View Full Version : Npc skupuj?cy motyle
TuRoczeK
22-08-2013, 21:21
Krótko i na temat.
Dodać npc, który będzie skupował motyle? Jest ich tyle na servie, że nie ma co z nimi robić... Sam mam 3x gbp...
[...]
Blue 50cc;
Brazowy 1sc;
Różowy 2sc;
Złoty 5sc
[...]
po pierwsze wszystko zalezy od szczescia, bo mozesz miec 10 złotych motylkow w 30 minut i ani jednego przez cały dzień to po pierwsze, a po drugie nikt Cie nie zmusza zebys tam chodzil :)
Walnęło Cię z tymi cenami ..
Jak zdobędziesz 10 złotych w 2h to dam ci UW.
jestem nie ponieważ motyle można sellnać i to dość schodzą, lub po prostu zamienić je na mikstury i wypić. To, że nie selleś swoich 30 motylków w jeden dzien, nie znaczy, że mają dodać npc:)
Ziomek sellam od 5dni i gówno schodzi : )
Damianero1337
22-08-2013, 21:24
Tak przydałby się ale taki, który trzymałby też się z cenami :)
2złote motyle w półtorej godziny lecą czyli mialbym tylko 1kcc?
to się by nie oplacało chodzić :)
Zdzisiu Motyka
22-08-2013, 21:25
Hmm, no tak - ale nie po kosmicznych cenach takich jak chodzą u graczy bo kcc będzie wtedy od nasrania.
Blue 50cc;
Brazowy 1sc;
Różowy 2sc;
Złoty 5sc
Chociaż i tak mają one zastosowanie, można z nich robić napoje.
Powstrzymuje się od głosu...
2złote motyle w półtorej godziny lecą czyli mialbym tylko 1kcc?
to się by nie oplacało chodzić :)
po pierwsze wszystko zalezy od szczescia, bo mozesz miec 10 złotych motylkow w 30 minut i ani jednego przez cały dzień to po pierwsze, a po drugie nikt Cie nie zmusza zebys tam chodzil :)
Walnęło Cię z tymi cenami ..
lepiej więcej kcc dojebać na serwer który i tak już jest przepełniony hajsem? i tak nie zrobią NPC od motylków, a jak już to po jeszcze niższych cenach niż napisałem.
Jestem na nie, motyle mozna szybko sprzedac jesli ktos sprzedaje po normalnej cenie, predzej przyda sie npc ktory skupuje jajka bo tego to juz kompletnie nikt nie kupuje.
Domcio Old
22-08-2013, 22:55
Ja jestem na nie, poniewaz na servie i tak jest duzo hajsu, jesli lootniesz motyla to mozesz z niego zrobic rozne napoje, wiec do czegos sie one przydaja. Taki NPC bylby zbedny na servie:)
Wasik che che
22-08-2013, 23:35
jestem nie ponieważ motyle można sellnać i to dość schodzą, lub po prostu zamienić je na mikstury i wypić. To, że nie selleś swoich 30 motylków w jeden dzien, nie znaczy, że mają dodać npc:)
pomysl jest dobry, ale zeby sprzedawac te motylki po mniejszej cenie
TuRoczeK
23-08-2013, 02:06
Jak npc na Cod pobiera od nas 2sc za wejście na wałdy to byłyby wyjścia:
2sc
blue motylek - 2 wejścia
pink motylek - 3 wejścia
brown motylek - 3 wejścia
Zarexoholik?
23-08-2013, 03:30
Czy wy na wszystkim musicie zarabiać? Motylki są potrzebne do różnych misji i to powinno wystarczyć! Jak nie da się ich sprzedać i nie możesz na nich zarobić to najprościej będzie jeśli nie będziesz ich zbierać!
NIE
jestem na nie ;] zlote skupuja ludzie a reszte mozna zamieniac na te badziewne mikstury albo nie zbierac
Sorc Aka Siochacz
23-08-2013, 09:01
Masz przerabiarkę na motyle to przerabiaj, czasami za jakiś tam motyl możesz zrobić sobie flaszke z expem marne 10-20% ale zawsze coś :D
oczywiście jestem na tak ale na rooku też by takie coś trzeba bo prawie mam w domku motylka to bym sobie otwierał drzwi prawie respi się co 15 minut i biznes jak ch** .
a tak to poważnie NIEEEEEEEEEEEE jeśli robisz z tego mikstury to zbieraj na mikstury albo nie zbieraj wcale
Sory ziomki ale jestem na nie, jeszcze troche i będzie można sprzedawać dragon eggi u npc, a jak dalej tak pójdzie to postacie.
Mam kilkadziesiąt plasma shieldów i też ich nie mogę sprzedać u NPC. Jak ktoś chce sprzedać motyle to dam nick na pw nie chce sie ujawniac
Pikej v69
24-08-2013, 11:19
Bez przesady, czy 80% graczy tylko chce na wszystkim zarobić? :/ Taki npc jest zbędny niczym Hotass na Soran.. Nie chcesz motylków to nie zbieraj, proste :P Klikam nie. :mad:
#Lordzik#
24-08-2013, 12:18
Najlepiej niech jeszcze zrobią sklep w którym możesz sprzedać swoją postać.
Z wszystkiego byście chcieli gruby hajs. Bez przesady. Jestem na NIE.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.