Zaloguj się

View Full Version : Apove - dyskusja.

Demon
23-08-2013, 13:40
Siemanko.

Nie wiem czy każdy wie, ale posiadamy takiego o super moderatora (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=22258), który przynajmniej z mojego punktu widzenia jest zbędny na tym forum i serverze.

Dlaczego? Argument jest jeden i jest niepodważalny (chyba, że ma multikonto - sorry ziomuś)

Ostatnio Aktywny: 08-04-2013 21:09 (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=22258)

+ nie widzimy kiedy ostatnio byli administratorzy i np. Bleyn czy Febris (ale ich jako tako widać)

+ nowy tutor, który ma pozycje od miesiąca (?, mogę się mylić) o nicku Satnox (http://www.armia.toproste.pl/player-Satnox.html), który był ostatnio 2 dni temu na 2 minuty (wg. mnie to troche mało jak na osobe, która ma się wykazać, a na samym początku sobie odpuszcza, bo po chuj?)

Ostatnie logowanie: 21/08/2013 10:53:16
Ostatnie wylogowanie: 21/08/2013 10:55:43

nie liczę na odpowiedź czerwonych (mortiis, tygrys, santano, a kelleta nie licze, bo jest świeżak), bo ich zwyczajnie nie ma #niepotwierdzone info

weźcie zepnijcie dupy i się ogarnijcie, pokój

edit: to nie jest forma bólu dupy, zwyczajny protest i wytykanie palcem braków i błędów

edit2:

I tak nie odzyskasz moderatora możesz pomarzyć :D...
tak będzie z każdym moim tematem/postem w strone ataku administracji? proszę Cie :|

edit3: przecież wiem, ale nie każdy wie, że to prowo ;p

gwnstopro
23-08-2013, 13:47
Może na wakacje wyjechał i go nie ma od 08.04 ?. A tego Satnoxa to masz racje-wyjebać

MorgiBack
23-08-2013, 14:07
Może na wakacje wyjechał i go nie ma od 08.04 ?. A tego Satnoxa to masz racje-wyjebać

Wakacje od 08.04 no no... na studiach takich się nie ma ...

#topic.
I tak nie odzyskasz moderatora możesz pomarzyć :D...

Wg beka pierwszy raz widzę typa. Dziwię się, że ma jeszcze pozycje na tym serwerze, po takim długi nie logowaniu się(musiał podać ważny argument, iż go nie będzie tak długi czas). A co do tego całego Santox'a to mnie zastanawia jedno, na jaką cholerę i na jakich zasadach w ogóle został przyjęty, przecież tak jak wspomniałeś nic nie robi. Jeszcze można dodać kwestie tego Joyela(tego tutka na serwie) czy jak mu tam, przecież on nie rozróża typowych botów na serwie nie mówiąc o angażowaniu się i ogarnięciu syfu na GC.

Tyle z mojej strony pozdrawiam Roman Dmowski...

#edit

tak będzie z każdym moim tematem/postem w strone ataku administracji? proszę Cie :|
Nie no luźno stary, ja np się z tobą droczę :D

rumun
23-08-2013, 14:18
Apove- wyje*ac
Santoxa- wyje*ac
Jokey- niech zostanie widze go w kazdy dzien
Co do Santano miał zainteresowanie serwerem kilkanascie dni, udalo mu sie troche zwiekszyc liczbe graczy i znowu go nie ma, to samo Tygrys i Mortiis

Jedyny gm z ktorym mozna zlapac kontakt na rrv to Rinson.

Nines Ore
23-08-2013, 15:21
Co ci przeszkadza, że jest?

To, że ma pozycję, a nic nie robi? Jak nie ma czasu to jest tutaj zbędny. Inna osoba z jego pozycją bardziej przydałaby się na serwie.

Mortiis daje ludziom pozycje i on im je odbiera. Może mają kontakt poza forum, a Apove może wróci za rok? Gdzie napisano, że nie może być 15 gmów? Jeśli będą potrzebować kogoś to go wezmą, ale nie muszą jednocześnie kogoś pozbawiać funkcji.

dobra, dobra, ale edytuj posty. nie tylko Mortiis daje/zabiera pozycje, bo np. mi zabrał Santano. i co złamałem Twoją teorie?

Nie będę edytował postów.

masz tok myślenia podobny do naszego rządu, co komu przeszkadza, że jest 10 prezesów, którzy zarabiają po 50k/miech? komu to przeszkadza? (chyba trafne porównanie XD)
Niestety podałeś złe porównanie. Prezesi dostają kasę z naszych podatków, a GM co najwyżej dostanie darmowego pacca od Mortiisa.

@down
nie chodzi o forme płatności, chodzi o posadzenie dupy na stanowisku i czerpania z tego wszelakich korzyści. jak dalej nie rozumiesz to możesz zrobić 'wypierdalam' z tego tematu/forum.

Wymień mi wszystkie korzyści, które ma w tej chwili NIEAKTYWNY GM

Zarexoholik?
23-08-2013, 15:30
Co ci przeszkadza, że jest?

To, że ma pozycję, a nic nie robi? Jak nie ma czasu to jest tutaj zbędny. Inna osoba z jego pozycją bardziej przydałaby się na serwie.

#topic

Zdegradować/zutylizować ich. Po co ludzie, których nie ma. Może już nie żyją dawno, kto wie, teraz jest tyle E-SPORTÓW, które potrafią wywołać atak serca (np. hack w Tibii, przegrana runda w CS'ie).

Tak czy siak proponuję ogarnąć ludzi, którzy by coś robili, a nie kogoś kto nie istnieje.

Demon
23-08-2013, 15:42
Mortiis daje ludziom pozycje i on im je odbiera. Może mają kontakt poza forum, a Apove może wróci za rok? Gdzie napisano, że nie może być 15 gmów? Jeśli będą potrzebować kogoś to go wezmą, ale nie muszą jednocześnie kogoś pozbawiać funkcji.
dobra, dobra, ale edytuj posty. nie tylko Mortiis daje/zabiera pozycje, bo np. mi zabrał Santano. i co złamałem Twoją teorie?

masz tok myślenia podobny do naszego rządu, co komu przeszkadza, że jest 10 prezesów, którzy zarabiają po 50k/miech? komu to przeszkadza? (chyba trafne porównanie XD)

@down
nie chodzi o forme płatności, chodzi o posadzenie dupy na stanowisku i czerpania z tego wszelakich korzyści. jak dalej nie rozumiesz to możesz zrobić 'wypierdalam' z tego tematu/forum.

Azbestowy Człowiek
23-08-2013, 15:52
(chyba trafne porównanie XD)

chyba nie bo podejrzewam że to wszystko jest wolontariat, no oprócz tych co są czerwoni

wolę nieaktywnych moderatorów niż aktywnych, wiadomo czemu

na serio to nawet jeśli te osoby nie logują to co z tego? i tak tutaj jest utopia i idylla

jedyną osobą na forum która jest głupia i dostaje warny jestem ja xD

nazi-moderacji to ja nikt chyba nie potrzebuje

to możesz zrobić 'wypierdalam' z tego tematu/forum.

nie zrób kupy

moderator (co prawda były) i takie podejście? wstyd

Rekrut
23-08-2013, 16:02
Jeszcze nigdy go nie widziałem chyba xd

Widać dla niego tibia to nie wszystko :D a Ty i tak moderatora nie odzyskasz

Sorc Aka Siochacz
23-08-2013, 16:45
Są wakacje przez 9 dni jeszcze więc odpoczywają :(

Wasik che che
23-08-2013, 20:23
jeżeli od września nie zaczną nic robić to myślę, że pod kasacje..
zamiast wybrać kogoś, kto ma czas to biorą jakichś nieudaczników :C

KaZeK
23-08-2013, 20:39

Pojechałeś ostro po bandzie, nawet nie wiesz co Apove zrobił dla APO a już wyzywasz go od nieudaczników. Santano też jest nieudacznikiem bo nie logował x czasu?

#t
Może jest 'retired' i gdy się zorganizuje i znajdzie więcej czasu to zacznie częściej tutaj bywać?

First Sasha Rookslayer
23-08-2013, 20:39
Zdegradować posadę ludziom, którzy posiadają taką. Bo, po co komu ludzie, którzy nic nie robią/ nie ma ich:confused:

Na miejscu Ekipy APO, ogarnąłbym odpowiednie osoby, które jednak by robiły coś związanego z serwerem, pomagały, a nie całe życie wałkować jeden i ten sam temat ''(kolega, kolegi kolega, kolegi, kolegi, jeszcze inny kolega) to go wezmę do Ekipy, bo mam posadę i Mortiis, czy tam kto posłucha mnie''.

Nie wiem, czy Santano, Tygrys czy też Mortiis są na wakacjach, czy też nie ale wypadłoby wziąć się do roboty nad serwerem..
Wróciliście, robiliście wszystko pięknie ładnie, a teraz co? Nic, w ogóle Was nie ma.

Poczekamy do końca wakacji, może dana sytuacja się poprawi.

Rekrut
23-08-2013, 22:33
jeżeli od września nie zaczną nic robić to myślę, że pod kasacje..

Pod żadną kasację! nikt teraz nie ma czasu! Każdy GM i Tutor ma swoje życil. Omg! Myślę, że trzeba dać im szanse i zaczekać na wszystko..

Duży Ludek
24-08-2013, 09:53
No niestety ale no Demon masz racje z tym, że w administracji serwa są osoby, których normalnie niema. Ja tam nie wiem, ale widać znowu po tym, że główni admini są niepoważni. Kiedyś sam płakałem, że niema upa i pisaliście, że upy są dobrowolne. A ja uważam, że jeśli się ma na barku serw to obowiązkiem jest pisanie updatów co określony czas, tak samo jak obowiązkiem moderatora jest kilkugodzinna, systematyczna praca na forum: usuwanie, pomoc, itd.

Jedno wiem na 100% moderator strony jest potrzebny, nie wiem może powinni kogoś zatrudnić za kcc- hehehe:). Styknie jedna osoba, ale taki koles naprawdę musi byc ogarem i taki bezstronny, (dużo tu wyliczyć), wiem jedno na forum są tacy gracze, użytkownicy forum. Ale najgorsza lipa jest taka, że w większości przypadków po prostu oni nie chcą, nie zgadzają sie- strata dla serwa.

Ja od sporego czasu pisze wywalić all, niech zostana najważniejsi.

Hocus Pocus
24-08-2013, 14:24
HUASHUASHUAHUSAHUS co wy wymagacie by na tym nędznym forum moderator codziennie był ? HUE HUE HUE zlikwidować wszystkich!

Sir Krystian
24-08-2013, 21:33
Co Wy wymagacie Mortiis ma zabrać kuzynowi posadę? Nie zartujcie ...
Kiedyś wróci :P

Chemik
25-08-2013, 00:21
Najlepiej teraz posade sprawuja Jokey i Rinson. Jokey pomaga na gc, odpisuje rrv, a Rinson tu tylko sprzata (baniszmendy).
Santano byl na servie, chyba dlatego, bo mu sie nudzilo.

@@
Reszte wyjebac ;)

Mamed first
25-08-2013, 02:00
Burza muskuw ;o Demon, nigdy byś tego tematu nie założył mając "jeszcze" range, teraz gdy jesteś zwykłym pachołkiem czyt. userem widać jakim jesteś w rzeczywistości. Trol jak każdy inny h3h3.
Zawsze byłem zdania zrobić selekcje, dodać osoby, które dużo więcej wniosą niż poprzednicy, jednakże tak się nie stanie bo czerwonym kończy się lista znajomych, tylko z rl mogą dostać pozycje. Jest wiele osób kreatywnych, z pomysłami, doświadczeniem, ale nigdy nie dostaną szansy ;)

Ferrum
25-08-2013, 09:12
Zapewne administratorzy zadecydują co z takimi osobami zrobić, chociaż.. nie wiecie co tu kto robi, a logowania o niczym nie świadczą, więc nie ma co dalej ględzić o tym. Jeżeli ktoś nie będzie zasługiwał na pozycje, na pewno jej nie będzie miał, zamykam. ;)