PDA

View Full Version : Diablo III : Reaper Of Souls

Zrazik
21-08-2013, 18:22
Witam!
Dziś tj; 21/08/2013 został zapowiedziany dodatek do Gry Diablo III!
LINK DO STRONY (http://eu.battle.net/d3/pl/reaper-of-souls/)

Co sądzicie o nowej klasie postaci i Bossie ?

ja czekam z niecierpliwością :p

Darken Shadowbolt
21-08-2013, 18:50
Rowniez czekam z niecierpliwoscia. Kupuje od razu po premierze :)

Splaxor
25-08-2013, 15:06
Nagle pojawiło się tylu graczy d3 na APO...

@topic
Fajnie, że powstanie nowa klasa, ale jak dla mnie na początku będzie ona OP. Nie sądzę, aby w dodatku zostało coś zmienione w trybie potyczek. Stackowanie paragonów na plus. Tak samo możliwość modyfikowania afiksów jednak zobaczymy jak będzie to wyglądać w praktyce. Słyszałem też coś o jakim pecie, ale to czas pokaże.

zastanawiam się na kupnem d3 + ros, ale to raczej po maturze. xD

Chętnie zapraszam. Może będzie z kim grać :)

Simi
26-08-2013, 11:45
Diablo 2 >Mario > Pokemony > Diablo 3..

Tyle w temacie, nie rozumiem jak w to można grać...

no ***** geniusz. genialne porównanie!

cinematic trailer wyjebany w kosmos. zastanawiam się na kupnem d3 + ros, ale to raczej po maturze. xD

ReIzoN
30-08-2013, 10:34
bedzie sie ogien dzial na dodatku:D:D teraz na szybkosci trzeba 100 paragorn wbic by wstydu nie bylo:D

Splaxor
07-01-2014, 02:57
Pozwolę sobie odświeżyć temat, ponieważ pojawiło się kilka faktów związanych z dodatkiem. Można kupić kilka wersji. Dostępne są elektroniczna wersja za 39.99 euro (lol!) i wersja deluxe za 59.99 euro. Jest możliwość zakupu w dolarach i ceny są takie same jak w euro - 39.99 $ i 59.99 $. Można w tym momencie sporo zaoszczędzić - tym bardziej, że teraz kurs dolara jest bardzo niski. Będzie też wersja kolekcjonerska, która będzie zawierać to co deluxe, a dodatkowo w prezencie podkładka pod mysz oraz art book. W pewnym sklepie można nabyć dodatek w postaci boxa w cenie 109 złotych.

Osobiście myślę, że zdecyduje się na wersję deluxe po kursie dolara, ale warto poczekać i zobaczyć jaka będzie cena tuż przed premierą.

Premiera już 25 marca!

@down
Jak dla mnie ceny pójdą w dół, ale tej gry nie warto mieć miesiąc po premierze. Trzeba w dniu premiery zakupić.

Younone
07-01-2014, 16:34
Dzięki za informacje, którą podałeś. Ogólnie to też nie mogę się doczekać premiery dodatku. 40$ za taką grę to taniocha porównując do ceny, która będzie po premierze(pewnie ~200 zł).

Tak jak inni, już nie mogę się doczekać!