przez psychicznego fana, ziom ubolewa nad nim, zabierają go do domu, laska zaszywa misia, patrzy w księżyc i myśli życzenie, ziom ubolewa na kanapie, misio wstaje udaje że źle go zszyli i ma downa, tuli tuli, całus całus happy end

#t
Jedynka jakoś mnie nie przekonała, może druga będzie lepsza? Okaże się!:)

scimex pallll
22-08-2013, 08:19
Mi jedyneczka się podobała, nie oczekuję "wielkiego szału" po drugiej części.

Faworyt
24-08-2013, 23:46
Heh, Ted ogólnie był zajebisty, zabawny i świetnie zrobiony. Może chociaż w dwójce misiek zginie:D