PDA

View Full Version : Pomocy!!!

Chemik
27-08-2013, 10:16
Wiec wczoraj instalowalem anty virusa Kaspersky. Wszystko szlo glatko. Przed instalacja system zaproponowal restart komputera. Tak wiec zrobilem. I teraz: GDY KOMPUTER SIE WLACZA I PRZECHODZI DO OKIENKA LOGOWANIA PONOWNIE SIE RESTARTUJE. I TAK CALY CZAS. ZNOW SIE WLACZA I PRZED OKIENKIEM LOGOWANIA DO KOMPUTERA WYLACZA SIE I ZNOW AUTOMATYCZNIE SIE WLACZA.. Antywurus zostal sciagniety z oryginalnej strony. Nie moge sie dostac do komputera, a na nim mam wszystkie hasla, aplikacje i moje osobiste rzeczy, wiec chcialbym uniknac formata.

PS
Probowalem uruchomic kompa w trybie awaryjnym, ale tez nie pomoglo.

gwnstopro
27-08-2013, 10:32
Ja miałem przed wczoraj taki problem: mam avasta , pojawiła się informacja żeby zaktualizować , zaktualizowałem po czym pojawiło się czy resa zrobić, wziąłem tak, komputer już się nie włączył, pojawiał się blue screen za każdym razem. Proponuje przy włączaniu kliknąć F8 i zalogować się w trybie awaryjnym i usunąć tego antywirusa i sprawdzić czy się komputer włączy. Pozdrawiam

edit; sorry dopiero teraz przeczytałem że w trybie awaryjnym nie pomogło, ale tryb się nie chce włączyć? czy jak usunąłeś antywirusa to nic nie dało ?

Chemik
27-08-2013, 10:41
Tryb awaryjny nie chce sie wlaczyc...

Simi
27-08-2013, 10:51
Może masz dwa antyviry zainstalowane. Pamiętam jak kilka lat temu jak byłem bachorem, zainstalowałem jakiegoś antyvira, a miałem już jakiegoś, to też komp sie resetował.

Bambucha Rook
28-08-2013, 12:39
zrob backup systemu z zapisu przed wgraniem antywira